Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 302 / 762 oldal |
:-( oké itt irj ha megkapom köszi és irok akkor másik cimről . köszi
akosh, nem tudok neked válaszolni, azt írja, hogy "nem megfelelő e-mail cím". Valaki már előtted lecsapott a jegyekre, most várom a visszajelzését, ha mégsem tudnak menni, akkor tiéd a jegy.
fjudit irtam .köszi
Felajánlok 3 jegyet a Toy Story 3-ra ma délután fél 6-ra a Sugár Moziba. (3D-s előadás). Még kb. fél órát vagyok a gépnél, után déltől leszek megint.
elkeltek
Az alábbi megmaradt, bontatlan, nem lejárt gyógyszereket ajánlanám fel elsősorban rászorulóknak,időseknek:
Diovan HCT 160/12,5 mg
Medazepam-Q 10 mg
Diovan HCT 160/12,5 mg
Medazepam-Q 10 mg
13 Tesco pont válaszborítékért
20 db Tesco Thomas matrica válaszborítékért.
omv-chips kupon-15% július 11ig érvényes
én is felajánlok TESCO Thomas edénypontokat
Takko letöltős utalványokat szívesen fogadnék, 3 hónapos kislányomnak vennék belőle valami szépet!
" alt="
">
" alt="
">Kaiser részvételi kártyámat felajánlom válaszborítékért cserébe (magyar kártya versenyes)
2 ív Purina kedvezmény kuppon elcserélhető valami hűtőmágnesért../Mivis, Bertolli,..Verbéna..Pickwick../
Detti
lehet az egyik barátnőm (gyerekét) érdekelné, megkérdezem, és ha kell nekik, akkor jelentkezik nálad (Ildinek hívják)
Köszi
" alt="
">
lehet az egyik barátnőm (gyerekét) érdekelné, megkérdezem, és ha kell nekik, akkor jelentkezik nálad (Ildinek hívják)
Köszi
" alt="
">Sziasztok!
Nyertünk egy gyermek részére 8-14 korosztály Zánkai nyaralást.Sajnos nem tudjuk akkor levinni, akit érdekel felájánlom július 11-17-ig, csak el kell vinni, és elhozni teljesen ingyenes, küldtek programot is, de még ma vissza kell küldeni a gyermek nevét TAJ számát emailben.
szri@t-online.hu
Edit
Nyertünk egy gyermek részére 8-14 korosztály Zánkai nyaralást.Sajnos nem tudjuk akkor levinni, akit érdekel felájánlom július 11-17-ig, csak el kell vinni, és elhozni teljesen ingyenes, küldtek programot is, de még ma vissza kell küldeni a gyermek nevét TAJ számát emailben.
szri@t-online.hu
Edit
Elkelt, köszi az érdeklődést.
chrone: Nekem azt írták, hogy felhasználónév, név és cím kell.
Purina 1800ft értékű kedvezmény kuponjaimat válaszborítékért felajánlanám,van több is
Reácska, írtam!
Coke: személyigazolvány, lakcímkártya, felhasználónév kell az átvételhez!