ROSSMANNBAN 2018.01. 22- 02. 02-ig !
4/8/12 db-os Gillette Fusion vagy Proglide borotvabetét vásárlásakor ajándék :
Egy 200 ml-es Gillette Series hidratáló vagy érzékeny bőrre ajánlott borotvagél !
Budapest Airportnál egy nagy kv vásárlása esetén adnak egy azt írják termoszt, de szerintem thermo bögrét... pl: Párizs van rajta és stb..
(mennyi lehet ott egy kv? 3000?

" alt="

"> )
Hungary Card tulajdonosoknak ingyen színházjegy készlet erejéig a Szegedi Nemzetibe:
https://hungarycard.hu/index.php?p=news/new&hirid
=2603
Arany balladák dalban.
Pöttyös rudihoz újra vannak poharak, 5 db van egy pohárban (hírlevélben láttam, üzletben nem jártam majdnem 1 hete, szóval nem tudom tényleg terítik-e már)
Nesquik kakihoz tök jó uzsidoboz van, nem ilyen kis méret, hanem nagyobb, egész ebéd elfér benne. 1599ft a tescoban.
Euro Familyben is adtak cola poharat !
Auchanban most hétvégén 3 Signal termék vásárlása esetén vászontáska ajándékba.(vevőszolgálatnál kell kérni, akciósak a fogkrémek,fogkefék is).
Spar: 4*0,33 Coca Cola mellé ajándék karácsonyi pohár.
Ha novermber 16. és december 13. között a SPAR és INTERSPAR üzleteiben vásárolsz 2 db 176g-os OREO-t és/vagy OREO Double-t, akkor ajándékba egy OREO Finomságok receptfüzetet adunk.
Ha valaki mostanában a bookin.com-on szeretne szállást foglalni, dobjon egy mailt, és küldöm a 15 dolláros kupont.
Interspar: vásárolj 1500 Ft értékben Milka csokit vagy kekszet és ajándékba kapsz egy Milka táskát. 11.16-tól a készlet erejéig.
A táska gyerek méret.
DM újranyitás Debrecenben a Kishatár úton Nov.16-án 9 órától.
Duplapont akció, inygen táska /1000 Ft felett!
Mozivetítés lesz November 6.-án az Aréna Plázában. Élvezetes Magyar film, ajánlom Nektek, premier előtti vetítése. Ingyenes jegyeket adunk, tudtok menni, baráttal, nagyobb gyermekkel. A filmnézés után kisorsolunk 20 db páros mozibelépőt, amit Te is meg tudsz nyerni, ha mész! Itt most 15-49 év közötti a korhatár, így mehet gimnazista gyermek is. Annyit kérünk, hogy a filmnézés végén töltsön ki mindenki egy kérdőívet, értékelje a filmet.Amennyiben érdekel üzenj a sftkutatas@gmail.com-ra névvel és telefonszámmal és életkorral.
Az Auchan karácsonyi játékkatalógusában ajándék A5-ös matricaív van.
Csütörtöktől a Tescoban:
2 Duck termékhez gumikacsa ill.
1 db 60 mosás Surf termékhez v. 42 mosás duokapszulához Surfy plüssfigura.
Idén is megrendezik az állatok világnapja köré épülő rendezvénysorozatot, és október 4-8. között a 14 éven aluli gyerekek ingyen mehetnek be az Állatkertbe.
http://www.zoobudapest.com/
Akinek lehetősége van !
Még ma 19-óráig Milka Táblás Aréna Pálzában ! Nyamiiii

" alt="

">
DM Rimmel ajándékcsomag körömlakk+rúzs beváltható 150 pontért.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások