Még csak annyit, hogy az első vásárlásom volt a próba, ha esetleg buknék, akkor is csak egy 100-ast bukjak, de rendben működött a dolog!
OTP-Jysk kupon
Ma beváltottam a kuponok közül kettőt. Az egyikért voltam anno az OTP-ben, a másikkal csak regiztem a nejem, de Ő nem jött velem - de mégis megkapta, ahogy már tegnap írtam a Nyertesek topicban! Mindkettő működött! Elvileg a Jysk kapott valamiféle tájékoztatót erről a kód beváltásról, mert tudták miről van szó (itt Szombathelyen)!
Úgy működik, mint az ajándékkártya, be kell diktálni a kódot (én telón mutattam be) és levonja a vásárolt összeget, a végén a blokk mellett ad egy kis papírt is, amin rajta van a fennmaradó egyenleg!
Tehát NEM KELL EGYSZERRE ÉS EGYBEN ELKÖLTENI,és egyszerre többet is fel lehet használni! Kettő vásárlásom volt, az első 9900 Ft-ért, majd a másodiknál felhasználtam az elsőből fennmaradt 100 Ft-ot, aztán a második kóddal 5000 Ft-ot, így ezen maradt még 5000 Ft a hátralévő 5 évre! Remélem elég érthetően és részletesen leírtam a folyamatot!
En nem tom miert kuldtek az Alkotó Energiatol ezt a szep konyvet ami tele van kreatív ötletekkel v. ki játszott nekem. De nagyon szep es naon orulok. En 2016ban regiztem de aztán a kep formatum nem volt jo. Igy nem tudtam pályázni az alkotással. Jobb kepet nem tudtam csinalni. Lehet arra küldték? 😲 Nem hinném.
Ugyhogy bárki volt nagyon koszi. 💞💕💝
Nagyon tetszik a magyar termékes kódfeltöltés. Leginkább az, hoggy több terméket is tudok rögzíteni - ezt más cégek is követhetnék.
Tudom, hogy szokott ilyen lenni, de sztem ez alap kellene hogy legyen.
Az is tetszik, hogy könnyen átlátható, belépés után nem kell megadnom még számtalan adatomat.
Hallstól ma jött válasz kérdésemre ,küldik a kulacsot !
Nestlé pizsama hami... 😁 Lehetne pizsama iszi is... 😋
Viszont van még egy bibi a Royalnál gondolom mindenki látja, ha vki el tudná nekik magyarázni jó lenne... én rám nem hallgatnak.

" alt="

">
Ez viszont negatív, mármint a bibi.
Royal Vodka meg javította az oldalt írtam nekik, a 2db nyertes sem érvényes mivel ez már 5én fel volt tüntetve... majd azt is javítják.
Az Auchanban meg 1900ft körül van a 0,5l-es ízesített vodka.
Paintuci, alá kellett írni a marketingnyilakozatot?
Kedves Bpi pajtások!
A Corvin plaza otpben ismerik a jyskes promot meg kedves is a srac. Menjetek oda.
...Sportszelet helyesen írva

" alt="

">
FB Sport szelet-nél olvastam, de nem látom beírva...
Kedves játékosok!
A gördülékeny játékélmény érdekében úgy határoztunk, hogy eltekintünk a vásárlást igazoló blokk bemutatásától a napi nyeremények és a fődíj esetében is.
Ez azt jelenti, hogy a nyeremények átvételéhez csak a feltöltött kódjaitokat szükséges bemutatnotok, ezért mindenképpen őrizzétek meg a csomagolást!
Járt mar vki sikerrel vmelyik otpben? Pesten... Feleslegesen ne farasszam magunkat.
Lehet, hogy nem ide kellene írnom: hálás vagyok minden olyan beírásnak, mint pl. a Merci csokis " köszönöm " játék. Ha nem írtátok volna be, nem lett volna esélyem a nyereményre.
K ö s z ö n ö m !!!
Ezzel kapcsolatban egy kérdésem van mert elvesztettem a fonalat, otpsnek kell lenni? Kell hozzá bankszámla?
SzilviaS köszönöm szépen!

" alt="

">
Még nem kaptuk meg,legkésőbb nov.8-ig küldik.Úgy olvastam részvételi szabályzatban,hogy addig elérhető az adatlap,amíg nincs meg az 5ezer fő ,utána már nem lesz elérhető ,szóval aki kitölti,kér kódot és el is megy ,az szerintem tuti bennevan.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások