nem tud valaki otthon végezhető munkát ami már bejött és esetleg csinálja is
olyat ami nem netes és amin nem csak a pénzt csalják ki
jo lenne köszi
Munka!?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 31 / 34 oldal |
c!!!légyszi nekem is küldj mailt,köszi
C-nek igaza van! Én osztom a véleményét! 

Neked az vált be, nekem ez. Mindenki másban találja meg a saját stílusát, te az üzletkötésben, én a kattintgatásban.

Van valamilyen garanciátok arra, hogy v a l ó b a n ugyanaz a cég gyártja ezeket az alternatív illatokat, mint pl a drága Chanel-t? Szívesen megnézném.
Van összehasonlítási alapom, mivel parfümgyűjtő vagyok és bizony érződik a különbség! Más dolog persze, ha valakinek a pénztárcája nem engedi meg az eredeti megvásárlását. Én bizony megadom a módját a parfümhasználatnak is.

Van valamilyen garanciátok arra, hogy v a l ó b a n ugyanaz a cég gyártja ezeket az alternatív illatokat, mint pl a drága Chanel-t? Szívesen megnézném.
Van összehasonlítási alapom, mivel parfümgyűjtő vagyok és bizony érződik a különbség! Más dolog persze, ha valakinek a pénztárcája nem engedi meg az eredeti megvásárlását. Én bizony megadom a módját a parfümhasználatnak is.
C, jobb mint, hogy valaki eladja az adataimat. És kattingassak centekért.
Egyébként én egész jól keresek vele, ez nem a Forever ahol 120 ezret kell fizetned a belépéshez ,és sózhatod rá a minőségi termékeket minimum 55 eurós rendeléssel ( amiért kapsz max. 3 terméket! ). Egyébként ugyanaz a gyár gyártja mint az összes többi parfűmöt a világban, armanitól kezdve a zegna-ig. Ha nem lenne tartós és nem lenne ugyanaz az illat akkor nem vennék mint a cukrot. Könnyű úgy lealacsonyítani valamit, hogy sosem használtad terméket, de meglehet venni a boltban is 12 ezer forintért, pl. az armani code-t 25ml es kiszerelésben.
Egyébként én egész jól keresek vele, ez nem a Forever ahol 120 ezret kell fizetned a belépéshez ,és sózhatod rá a minőségi termékeket minimum 55 eurós rendeléssel ( amiért kapsz max. 3 terméket! ). Egyébként ugyanaz a gyár gyártja mint az összes többi parfűmöt a világban, armanitól kezdve a zegna-ig. Ha nem lenne tartós és nem lenne ugyanaz az illat akkor nem vennék mint a cukrot. Könnyű úgy lealacsonyítani valamit, hogy sosem használtad terméket, de meglehet venni a boltban is 12 ezer forintért, pl. az armani code-t 25ml es kiszerelésben.
Balu, máris jelentkezem
de inkább maradok az eredeti parfümöknél a pancsolmányok helyett.
Tökéletesen kimerítetted a negatív üzletkötés fogalmát

de inkább maradok az eredeti parfümöknél a pancsolmányok helyett.

Tökéletesen kimerítetted a negatív üzletkötés fogalmát

Hát nem tudom, nem akarok csúnya lenni de szerintem 7 hónapért kevés a 10 ezer forint. Ha valaki télleg pénzt akar keresni, és tesz is érte valamit akkor, az FM Groupba én fizetem a belépést neki. www.fmgroup.hu
3 ezer ft ingyen, és még elég jól is lehet vele keresni
Na mind1.. 
3 ezer ft ingyen, és még elég jól is lehet vele keresni

C!!!!!!!!!
engem is érdekelne a munka légyszi küld el nekemis (ildy21@citromail.hu)
Kerüljétek az internetes pénzkeresetet messziről.
Ezek az oldalak, azzal keresik a pénzüket, hogy az adataidat eladják, cégeknek, országoknak, és spammereknek.
Valahol olvastam, hogy fejenként ezer dollárt keresnek. A legtöbb ilyen oldal havi maximum egy dollárt oszt vissza, vagy valamivel többet. pl. az adbux.
Vigyázzatok az ilyenekkel, ennél azért jobb lehetőségek is vannak. Ha valakit érdekelne, küldjön egy emailt. Valós mellékjövedelem, persze ingyenes, de nem egyszerű.
Ezek az oldalak, azzal keresik a pénzüket, hogy az adataidat eladják, cégeknek, országoknak, és spammereknek.
Valahol olvastam, hogy fejenként ezer dollárt keresnek. A legtöbb ilyen oldal havi maximum egy dollárt oszt vissza, vagy valamivel többet. pl. az adbux.
Vigyázzatok az ilyenekkel, ennél azért jobb lehetőségek is vannak. Ha valakit érdekelne, küldjön egy emailt. Valós mellékjövedelem, persze ingyenes, de nem egyszerű.
C! Szeretném ha nekem is küldenél.
Köszi.
Köszi.
én hetente kapok kérdőívet, de mindent beikszeltem, hogy érdekel.
akinek nem írtam: szedje ki a levélben lévő link végéről a pontot, különben nem működik a link!
akinek nem írtam: szedje ki a levélben lévő link végéről a pontot, különben nem működik a link!
C! Kérlek nekem is küldj egy e-mailt. (fodornekatika@freemail.hu) Előre is köszi!
Légyszíves nekem is küldj mail-t.
Szia!
Én is kérnék infót az ujvarosinekata@freemail.hu-ra.Köszi
Én is kérnék infót az ujvarosinekata@freemail.hu-ra.Köszi

C! Én nem kaptam emailt,légyszi küld el nekem az anyamaci27@freemail.hu-ra. Ha esetleg nem sikerül,akkor a bianka0528@freemail.hu-ra. Előre is nagyon szépen köszönöm mégegyszer!!!!
C! Regisztráltam, nagyon köszi
Abban tudnál nekem segíteni, hogy kb. milyen időközönként lehet új kérdőívet kitölteni? Mert én /pill nem látok egyet sem...
Köszi a választ előre is!

Egy másik e-mailre hátha elküldi...szóval kai nem kapott, írjon nekem egy másik mailt...
most mennem kell dolgozni, de nemsokára benézek!
Jó töltögetést
most mennem kell dolgozni, de nemsokára benézek!
Jó töltögetést

Köszönöm a hatalmas érdeklődést
Aki nem kapott tőlem levelet, annak nem fogadta el a címét a rendszer...

Aki nem kapott tőlem levelet, annak nem fogadta el a címét a rendszer...

C
engem is érdekel, légyszi küldj egy mailt
engem is érdekel, légyszi küldj egy mailt