dundibongo: az attól függ hogy mit nézek.

" alt="

"> Flakonja piros, benne a lötyi rózsaszín.
Viszont a másik nem volt, nem tudtam megszagolni, így nem tudom jól döntöttem-e.
viki
nálam van mit mosni

" alt="

"> csak teregetni nincs hova

" alt="

">
ugye rózsaszín?
dundibongo: vettem Tiarat, csak most nincs mit mosni.
paintuci: nekem meg a Rauch Mojito teának van olyan íze mint a mentolos szájvíz. Fujj.

" alt="

">
paintuci
én azt sem tudtam, hogy a zöld fifnek milyen íze van

" alt="

">

" alt="

">
Ittam ma mentaszörpöt... hát olyan zöld színű cif mosogatólé íze volt...

" alt="

">
1.Magdi: mi az a mosógolyó?
Én mosódióhéjat használok, de ahhoz teszek egy kupak Gabi bababarát öblitőt, mert a mosódiónak nincs semmilyen illata. "Elvileg" pár csepp illóolaj elég lenne az öblitőtartályba, de nem tudom, hány demizsonnal kellene beleönteni, hogy tényleg érezzen is valami. Meg a férjem nem szereti illóolajjal, miatta használom az öblitőt.
Én kerülöm az öblítőket, mert ragacsos, színezett mű izéket nem szeretek használni. A bőrünknek szerintem nem jó, ha konyrahuhához is használjátok, akkor a szervezetbe is jut. Helyette pici esetet öntök a gépbe. Mosópor helyett pedig a mosógolyót részesítem előnyben.
A lányom viszont illatmániás, miatta van otthon, MÉG nem sikerült meggyőznöm, úgyhogy lehet, hogy a penny nyertesek között látjátok a nevét. :-)
viki
Euro one az üzlet neve
jaj caps lock

" alt="

">
Viki kimondottaz euro .. a bolt neve,minden 290 Ft
Én a narancssárga coccot.

" alt="

">
éN A BABÁS FEHÉR lENORT ÉS ZÖLDET HASZNÁLTAM SOKÁIG
eLÖTTE A NARANCSSÁRGA MAJD A ZÖLD ALOES COCCOLINOT.
Régen volt valami finom öblítő, talán v-vel kezdődött a neve, az nagyon finom volt, de már nem emlékszem, hogy hívták. A kolléganőm meg a Bip-re esküszik. Én a narancssárga és a zöld coccolinot szeretem.
Én nagyon szeretem a vaníliás coccolinót.Törölközőkön, ágyneműn, sokáig érezni az édeskés illatot.Persze, ha valaki szereti...

" alt="

">
mel6: köszi Melinda. Én csak egy finom és tartós illatot keresek.
Mi az az Eurós bolt? Itt 100 Ft-os boltok vannak.
Euros-s boltokban van ilyen öblítő, hogy Wanstu. Egy ideje csak ezt használom, mert tartósabb mint a coccolino és akár a lenornál is.
290 Ft, piros színű.
próbáljátok ki ha olcsón és jót akartok venne.
Dobozom most nincs, mert az ovi kérte a "robothoz", így 1,5 literes ásványvizes palackokban áll itthon

" alt="

">
Na igen a Lenor Parfümelle is olyan semilyen szaglásra meg mosás után is.
Én pirosnak látom a képen amit Te rózsaszínnek írsz. Köszi.
a tiara a rózsaszín, az orchidea a lila. a tiara édeskés, de így szaglásra erős, az orchidea olyan semmilyen.
na , ott nem volt a kaisersben viszont igen.
a tiara jobb, mint az orchidea, de mint tudjuk ízlések és pofonok.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások