Rendben!Szerdán újból megkérdezem!
Jó pihenést addig nektek!

Szabcsina,
Futárka és a futárok is pihin vannak, de szerdán újult erővel nekilendülnek. Ha részletesebben is érdekel, szerda de. tedd fel a kérdést újra, addigra többet fogunk tudni.
futár
futárka!Az öcsém a XI.kerületben lakik,de nincs otthon szerdáig.Ilyenkor mi a teendő?Esetleg Tiszaújvárosban át tudom majd venni az övét is,ha hozzák nekem?
futárka
Az lenne a kérdésem, hogy a XX., XXI. kerületben mikor járnak a futárok???
Előre is köszönöm a választ!
Majd itt, de még nem:
www.izbomba.hu ( a lista még a régi, a szalvétagyűrűs)
www.rafineria.hu
szeretném kérdezni,az izbombás és a barátnös listát hol tudom megnézni?köszi
Ma beszéltem velük telefonon és ez még a régi lista. Az új még nem készült el, csak annyit tudnak telefonon megmondani, hogy beérkezett-e és érvényes-e a pályázat.
Valószínű ez még a régi lista, a mostanira küldtem be pályázatot, telefonon mondták, hogy beért, tehát rajta kellene lennem az új listán. (Remélem érvényes volt amit beküldtem). A honlapon lévő listán nincs a nevem, ezért gondolom, hogy ez még a régi.
Szerintem ez a régi lista. Én is rajta vagyok, meg a sógornőm is, pedig a mostanira csak én küldtem be pályázatot.
Értem, hogy mit mondasz, csak azt nem tudom, mi történt.
Az előző listán a rokonom neve el volt írva. Ezen a listán meg nincs elírva. Tehát valaki javította, ha szerinted ez a régi lista.
De nem értem, miért javították volna az előző listát?

Ott el volt írva a név, itt meg nincs elírva. Vagy unatkoztak?

Még mindig rajta vagyok, tehát a régi lista.
Hacsak nem küldtél be a nevemben pályázatot.

Szerintem ez már a szalvétás lista. Az előzőben el volt írva a rokon neve ezen meg nincs.
krysztasz

délink

Ez tetszik.

Csak aztán nehogy becsengessen a futár, megkérdezi, hogy megkaptad-e a már a tálat? Még nem. Akkor jó, minden rendben, ellenőrzött, a kolléga fogja majd hozni.

Ma felhívott egy fickó Knorr tál ügyben és megkérdezte,hogy hívtak-e már. Mondtam,hogy engem még senki nem hívott,de már nagyon vártam. Akkor mondta,hogy jó,majd a kollégája hívni fog.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások