Minya,fozo.gabi
mi van babucika23-al és az utalással nálatok?
ma 17.10-kor netezett!Lehet,hogy most utalt

Nem feltétlenül szivatás, lehet, hoyg valaki elfelejtette, milyen néven, milyen mailcímmel regelt és most kétségbeesve próbálkozik
Nálunk a lányom emilcíme ilyen, rendszeresen érkezik eltéved emil a címére, és a jelszólekérés se ritka
Az eltévedt emilekre szoktunk válaszolni, hogy ez rossz helyre jött, kiderült már így az elmúlt fél év során, hoyg egy számnyi különbség van a címek közt, a másik cím tulajdonosa is Lilla keresztnevű, és időnként eltéveszti a dolgokat, na meg akik küldenek neki mailt, azok is elgépelnek

Ilyen van.......
Valaki szórakozik velem,vagy bedilizett a myvip.36 emailt kaptam 5-10 percenként,hogy új jelszót kértem.Még csak nem is neteztem,most ültem ide nemrég.Szerintetek szivat valaki?Már le is töröltem magam onnan,nem tetszik,csak iwiw utánzat.Szerintem.
nyhpraxis Hozzászólás - 2007. február 27. :: 12:53
És még egyszer - ezt a hülyeséget nem csináltam volna, ha elolvasom az új hivatalos játékszabályzatot, ami persze fent van a Fornetti oldalán. Csak megzavartak a módosítással.
nyhpraxis Hozzászólás - 2007. február 27. :: 12:48
Ha tudjátok megerősítésképpen, ha nem, akkor hogy ne kövessétek el az én baklövésemet: a három különböző színű nyereményszelvényeket júliusban kell beküldeni a Fornettihez. (Én sajns nem vártam meg a választ a Fornetti hivatalos oldalán, és 1x3-at beküldtem.)
Így igaz, eddig is mindig az volt a címkéken meg a szóróéapokon, hogy címkét kell beküldeni, a hivatalosban viszont mindig ott volt:
"v. legalább vk-ot"
Most is ott lesz!
Tery
Igaz, de a hivatalosban eddig mindig úgy volt, hogy cimke vagy legalább a vk. Én is először megriadtam, utána gondolkodtam.
az 5 literes Vénuszról leáztatással jön le a címe. ha cimkét kérnek akkor sztem nem érdemes rizikóztattni,hogy biztos elég a vk. is. tudjuk jól,hogy ha reklamációra kerül a sor mindig a "hivatalos játékszabályzatban" ez-meg az van írva-ra hivatkoznak

sada
áh,dehogy
csak beleremegett a kezem a tudattól,hogy pótnyertes lehetek
Még az "a" betűt is sajnálod tőlem?

sada

sda
remélem nem leszek pótnyertes,mert kidobtam tegnap a blokkokat

Milyen sok globus tálkáért nem érkezett be a blokk:
www.lauritzen.hu/globustesco.htm
( a lap alja felé egyre több a lyuk)
az egyik e-mail címemre amik levelek jöttek volna vírus felírású levél jött,így mindent töröltek,tehát aki ide írt nekem,az ne várjon sajna választ!

(fekete.ferenc@piszkenet.hu)
Írtam neki, amikor már tudtam, hogy kiről van szó, hogy már megjártam vele. Nem is reagált rá. Igazából nem is értem, hogy ez miért jó neki. Abban bízik, hogy valaki fizetés nélkül odaadja neki a terméket ? Vagy mire számít ?
Minya
Igen?És melyik hétfőn azt nem mondta?Na és honnan utal?Világ másik végéről,hogy föld körüli pályán utazhasson még egy darabig a pénz
Ahogy elnézem vagyunk/leszünk itt egy páran akiket megint átvert.
Ja egyébként ha megnézitek már ma 2 negatív értékelést kapott...
mel6, nekem elvileg hétfőn utal. Kíváncsi vagyok !
fozo.gabi
mindjárt meg is teszem a negatív értékelését,nem várok tovább..
Sok negatív értékelésnél meg felfüggesztik
Egyszerűen döbbenet,hogy lehet valaki ilyen,hogy kiutáltatja mindenhonnan magát
Ja akkor innen volt ismerős a neve.
Egy jó ideje várom már Bedi Georgina utalását egy rámás könyv miatt.
Már irtam neki 3-4 levelet, de hát mivel nem utalt, én biztos nem fogom neki küldeni a cuccot.
A Huninform.hu nyereményjátéka nem működik, átverés az egész, vagy rég volt és leveték.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások