Böbe47
Nekem is laptop van a 241-en.

Bocsi, vagyis ami nekem nincs...
Na most újra kezdtem! A nyertes számok közül mi az ami másnak van!
Winner: Nekem van 241-esem laptop.
Nobika!
Kár! Már kezdtem reménykedni!

Elírtam

Bocsi kettő is van, robogó, meg tévé!
Nobika!
Neked van 241-esed vagy nincs? Az előző oldalon azt írtad, hogy van, most meg azt, hogy nincs senkinek.
Lehet, hogy csak nekem van?
Minya írd le eddig neked mik vannak! Összesítsünk!
Akkor én itt befejezem, mivel te 9.37-kor azt írtad be, arra a 29 számra ""Összesítve már csak ezek maradtak meg, amik nincsennek senkinél." Most meg kiderül, hogy mégsem.
Minya a régebbi beírásokat is néztem. Azokból is kiesett nagyon sok! Volt felsorolva egy csomó ami megvolt másnak!
Akkor biztos, hogy bennem van a hiba, de én a te beírásod után csak két hozzászólást látok, és nekem 29-4-2 az 23 és nem 11. De lehet, hogy van olyan hozzászólás amit én nem látok,.
Minya utána még írtak, hogy meg vannak belőle még...így 11-re csökkent
Te 9.37-kor beírtál 29 számot, hogy az hiányzik, utánad beírt valai 4-et és ezzel 13-ra csökkent a lehetségesek száma. Én ezt nem értem, hogy mitől.
Minya, volt egy-két ember, akik beírták, hogy mi van nekik. Azzal összesítettem a sajátomat és nekem már csak ennyi lehetőség maradt! Vagyis 11 db kód nincs még meg...
Nobika, én valahol lemaradtam, nem értem, hogy hogy jön ki a 11. Pár hozzászólással ezelött beírtál 29 számot, abból most kiesett 6. Vagy nem jól értem ?
Hát nálam sajnos nincs Sada

De már csak 11 kód marad meg nálam, mint lehetőség a kihúzásra!
Nekünk megvan a 143 és a 187.
Még 20 nyerő szám lesz, vagyis ha jól statiosztikáztatok, akkor 7 nyertes kód is van vmelyikőtöknél.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások