Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 31 / 69 oldal |
az oldalon 2600 kreditbe kerül a póló csak nem biztos, hogy az amit nyerni lehet!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Cserére van egy haláli póló

haláli pólómat nescafé kodokra cserélném . budapest
NYERTÜNK! A FÉRJEM SZÁMÁVAL PÓLÓ!
Több doboz balatonszeletből semmi, évek óta nagyban játszunk, de ezzel a csokival még sosem nyertünk.
én kb 150 beküldésből ma nyertem a második pólót. mondjuk ennek a nagy részét az utazásra küldtem, de az sajnos még várat magára.
Én nyertem egy utazást kb. két hete. Naponta 1-3 pályázatot küldök. Aznap az első beküléssel nyertem.
Én 21/3 pólónál járok, akkor az én arányom egész jó... Bár én is nyaralni szeretnék
MP3 sikerült valakinek?
MP3 sikerült valakinek?Ne aggódj, én eddig 197/0 -nál tartok!
Szerintem ennyi nyereményből ami van, minimum 1 polonak összekellett volna jönnie
Szerintem ennyi nyereményből ami van, minimum 1 polonak összekellett volna jönnie
Kb.100 nál vagyok én is,de még csak 1 póló sem jött össze.Balatonnal még sosem nyertem.
Jópár ember már a 100 beküldést is elhagyta és nem nyert utazást! 

Sziasztok! Nyert már valaki utazást. Mi már kb 35 csokispapírt küldtünk, de semmi
. Ha valami összejönne mégis, szólok.
. Ha valami összejönne mégis, szólok.20 balaton kodot 1 haláli polóra cserélnék.
ma megjött a póló! 

aki nyert már pólót mikor postázzák? én már több mint két hete nyertem, de még nem küldték, pedig valahol azt olvastam hogy két héten belül postázzák.
soksoksoksoksok próbálkozás után, ma összejött egy haláli póló 11:08-kor!
Örülök neki! 
Örülök neki! 
Pénteken felhivtak a Balatontól, hogy nyertem pólót, csak nem érkeztek meg az adataim hozzájuk. /pedig küldtem smst/.
Telefonon egyeztettünk, és postázzák! Tök rendesek!
Telefonon egyeztettünk, és postázzák! Tök rendesek!

szilvi6
Azért jobb lesz ha elteszed,bár már nagyon régen volt a balatonszeletnek vonalkódos játéka.
Azért jobb lesz ha elteszed,bár már nagyon régen volt a balatonszeletnek vonalkódos játéka.
Ugye a nem nyertes csomit nem jók semire??
Ma van játék! 5/1