Sziasztok!
Kalapoznék két db jegyért az Orchidea kiállításra.
Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 31 / 137 oldal |
Ha valakinek van még jegye az orchidea kiállításra, akkor esetleg gondoljon rám! Köszönöm.
Utazáskiállításra keresek páros belépőjegyet vasárnap nyitás előtti átvétellel. Diákoknak kellene.
Ha lenne esetleg valakinek elfekvőben holnap lejáró mozikódja,szívesen fogadnám!
Sziasztok!
Régebbi Mondo magazinokat keresnék a lányomnak. Ha valakinek lenne felesleges kérem gondoljon ránk.
Előre is köszönöm.
Régebbi Mondo magazinokat keresnék a lányomnak. Ha valakinek lenne felesleges kérem gondoljon ránk.
Előre is köszönöm.
UHT tejekről kalapoznék tejszív logókat. Sokat, mert iskolának és óvodának is gyűjtök.
Gyermekorvosi rendelibe gyujtunk olyan matricakat, levonokat amik onallo kepek, tehat nem tobb darab ad ki egy kepet!
" alt="
">

Sió Lurkó programba szeretnél barackokat.Ha van és neked nincs rá szükséged nagyon szívesen elfogadnánk. Kunmadaras ,Református Általános Iskola 1.o
Plüss anyag maradékokat keresek. Főleg sárgát meg barnát. Kicsi is elég (10 x 10 cm, de nagyobb is lehet) - kulcstartó lesz belőlük diploma-ajándékként. De másmilyen szín, méret vagy más anyag is jó lesz. Meg vattelint. Mert néhány lánnyal párnákat (ágyikó) is varrunk kutyusoknak / cicáknak állatmenhelyre: anyagmaradékok összevarrása, kitömése. Budapesten. (Később majd kutya-ruhákat is.) = b.aggee@freemail.hu
Penny pontokat szeretnék . Postaköltséget fizetem.
Ha valaki nem gyűjti, én szeretnék starwars matricákat, borítékot küldök érte.
Én is szeretnék Lidl matricát kalapozni
" alt="
">

zizi1
Sikerült? Kaptál? Írd meg, ha mégaktuális!
" alt="
">
Sikerült? Kaptál? Írd meg, ha mégaktuális!

Lidl pontot kalapoznék válaszborítékért, még egy db hiányzik.
" alt="
">

Inkább itt gyűjtsétek a barackokat:
www.webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=728
Köszönöm.
" alt="
">
www.webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=728
Köszönöm.

Jendal köszi
" alt="
">

Borsfai általános suli 1.a-nak ment 2 barack.
Tudom, utolsó pillanat. De még mindig a Sió Lurkó programjához szeretnék barackokat kérni. Az osztály Székesfehérvár, Hétvezér Általános Iskola 1. c. osztálya. Nem a miénk lesz a legtöbb barack, de reménykedem, hogy a sorsoláson előnyt jelent minden egyes feltöltött barack.
Tigris06 köszi
" alt="
">

szigiagi
ment 4 barack...
ment 4 barack...