pall mallhoz
7 04-kor hívtam, nem üzemelt. 8 04-kor még mindig nem. 8 25-kor már fogadta a hívásom, de nem nyertem.

Legközelebb megint próbálkozom.
Továbbra is dühít, hogy mi alapon vesz le pénzt a matáv, ha sikertelen a hívás. Mert ez sikertelen, hiszen nem miattam rossza a rendszer.
Igaz, hasonló ez az üzenetrögzítőre is. Ha nem akarok rá beszélni, de folyton csak a rögzítő kapcsol be, azért is fizetni kell.
Nyereményjáték infó : Cicca - 2004. október 11. :: 23:32
(Fastum gél - bővebb infót a gyógyszertárakban.)
Tegnap jártam egy elég forgalmas patikában, tele volt a Fastum gél szórólapjával, de a játékról nem tesz említést.
Érdeklődtem a patikusnál, nézett rám nagy szemekkel, tőlem hallotta először, hogy van valami játék...
(A férjem épp a napokban vett ilyen csodaszert egy másik gyógyszertárban, ott se hívták fel a figyelmét, hogy van ezzel kapcsolatos nyereményjáték.)
Sada!
Nekem is megfordult a fejemben, ezert felhivtam a parom, és ő is megerősítette, sőt azt is mondta, hogy mérges voltam, hogy nem nyertem.-((((
Sohaj
Hajnali 3-tól többször megcsörgettem a Pall Mall-t, de mindig csak azt ismételgette egészen 8-ig, hogy
"Sajnos hívását jelenleg nem tudjuk fogadni."
Nem lehet, hogy csak almodtál?

Igen: megkértem párom - ő hajnalban jár dolgozni -, hogy hozza ágyba telefonom és egy kódot, és elsőre ment. Igaz félálomban voltam, de erre azért emlékszem:-) Persze jobb lenne a memóriám, ha nyertem volna.
Mi hajnali 3/4 3-kor próbáltuk a Pall Mall-t, de akkor sem sikerült.
Ez érdekes: párom este 10 után tudott, én hajnali negykor tudtam. Persze egyikunk sem nyert:-((
Ma reggel sem lehetett pall-mall kódot küldeni... Egyre jobban nem tetszik ez a játék...

"A 40-es szám - csomagtól függetlenül -helyi hívásnak minősül."
Ez igaz,de ha 34 perc helyi beszélgetésért fizetsz cca 1500-1600.menny is a helyi?
Igen annyi...Ezért kötöm még ki idén...
fozo.gabi
De matávról nem tudok telefonálni.
Ezért szoktam venni telefonkártyát is, és arról hívom a 40-es számokat. Kétszer már játszottam a pall mall-lal, nem nyertem. De akkor 20 ft-ból megúsztam a játékot. Nem vártam meg, míg végig mondja az automata a szöveget. Kapcsolás után a 4-es gomb, utána a telefonszámom, év és a kód. Egy huszasból kijött.
A 40-es szám - csomagtól függetlenül -helyi hívásnak minősül.
Pödig annyi, elég ha csak annyit irok hogy ebből a kapcsolásidijam 14,25ft körül van?
Minimáldíjcsomagban lehet hogy annyi.

Matav másodperc alapú és ez helyi tarifás szám, nem lehet 50Ft.

fozo.gabi
A matáv sem olcsobb, nekem pl egy hivás cca 50ft egy perc matávról-matávra.

Tesztelni, hogy él-e a vonaluk, vagy döglött, mobilról szoktam, mert nekem másodperc alapú a csomagom és ugyi mobilon nincs hívásfelépítési díj, megúszom 2 Ft-ból., ugyanez vezetékesről cca. 6 Ft.
Krysztasz!
Nem csak mobilról lehet hívni a PallMallt. Hívhatod Matávról is nyugodtan. A lényeg a telefonszámod, amit bepötyögsz.
Nyertem egy lámpát, és azt mondták be, hogy futár fogja hozni a nyereményt. Lehet, hogy a Pall Mall olcsóbnak találja a futárt. Az a sok bebiztosítás a postánál biztos nagyon sokba került.
Igen, az a bosszantó, hogy ha mobilról hívod - nekem - 43,70. Namármost, az automata fogadja a hívásomat, és közli, hogy nem elérhetőek. Mert a 40-es szám matávról helyi hívás, de mobilnál drágább.
-
Elvileg 8-kor, de kedden és szerdán vmikor 1/4 8 körül beizzították.
Ma csak 8-kor. Kiszámíthatatlan.
Vonalka!
Szerintem itt nagyonn kevés pályázó dohányzik, csak kukázik! (magamat is beleértve, de nehogy konkrét kukázást érts)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások