Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 31 / 68 oldal |
Elég sok Vénusz címkém van, jó lenne, ha lenne vele játék, bár kicsi az esély, mert mostanában sms-eznek.
An.13.
Igazad van, a remény hal meg utojára. Ki gondolta volna, hogy viszonylag hamar lesz kr. cukor játék a nyári szezonban?
Lehetne knorr és maggi vk-os is, bánom is én, ha újra oviknak gyűjtünk, így vagy úgy, de elpasszolnám.
" alt="
">
Flora vk-os játéknak nagyon örülnék.
Igazad van, a remény hal meg utojára. Ki gondolta volna, hogy viszonylag hamar lesz kr. cukor játék a nyári szezonban?
Lehetne knorr és maggi vk-os is, bánom is én, ha újra oviknak gyűjtünk, így vagy úgy, de elpasszolnám.
" alt="
">
Flora vk-os játéknak nagyon örülnék.
álombon = álomból
Minden megvalósult dolog egy álombon indult
" alt="
">
" alt="
">An.13.
szép is lenne, de akkor lehet, egy kiskanál 4 kg vk-ért lenne vagy egy fűszertartó 30 kg... Szerintem ez már álom.
szép is lenne, de akkor lehet, egy kiskanál 4 kg vk-ért lenne vagy egy fűszertartó 30 kg... Szerintem ez már álom.
A Knorr és a Maggi olyan vonalkódosat, ahol meghatározott grammnyi vonalkódot kell beküldeni garantált ajándékért
" alt="
">
" alt="
">DE Omnia..már nem férek tőle
vagy a cerboba müzli is jó lenne..-)
vagy a cerboba müzli is jó lenne..-)
Haribó ,Tibi vk-os beküldés!
A Delmának nagyon örülnék.
Libresse,mint amilyen év végén volt.(kezdek kifogyni a készletből
" alt="
">)
" alt="
">)Bízom benne nem lesz pl. Sió, vagy Koronás logó játék, vagy Gyermelyi vonalkódos...
" alt="
">
" alt="
">Éppen egyik nap akartam, de valaki lebeszélt a fórumosok közül.
Nem dobnád ki a kedvemért?
" alt="
">
Pótolnám Neked
" alt="
">
" alt="
">
Pótolnám Neked
" alt="
">
Most raktam el egy cerbona müzlis zacsit. Ha kidobnám, biztos lenne vele játék hamarosan..
" alt="
">
" alt="
">Cerbona is indíthatna
" alt="
">
" alt="
">Újra lehet kapni citromos ét tibit, ezért (ne csak hízzunk nyerjünk is) a Tibi indíthatna vonalkódos, vagy blokkos játékot.
Omnia kávéval---élesztő csomival-----mosópor vk.-----somat vk.
Jacobs is jó lenne....
Knorr, Maggi vonalkódosat /pontosat
Teák - vonalkódosat
Meg a rengeteg DE kávéssal is lehetne valami (annak ellenére amit írtak)
Theodora , Nescafe- szinték vk-s
Valamilyen fogkrémes vk-s is jól jönne
" alt="
">
Teák - vonalkódosat
Meg a rengeteg DE kávéssal is lehetne valami (annak ellenére amit írtak)
Theodora , Nescafe- szinték vk-s
Valamilyen fogkrémes vk-s is jól jönne
" alt="
">
Érdeklődtem a Sara Lee-nál, lesz a közeljövőben nyereményjáték. Sajnos ezt a választ kaptam:
" alt="
">
Tisztelt Érdeklődőnk!
Az 1000 pontos lezáró akciót követően , mely 2009.04.07-én ért véget a közeljövőben nem várható nyereményjáték. Ehelyett különböző termékösszecsomágolásos akciókat szerveznek majd kollegáink.
Köszönjük érdeklődését!
Üdvözlettel:
Vevőszolgálat
Sara Lee Hungary Zrt.
" alt="
">
Tisztelt Érdeklődőnk!
Az 1000 pontos lezáró akciót követően , mely 2009.04.07-én ért véget a közeljövőben nem várható nyereményjáték. Ehelyett különböző termékösszecsomágolásos akciókat szerveznek majd kollegáink.
Köszönjük érdeklődését!
Üdvözlettel:
Vevőszolgálat
Sara Lee Hungary Zrt.