Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 31 / 264 oldal |
10 előtt pár másodperccel. Egy kicsit töltött, de kiírta, hogy bocit nyertem.
Most küldted 20 perce?
Én nyertem egy bocit.
" alt="
">
" alt="
">A kérdés jogos, mik a tapasztalatok? Pontosidő szerint most fagytak le nagyon a telefonok.
Ki nyer(t) ma?
Ki nyer(t) ma?
Vajon (vagy margarinon) Álármúék tudnak-e az óraátállításról...
Vagy próbáljuk meg 08:59:55 körül?
Vagy próbáljuk meg 08:59:55 körül?
Micsoda remek e-mail. Van olyan, aki rákattint?
" alt="
">
"Тіѕztеlt Üցуfеlüոk,
Оոlіոе fіzеtéѕ éѕ kéѕzрéոzfеlvétеl ոеm hајthаtó véցrе, аmíց еz а рrοblémа mеg ոеm οldódіk.
Εrőѕítѕе mеց аdаtаіt а kövеtkеző 48 óráո bеlül.
Az alábbi linken valós időben frissítjük az ERSTE Bank szolgáltatásainak állapotát."
" alt="
">
"Тіѕztеlt Üցуfеlüոk,
Оոlіոе fіzеtéѕ éѕ kéѕzрéոzfеlvétеl ոеm hајthаtó véցrе, аmíց еz а рrοblémа mеg ոеm οldódіk.
Εrőѕítѕе mеց аdаtаіt а kövеtkеző 48 óráո bеlül.
Az alábbi linken valós időben frissítjük az ERSTE Bank szolgáltatásainak állapotát."
El is felejtettem, h éjjel óraátállítás volt...
Ma van a fekete macskák világnapja
" alt="
">
Szóval sok szerencsét mára mindenkinek! 😊🐈⬛
" alt="
">
Szóval sok szerencsét mára mindenkinek! 😊🐈⬛
Arra sem jó.
Jah ,bocs
" alt="
">
" alt="
">sada
Nyugtalottó ?
Nyugtalottó ?
Találtam egy kocsiban egy 101ezer forintos blokkot.
" alt="
">
Nincs rajta semmi játékos.
" alt="
">
Sőt! Múlt heti, így végképp nem jó semmire.
" alt="
">
Az emberek nem tudnak vásárolni!
" alt="
">
" alt="
">
Nincs rajta semmi játékos.
" alt="
">
Sőt! Múlt heti, így végképp nem jó semmire.
" alt="
">
Az emberek nem tudnak vásárolni!
" alt="
">
Kajla útlevéllel:
https://kajla.hu/dijmentes-utazas
https://kajla.hu/dijmentes-utazas
A Kiskegyed játékot nem látom a wny oldalán de nyilván sokan tudnak róla.
Feltételezem, hogy nem csak nekem tűnt fel, hogy elektronikusan két névre is fel lehet tölteni pályázatot.
Megveszed az első két példányt, lesz két űrlapod és kettő ragasztandó háromszöged. A háromszögek nem egyediek, nincs rajtuk sorszám vagy ilyesmi.
Tehát kitöltöd az egyik űrlapot Palvin Barbi névre, ráteszed a két háromszöget, fényképezed, beküldöd.
Majd kitöltöd a másik űrlapot Cserpes Laura névre, ráteszed a két háromszöget (amit rutinosan NEM ragasztottál rá az első űrlapra), fényképezed, beküldöd.
Arra nincs esély, hogy mindkét pályázat nyerjen (egy nyeremény is már csodaszámba fog menni...), de ha mégis, legfeljebb bukod az egyiket (ha bekérik postán az űrlapokat/háromszögeket).
És most harapjunk valamit.
Feltételezem, hogy nem csak nekem tűnt fel, hogy elektronikusan két névre is fel lehet tölteni pályázatot.
Megveszed az első két példányt, lesz két űrlapod és kettő ragasztandó háromszöged. A háromszögek nem egyediek, nincs rajtuk sorszám vagy ilyesmi.
Tehát kitöltöd az egyik űrlapot Palvin Barbi névre, ráteszed a két háromszöget, fényképezed, beküldöd.
Majd kitöltöd a másik űrlapot Cserpes Laura névre, ráteszed a két háromszöget (amit rutinosan NEM ragasztottál rá az első űrlapra), fényképezed, beküldöd.
Arra nincs esély, hogy mindkét pályázat nyerjen (egy nyeremény is már csodaszámba fog menni...), de ha mégis, legfeljebb bukod az egyiket (ha bekérik postán az űrlapokat/háromszögeket).
És most harapjunk valamit.
Cerbonának írtam piros gyümölcsös nem szerepel a felsorolásba. Az áfonyás viszont 2x .
Ezt válaszólták. Köszönjük, nyugodtan jelölje be az áfonyást.
Ezt válaszólták. Köszönjük, nyugodtan jelölje be az áfonyást.
Annak mi értelme, van, hogy egyes promókból kimaradnak termékek?
Pl. most a Lidl-Cerbona játékban nincs benne a piros gyümölcsös 20 g-os müzliszelet. Az annyira kurrens, hogy nem kell promózni?
Vagy egész egyszerűen kifelejtették?
Még jó, hogy megsasoltam a játék oldalát, mielőtt vettem Cerbonát...
Pl. most a Lidl-Cerbona játékban nincs benne a piros gyümölcsös 20 g-os müzliszelet. Az annyira kurrens, hogy nem kell promózni?
Vagy egész egyszerűen kifelejtették?
Még jó, hogy megsasoltam a játék oldalát, mielőtt vettem Cerbonát...
Szórakozik velem ez a Müllermilch.
Ha 55-kor vagy 56-kor nyomok rá (itthon vagy a cégbe'), felad képeket pipálásilag, tehát elkésem...
Ha korábban nyomok rá (52, 53), hogy legyen időm pipálgatni, akkor nem ad fel semmit, hanem kiírja, hogy korán küldtem...
Kollégám gépén soha nem ad fel pipálgatnivalót, pedig ő is 56 körül küldi. De neki sem sikerül az a nyomorult minihűtő, csak az Alarmooo!, azokat meg nem kérjük.
Ha 55-kor vagy 56-kor nyomok rá (itthon vagy a cégbe'), felad képeket pipálásilag, tehát elkésem...
Ha korábban nyomok rá (52, 53), hogy legyen időm pipálgatni, akkor nem ad fel semmit, hanem kiírja, hogy korán küldtem...
Kollégám gépén soha nem ad fel pipálgatnivalót, pedig ő is 56 körül küldi. De neki sem sikerül az a nyomorult minihűtő, csak az Alarmooo!, azokat meg nem kérjük.
https://www.youtube.com/watch?v=rb6QYwfD-kc
Szuper interjú! Ajánlom
" alt="
">
VENDÉGSÉGBEN POLGÁRÉKNÁL! ZSENIKÉPZÉS - MODERN SAKK - SIKERTÖRTÉNET! EXKLUZÍV, SZÜLINAPI INTERJÚ!
Szuper interjú! Ajánlom
" alt="
">
VENDÉGSÉGBEN POLGÁRÉKNÁL! ZSENIKÉPZÉS - MODERN SAKK - SIKERTÖRTÉNET! EXKLUZÍV, SZÜLINAPI INTERJÚ!
Nos, lehet, nem én kerestem meg a válaszokat, hanem az egyik kollégám, mert felváltva szoktunk ezen a projekten dolgozni. Jelezte, hogy a 4. és 6. kérdésre nem tudja a választ. Érdeklődtem másoknál is és végül megtudtam, hogy mik a "helyes" válaszok.
Ennek ellenére sikerült elcsesznem, mert a +1-es kérdésre rossz választ adott a kollégám így csak 13 helyes válaszom lett. Azóta beírtam neki egy fekete pontot.
Marad szombatra a sörözés Szegeden. 26 fok lesz.
Ennek ellenére sikerült elcsesznem, mert a +1-es kérdésre rossz választ adott a kollégám így csak 13 helyes válaszom lett. Azóta beírtam neki egy fekete pontot.
Marad szombatra a sörözés Szegeden. 26 fok lesz.
Feri!
Az MLSZ totóban rosszul van feltéve a kérdés, mert 1986.10.15-én nem Hollandiában játszott a válogatott, hanem itthon a Népstadionban (0-1 lett) EB selejtezőt. Ekkor biztos Komora volt a szövetségi kapitány. 1987.04.29-én volt a Hollandia-Magyarország EB selejtező (2-0) ekkor már Verebes József volt a szövetségi kapitány.
Az MLSZ totóban rosszul van feltéve a kérdés, mert 1986.10.15-én nem Hollandiában játszott a válogatott, hanem itthon a Népstadionban (0-1 lett) EB selejtezőt. Ekkor biztos Komora volt a szövetségi kapitány. 1987.04.29-én volt a Hollandia-Magyarország EB selejtező (2-0) ekkor már Verebes József volt a szövetségi kapitány.