Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 301 / 394 oldal |
Jaj, szasza90, ez a posta sara lesz, nekem megjött a Rivage termékminta is, az AirWick is, a fogkrémek is, a Dove termékminta is, és a Mi Világunk magazin is rendszeresen érkezik.......
Valaki már megkapta a Rivage termékmintát???
Én még nem! ja és az AIR WICk-et se, a fogkrémeket se, Mi Világunk magazint se, Dove termékmintát se, zsebrádiót sem! :-(((
Én még nem! ja és az AIR WICk-et se, a fogkrémeket se, Mi Világunk magazint se, Dove termékmintát se, zsebrádiót sem! :-(((
A Telehold műsorújságban, abban, amiben a karácsonyi műsor is van, van ajándék Naturland pont (2pont)!
Nem tudom hol lehet olyat kapni! A Tescoban csak ilyen helikopteres volt!
Nicika: igen, olyat én is vettem a Tescoban 3 hete, de akkor még 669 Ft volt az ára, ajándék helikopterre. Most az állatosra vagyok kiváncsi hol lehet azt kapni.
Én pont ma vettem a Tescoban 4 db-os Vitatigrist ajándék legó helikopterrel 490Ft-ért!
Én pont ma vettem a Tescoban 4 db-os Vitatigrist ajándék legó helikopterrel 490Ft-ért!
Anda: hol lehet kani a legos vitatigrist? A múltkor lego helikopter volt hozzá.
sada
köszi! Én a múthét elején voltam, vettem is 3 db 250g-os, de nem is bajlódtam vele a nov 30-ai dátumot látván..
Úgy tűnik kellett volna..
(igen, én is a szegedi corában voltam, azért is kérdeztem rá nálad, mert tudom, hogy te is szegedi vagy
)
köszi! Én a múthét elején voltam, vettem is 3 db 250g-os, de nem is bajlódtam vele a nov 30-ai dátumot látván..
Úgy tűnik kellett volna..
(igen, én is a szegedi corában voltam, azért is kérdeztem rá nálad, mert tudom, hogy te is szegedi vagy
)Lexi
Igen.
Én is rákérdeztem a nov. 30-ra és azt mondták, kásve kezdődött az akció. Amíg a tábla kinn van a kávéknál, addig gyertya is van.
De rá is kérdezhetsz vásárlás elött. Kávét pedig úgyis kellett vennem.
Ez Szegeden történt.
Igen.
Én is rákérdeztem a nov. 30-ra és azt mondták, kásve kezdődött az akció. Amíg a tábla kinn van a kávéknál, addig gyertya is van.
De rá is kérdezhetsz vásárlás elött. Kávét pedig úgyis kellett vennem.
Ez Szegeden történt.
sada!
Te kaptál is? mert én ha jól emlékszem nov. 30-ai dátumot láttam a "táblán", ezért nem is próbálkoztam
Te kaptál is? mert én ha jól emlékszem nov. 30-ai dátumot láttam a "táblán", ezért nem is próbálkoztam
sada!
Kaiser's-ben december 13-tól:
Kellog's corn flakes + Kellog's smacks (2 x 250 g) összecsomagoláshoz egy The Simpsons sárga karóra jár ajándékba. (819.- Ft)
Campari 0,7 litereshez + piros shaker az ajándék (2.499.-Ft)
Baileys krémlikőr 0,7 literes + sminktáska az ajándék (3.299.-Ft)
Milford vérnarancs és hópelyhek tánca tea + ajándék pohár (999.-Ft)
Kellog's corn flakes + Kellog's smacks (2 x 250 g) összecsomagoláshoz egy The Simpsons sárga karóra jár ajándékba. (819.- Ft)
Campari 0,7 litereshez + piros shaker az ajándék (2.499.-Ft)
Baileys krémlikőr 0,7 literes + sminktáska az ajándék (3.299.-Ft)
Milford vérnarancs és hópelyhek tánca tea + ajándék pohár (999.-Ft)
Coraban Omnia vásárlásakor karácsonyi zselés gyertyát lehet kapni a készlet erejéig a bizalomkártya irodán.
250g-onként 1 db-ot.
Arany ill. ezeüst mintás üvegpohárban. 3 féle mintával.
250g-onként 1 db-ot.
Arany ill. ezeüst mintás üvegpohárban. 3 féle mintával.
Én nem kaptam ilyent! Mikortól van ez az akció?
Na ma megjött a Libresse próbacsomagom... de többi igért ajándék sehol!
Vitatigris 6 db-os csomaghoz mini legó van csomagolva (állatfigurás kb. 10 darabos)
A Rossmann-ban Metabol tabletta (fogyást elősegítő étrendkiegészítő) vásárlása esetén 500 forint értékű vásárlási utalványt adunk ajándékba, mely beváltható 2004. december 31-ig a Rossmann üzletekben. Az utalványt kérje a pénztárnál.
Ja és a cím: http://hq.nato.int/docu/pub-form.htm
NATO CD, mini CD, DVD
Nagyon klassz multimédiás CD, bemutatja a NATO történetét, felépítését, emellett van lexikon és kvíz is. Rengeteg kép + videó. Nagyon hasznos és érdekes. Brüsszelből küldik. Névjegykártya formátumú mini CD is rendelhető!!! (NATO Xperience)
Újdonság: DVD is rendelhető a Nato szerepéről + 2005-ös aztali kalendárium, Európa térkép, periódusos rendszer, NATO történelem ilyen hosszú, széthajtogatható poszteren
Nagyon klassz multimédiás CD, bemutatja a NATO történetét, felépítését, emellett van lexikon és kvíz is. Rengeteg kép + videó. Nagyon hasznos és érdekes. Brüsszelből küldik. Névjegykártya formátumú mini CD is rendelhető!!! (NATO Xperience)
Újdonság: DVD is rendelhető a Nato szerepéről + 2005-ös aztali kalendárium, Európa térkép, periódusos rendszer, NATO történelem ilyen hosszú, széthajtogatható poszteren