chicaloca:
Ezen biztosan tudod nézni:
hdgoals.com/watch-FC-Barcelona-vs-Internazionale-
live-1
Jelezz vissza, ha sikerült!
néztem a műholdon is a raiuno-t de nem jött be, bezzeg egy csomó arab tévé meg megy, meg néhány olasz is

" alt="

">
A többieknek tanácsoltam, rakják a kiállítást, ezt is éreztem, de pont Thiago Mottát, s ezért? Megint belenyúlt a meccsbe a bíró. De akkor is az Inter jut tovább!
Talán megtaláltam az oldalt:
http://www.tvchannelsfree.com/watch/4821/Rai-Uno.
html
Chicaloca, remélem jól írtam, s tudok nézni te is! Nagyon jó meccs már most!
Jó szurkolást!
www.raiuno.com jobb választás
chicaloca: Nem tudom, hol adják, a Digi Tv-t épp ma akarták leszerelni, szóltam nekik, hogy csak pénteken jöjjenek! Horváth 2 és a raiuno is adja, próbáld meg a raiuno internetes oldalán, azt hiszem www.raiuno.it? Ez nem biztos, csak gondoltam, hátha!
Ma szerencsére nyertem 300-ból 3.295-öt, most már nyugodtan nézhetem a meccset, legyen H-D vagy H-V, ez utóbbinak még jobban örülnék!
nem tudtok a neten vmi helyet ahol lehetne nézni a barca-inter meccset? sajnos nincs digi tv-nk
hajrá Barca! bár ha Inter lesz akkor sem lesz baj

" alt="

"> ők a barca mellett a másik nagy kedvencem
én majd csak hétvégén rakok tippeket
én sem gondoltam volna tegnap ekkora bayern sikerre
Ma megtippeltem az AEK Athen-PAOK döntetlent, az Arisz vezetését az első félidőben , Anand győzelmét /persze nem raktam/, tetszik, hogy Eto'o lő egy gólt /192./
2:1 Nekem tetszene.
Barcelona-Inter meccsre a következőt tippelném:
184. első félidőben vezet a Barcelona
én úgy érzem 188. az 1. félidőben lesz több gól
189 D 4,5 sárga lap lesz
190 D 9-11 szögletet várok
Raknék H-V-t vagy H-D-t,még agyalok rajta.
Tegnap nagyon nem gondoltam a Bayern 0:3-as győzelmére csak azt gondoltam, a felsoroltakon kívül más eredmény lesz, de hazai győzelmet vártam. Ma nagyon várom a meccset!
Mai szelvényeim:
147 AEK Athen-PAOK D 2,95
170 Hacken-GAIS 2,3 gól D 1,93
179 Valenciennes-Bourdeaux 2,3 gól D 1,93
300-ra hoz 3.295 Ft-ot
148 AEK Athen-PAOK 1. félidő D 2,00
168 Hacken-GAIS D 3,25
177 Valenciennes-Bourdeaux D 2,95 /ezt sajna elrtam, gólokra kellett volna tennem/
200-ra ad 3.835 Ft-ot
163 Roskilde-Kolding D 3,15
164 Thisted-Brabrand D 3,75 /Ezt most már nem tenném, csak H-ra/
174 Kalmar-Örebro D 3,15 /Ezt a tegnap kombinációban V-re raktam./
300-ból lesz 11.165 Ft.
Ennek az utolsónak kevés esélye van, de ki tudja, dán 2. osztályban bármi lehet.
A Napoli néhány hónapja nagy pénztől szabadított meg, azt hittem, megüt a guta, otthon nem tudtak nyerni, s persze egyenesben is, és kombinációban is tettem azt a meccset. Most 2 kombinációs szelvényemen van 1.700 Ft és visszanyertem a vacak Paris SG-re rakott pénzemet, tegnap a Bundesliga 2 mentette a kis szelómat, s végre ott jött egy kis pénz. Most megyek kiváltani. A totómat pedig nem találom, remélem azon is lesz valami.
Ma a Baghdatis meccset rakom H-ra, a 015-öt D-re és a o50-et D-re, s talán a 054-et D-re. Ezt lehet, hogy kombiban 3/4-ben. De lehet, hogy a 054 helyett rakom a 061-et.
hát nem igaz ez a ... napoli tett arról h. bukjam ezt a szelót, mintha a múlt heti szelót is egyrészt ők vitték volna el

" alt="

">
nyernie kell a napolinak, az udinese teszi a dolgát
chicaloca: Én is megtettem még csütörtökön a Palermot, de azt a szelót más elvitte. A Bolton egy 7000 Feletti szelvényemet vágta gallyra, de a Newcastle is jó volt a 94. percig.
Ma nyertem 2.000 Ft-ot puttón, s véletlen a GÉP 4/5 100-as alapjáték helyett 300-ast tett, kíváncsi leszek, bejön-e az 5 döntetlenem.
Mára maradt még 3 szeló, az egyiken nekem is jó 3 meccs, még kellene a Livorno-Catania D-re és azt hiszem a Basel V-re, majd megnézem, ott jöhet még 18.000 feletti összeg.
Raktam egyenesben a 245 Mallorcat, a 232 Rómát /0-1/ D-re,219 1860 Münchent H-ra, Chelseat 2 góllal H-ra és a 235 Austria Wient H-ra.
Mai döntetlen tippjeim 4/5-ben:
227 Genoa-Lazio, 232 /0-1/ Róma 238 Grasshoppers-Baselt is erre raktam, bár ebben nem hiszek, 249 Getafe-Sevilla, 254 Leiria-Sporting
Meglátjuk....
Szurkolok, chicaloca, carla, s mindenkinek, hogy végre nyerjünk egy nagyot!
most a palermo-ra raktam, h. megverik a milant

" alt="

"> és bejött
nah én is raktam tegnap 2 szelót
az egyiket a bolton meg a bayern vitte
kár h. 2-0ás vezetést vitt el a bolton (nem is nagyon akartam rájuk rakni)
a másik szelómon 8/4 meccs bejött eddig
Most úszott el a 23.970 Ft-os szelóm, Lask Linz persze hogy vezetét szerzett.
Kecskemét-Atomerőmű: 72:54 a 4. negyedben! Ez igen! Kosárlabdában.
Végre vége a Cardiffnak, sajnos a Newcastle - milyen érdekes - a 94. percben kapja az egyenlítő gólt...
Bolton is vezetés után döntetlent csinált. Viszont az Atalanta vezetést szerzett...Remélem nem sokáig.
Juhéé, viszont vezet a Honvéd! Kérlek maradj így!
Van egy ilyen szelóm:
068 St. Pauli-Koblenz H 1,38
108 Godoy Cruz-Chacarita Juniors H 1,40
121 Eger-FTC 1. m. H 1,18
154 Cardiff-SheffWednesday H 1,83
159 Peterborou-Balckpool V 1,54
165 Lombard Pápa-Honvéd V 3,20
172 Sturm Graz-LASK Linz H 1,44 nagyon félek tőle
177 Zaragoza-Real Madrid V 1,27
192 Anderlecht-Gent H 1,70 /Sosem merek a Gent ellen tenni, csak D-t/
300 Ft-ra hoz 23.970-et!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások