Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 31 / 174 oldal |
A Balatonnál a nyereményem a Balaton szeletek ára,ugyanis nem játszottam.A kutya sem szereti nálunk,csak a csomagolásért pedig nem veszem meg,az azért luxus.
Nekem sem jött össze a Pick legalább 30blokkomból.
A Balaton kódoknál pedig közel 200-nál tartok kb., mostanra szinte csak GE szótagokat sikerül vennem..
A Balaton kódoknál pedig közel 200-nál tartok kb., mostanra szinte csak GE szótagokat sikerül vennem..
Csajok!Nekem már az is megnyugtató,hogy nem egyedül vagyok béna!
" alt="
">
Amúgy nincs túl sok feltöltésem(21),mert ennyi fogy nálunk ebből a márkából,csak beleéltem magam az elején,hogy micsoda kánaán lesz itt,hogy ennyi nyeremény van...na hát ehhez képest vagyok most csalódott.
" alt="
">
Amúgy nincs túl sok feltöltésem(21),mert ennyi fogy nálunk ebből a márkából,csak beleéltem magam az elején,hogy micsoda kánaán lesz itt,hogy ennyi nyeremény van...na hát ehhez képest vagyok most csalódott.
Pick itt is negatív, nyerés szempontból 59 feltöltésből 1 nyeremény (tchibó utalvány) Nem tudom mikor lenne érdemes feltölteni!
trendy: nálam is ez a helyzet.
" alt="
"> Kb 30 beküldésem volt és 1 db nyeremény. Lehet mi vagyunk ilyen bénák.
" alt="
"> Kb 30 beküldésem volt és 1 db nyeremény. Lehet mi vagyunk ilyen bénák.terendy! Ne csüggedj
" alt="
"> fődíj még vissza van
" alt="
">
" alt="
"> fődíj még vissza van
" alt="
">Remélem nem bennem van a hiba,hanem valami bug van a Pick játékban,amire nem jöttem rá,mert hihetetlen módon el tudom találni a nem nyerő időpontokat,miközben a nyertesek fórum telen van Pick nyertesekkel.
" alt="
">
" alt="
">
4GARA Balatont keresek
Lenne érte 2 CSOMAG vagy mit szeretnél
Lenne érte 2 CSOMAG vagy mit szeretnél
Köszi a biztatást! Próbálkozom, hátha
" alt="
">
" alt="
">www.webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=447
Kb. 10 éve játszok. Általában csak azt veszek, ami el is fogy és viszonylag márkahű vagyok, tehát jellemzően nem játszom sok játékkal. Viszont ha valami olyannal van játék, amit venni szoktam, akkor szoktam előre vásárolni. Kisebb nyeremények be szoktak esni, illetve 2007-ben 2 vagy 3 pályázattal sikerült nyerni a Nestlével egy görög utat (szuper nyaralás volt), illetve tavaly egyetlen pályázattal az utolsó napon a Kitekattal 100.000 Ft-ot. Facebookon viszont soha nem nyertem még.
Dejólenne: hahaha nagyon sok éve játszom, sose volt nagy nyereményem. Még jó, hogy nem erre tettem fel az életem, egyszerűen örülök, ha beesik valami
" alt="
">.
" alt="
">....és az életben vannak csodák... nem is kevés...
Az egész élthez szerencse kell.... és kitartás...
Mindig azt vedd ami nyerős... minden játékban nem árt 1-2 pályázat... ami érdekel abból több....
Nagy számok törvénye alapján amivel az ember foglalkozik az egyszer bejön.
Én 5évig játszottam kicsi nyereményeket nyertem... majd 5 év után nagyot... 5év!!!
Ott van nagyobb esély ahol minimum 1000ft-ért kell vásárolni.
A 70ft-os játékoknál többen játszanak...
Mindig azt vedd ami nyerős... minden játékban nem árt 1-2 pályázat... ami érdekel abból több....
Nagy számok törvénye alapján amivel az ember foglalkozik az egyszer bejön.
Én 5évig játszottam kicsi nyereményeket nyertem... majd 5 év után nagyot... 5év!!!
Ott van nagyobb esély ahol minimum 1000ft-ért kell vásárolni.
A 70ft-os játékoknál többen játszanak...
fél év után kár lenne feladni....
vannak olyan játékok, ahol mivel sokan játszanak kevesebb az esély, de nem esélytelen. Én nem csak egy játékra koncentrálnék a helyedben, mivel ahogy olvasom, van akinek pl a 40. pályázat után jön össze egy nyeremény. Pl pont a Pick. Nekem ezzel mázlim volt, mert kevesebb mint 40 pályázatommal 3 nyereménynél tartok.
Több játékkal érdemes játszani, persze csak ésszel. Ha van keret be lehet belőle tárazni, ha később úgyis elfogy. Próbáld úgy venni, hogy amúgy is megvennéd... egy-két pályázattal minimum szoktam játszani az olyan termékeknél amit úgyis megvennék.
Nem vagyok márkahű, így általában olyat veszek ami játszik. (persze a minőség is lényeg...)
Sok sikert
" alt="
">
vannak olyan játékok, ahol mivel sokan játszanak kevesebb az esély, de nem esélytelen. Én nem csak egy játékra koncentrálnék a helyedben, mivel ahogy olvasom, van akinek pl a 40. pályázat után jön össze egy nyeremény. Pl pont a Pick. Nekem ezzel mázlim volt, mert kevesebb mint 40 pályázatommal 3 nyereménynél tartok.
Több játékkal érdemes játszani, persze csak ésszel. Ha van keret be lehet belőle tárazni, ha később úgyis elfogy. Próbáld úgy venni, hogy amúgy is megvennéd... egy-két pályázattal minimum szoktam játszani az olyan termékeknél amit úgyis megvennék.
Nem vagyok márkahű, így általában olyat veszek ami játszik. (persze a minőség is lényeg...)
Sok sikert
" alt="
">kb. 8 éve játszom, lehet picit régebben is, de autó még így sem jött össze pl., ezért csak játéknak tekintem és nem görcsölök rá, illetve a folytonosság a lényeg, fél év után nem szabad még feladni vagy éppen csodát várni, ahhoz évek kellenek
" alt="
">
" alt="
">Carla: Köszi, akkor ezek szerint nálam van a hiba, túúl sok felé aprózom az energiáimat
" alt="
"> Kipróbálom a te módszered, hátha nálam is működik.
" alt="
"> Kipróbálom a te módszered, hátha nálam is működik.
Paintuci: kb. fél éve. A kérdésedből arra következtetek, hogy korán tervezem feladni.
Dejólenne!
Én pl. most a Pick-et előnyben részesítem a többivel szemben, ezen kívül 1-2 beküldés a többi Pick, bár azt sem olyan vészesen nagy tételben, kb. annyit amennyit megeszünk, viszont volt nyerés is belőle.
" alt="
"> Nálam általában 1 játék jön be egyszerre, olyankor arra fókuszálok, mert pl. tetszik a nyeremény, vagy egyébként is használjuk az adott terméket. Igaz én messze vagyok azért a nagy játékosoktól, de kb. 8 éve ez a taktika működik, természetesen megélni ebből nem tudok, csak játéknak tekintem, amivel néha csurran-cseppen vmi. és a karácsonyi ajándékozást megoldódik
" alt="
">
Én pl. most a Pick-et előnyben részesítem a többivel szemben, ezen kívül 1-2 beküldés a többi Pick, bár azt sem olyan vészesen nagy tételben, kb. annyit amennyit megeszünk, viszont volt nyerés is belőle.
" alt="
"> Nálam általában 1 játék jön be egyszerre, olyankor arra fókuszálok, mert pl. tetszik a nyeremény, vagy egyébként is használjuk az adott terméket. Igaz én messze vagyok azért a nagy játékosoktól, de kb. 8 éve ez a taktika működik, természetesen megélni ebből nem tudok, csak játéknak tekintem, amivel néha csurran-cseppen vmi. és a karácsonyi ajándékozást megoldódik
" alt="
">Hány éve játszol?