zuzu1221
Már a 0:33 is
Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 31 / 175 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
5db boldog karácsonyt sorsjegyből 1sem!!!!:-(
A 3.percben feltöltött kód sem nyert. Legalábbis nem küldtek róla emailt.
A Győri Édes játéknál a 7. héten, nov. 3-án 00:54-kor feltöltött kód, már az 500. feltöltésen túl volt!:-( Nagyon gyorsan elfogytak a kekszes dobozok!
PICK tele a hütő sertéspárizsi rudakkal, már rég megvettem volna a mérleget amit szeretnék, így úgy döntöttem ahelyett, hogy próbálkozok inkább megveszem attól aki nyert
" alt="
">
OOOPS nekem is tele a spájz papírzsepivel meg törlőkendővel, nyeremény 0.
Remélem fortuna a LIDL blokkos játékok miatt nem hagyja, hogy megnyerjem a kisebbeket és valami nagyobbat hoz
" alt="
">
Csak azért írtam le, hogy nem bénaság, hanem szerencse kérdése ki mikor tölt fel és nyer.
" alt="
">
OOOPS nekem is tele a spájz papírzsepivel meg törlőkendővel, nyeremény 0.
Remélem fortuna a LIDL blokkos játékok miatt nem hagyja, hogy megnyerjem a kisebbeket és valami nagyobbat hoz
" alt="
">
Csak azért írtam le, hogy nem bénaság, hanem szerencse kérdése ki mikor tölt fel és nyer.
Én az ooops!-szal vagyok így, szerintem csak én nem tudom eltalálni sosem a jó időpontot... De ezt most fel is adom, már nem tudok hol tárolni több papírtörlőt és wcpapírt. Viszont idén ezt már nem kell vennem többet.
" alt="
">
" alt="
">A Balatonnál a nyereményem a Balaton szeletek ára,ugyanis nem játszottam.A kutya sem szereti nálunk,csak a csomagolásért pedig nem veszem meg,az azért luxus.
Nekem sem jött össze a Pick legalább 30blokkomból.
A Balaton kódoknál pedig közel 200-nál tartok kb., mostanra szinte csak GE szótagokat sikerül vennem..
A Balaton kódoknál pedig közel 200-nál tartok kb., mostanra szinte csak GE szótagokat sikerül vennem..
Csajok!Nekem már az is megnyugtató,hogy nem egyedül vagyok béna!
" alt="
">
Amúgy nincs túl sok feltöltésem(21),mert ennyi fogy nálunk ebből a márkából,csak beleéltem magam az elején,hogy micsoda kánaán lesz itt,hogy ennyi nyeremény van...na hát ehhez képest vagyok most csalódott.
" alt="
">
Amúgy nincs túl sok feltöltésem(21),mert ennyi fogy nálunk ebből a márkából,csak beleéltem magam az elején,hogy micsoda kánaán lesz itt,hogy ennyi nyeremény van...na hát ehhez képest vagyok most csalódott.
Pick itt is negatív, nyerés szempontból 59 feltöltésből 1 nyeremény (tchibó utalvány) Nem tudom mikor lenne érdemes feltölteni!
trendy: nálam is ez a helyzet.
" alt="
"> Kb 30 beküldésem volt és 1 db nyeremény. Lehet mi vagyunk ilyen bénák.
" alt="
"> Kb 30 beküldésem volt és 1 db nyeremény. Lehet mi vagyunk ilyen bénák.terendy! Ne csüggedj
" alt="
"> fődíj még vissza van
" alt="
">
" alt="
"> fődíj még vissza van
" alt="
">Remélem nem bennem van a hiba,hanem valami bug van a Pick játékban,amire nem jöttem rá,mert hihetetlen módon el tudom találni a nem nyerő időpontokat,miközben a nyertesek fórum telen van Pick nyertesekkel.
" alt="
">
" alt="
">
4GARA Balatont keresek
Lenne érte 2 CSOMAG vagy mit szeretnél
Lenne érte 2 CSOMAG vagy mit szeretnél
Köszi a biztatást! Próbálkozom, hátha
" alt="
">
" alt="
">www.webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=447
Kb. 10 éve játszok. Általában csak azt veszek, ami el is fogy és viszonylag márkahű vagyok, tehát jellemzően nem játszom sok játékkal. Viszont ha valami olyannal van játék, amit venni szoktam, akkor szoktam előre vásárolni. Kisebb nyeremények be szoktak esni, illetve 2007-ben 2 vagy 3 pályázattal sikerült nyerni a Nestlével egy görög utat (szuper nyaralás volt), illetve tavaly egyetlen pályázattal az utolsó napon a Kitekattal 100.000 Ft-ot. Facebookon viszont soha nem nyertem még.
Dejólenne: hahaha nagyon sok éve játszom, sose volt nagy nyereményem. Még jó, hogy nem erre tettem fel az életem, egyszerűen örülök, ha beesik valami
" alt="
">.
" alt="
">....és az életben vannak csodák... nem is kevés...
Az egész élthez szerencse kell.... és kitartás...
Mindig azt vedd ami nyerős... minden játékban nem árt 1-2 pályázat... ami érdekel abból több....
Nagy számok törvénye alapján amivel az ember foglalkozik az egyszer bejön.
Én 5évig játszottam kicsi nyereményeket nyertem... majd 5 év után nagyot... 5év!!!
Ott van nagyobb esély ahol minimum 1000ft-ért kell vásárolni.
A 70ft-os játékoknál többen játszanak...
Mindig azt vedd ami nyerős... minden játékban nem árt 1-2 pályázat... ami érdekel abból több....
Nagy számok törvénye alapján amivel az ember foglalkozik az egyszer bejön.
Én 5évig játszottam kicsi nyereményeket nyertem... majd 5 év után nagyot... 5év!!!
Ott van nagyobb esély ahol minimum 1000ft-ért kell vásárolni.
A 70ft-os játékoknál többen játszanak...