A férjemnek borítékban kiküldött kódjukra azt írja hibás!
Az én kódomra, amivel tegnap még be tudtam lépni, ma már szintén hibás!
Úgy tűnik a BAT "felkészült" az újabb Pall Mall játékra...
a főpróba után talán jobb lesz az előadás

Hát ez tényleg nem egyszerű dolog.
Először kaptam levelet

, aztán véletlenül mégse!
Regisztrálva vagyok

, aztán mégse

, aztán mégis

.
Csak győzzem követni. De minden jó, ha a vége jó!!
Sok sikert mindenkinek!!

Szerintem megjavították a rendszerüket mert az előbb kaptam egy sms-t hogy regisztrációm sikeres volt.PEdig nem csináltam semmit.Elküldtem újból a kódot, de nem nyert

Sziasztok,
én pénteken felhívtam a számot mert nem volt meg sehol a belépési kódom a netre.Akkor a csajszival regisztráltam a játékra, mondta hogy ezt elintéztük.Erre reggel sms küldés a kóddal és visszakaptam, hogy csak regisztrált játékosoknak lehet játszani... de jó mondom...
Nálam ugyanez volt a probléma. Mindig minden adat ugyanaz, ugyanazokat kérdezik, mi a fenének kell újra meg újra regizni?
Sada, köszönöm!
"Természetesen" nem nyertem!

Röhej.
Hiába tudtam belépni az oldalra, csak akkor fogadta el a kódomat, ha elötte telefonon megerősítettem, hogy most is kívánok játszani.
06-40-223344/1
Persze, nem nyertem.

ah koszi

de ez mekkora marhasag mar,en probalok regelni,a cigisdobozban nulla info,csak a kod...elkuldtem az adataimat mult heten,meg most is.visszahivnak?
vagy en oket hol tudom elerni?
dallas: ha nem kaptál levelet, a 06 40 22 33 44-es számon tudsz regisztrálni vagy a pallmall.hu nyitóoldalán kéred, hogy keressenek, mert regisztrálni szeretnél
valaki megmondja mi a reg tel szama?
koszi!
Tudtam kódot küldeni, de nem nyertem.
smile
a lekerekített Pall Mallben van!
AZ oldal nekem is simán bejön,csak nincs kódom,hogy kipróbáljam működik e. Egy barátom Pall Mall-t szív,de azon még semmi kódot nem találtunk.
hát most beszéltem megint velük.
Probléma merült fel. Már a párom kódját se fogadja el!
Hívjam őket vissza!!!
Mennyi pénzembe fog ez mér kerülni?
Tavaj is ugye velük vesztem össze, mert nem tudnak egy játékot normálisan elindítani.
most mennem kell!

este leszek.
szia Maciimádó!
kódküldés után,arra nekem se jön válasz,pontossaban annyi,mint már írták,írtam,hogy nem vagyok bejelentkezve,regisztrálva. Érdekes 1 rendszer!

Fáreó, és a kódbeküldésedre válasz is jött?
Az oldal nekem is bejön, el is jutok a kódküldésig, de aztán semmi válasz...
Nálam simán bejön ,a pallmall.hu -val is!
Lehet az internet szolgáltatóval van vmi gond,vagy túl sokan látogatják most az oldalt 1x-re hírtelen!?
Még mindig nem működik a kódküldés a Pall Mallnál:-(
Felhívtam őket, azt mondták utánanéznek, de semmi:-(
Van aki kapott már bármilyen választ a bárhogy beküldött kódjára??
http://www.pallmall.hu/index.jsp
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások