Mi a pallmall honlapja? Nem www.pallmall.hu?
Nem akar bejönni

mindenesetre írtam nekik, kíváncsi vagyok, mikor ébrednek fel. Ha ma 05.00-kor indult a játék, akkor már lehet egy csomó felhalmozódott időpont.. Ha jól számoltam, 11 percenként van nyeremény, úgy oszlik el a napi 100.
Hát szertinem csak ennyi a regisztráció!
Kiadja az adataid, kéri a 2 cigimárkát, aztán továbbenged a kódküldésre, aztán semmi visszajelzés.
Szerintem annyi adatunkat tudják már, hogy ennél többet nem fognak kérni.
Hát igen!
Tegnap még zavarzalan volt a Pall Mall oldal.
Mára már kész. Nem is jön be!!!

Én is ugyanezt kérdezem,ezt végigcsináltam,és nekem is ezt írta ki!
Ez lenne a regisztráció,vagy hol a csudában van???
An.13.
én még azt sem találtam meg, hol kell regisztrálni. Van "akciók" nevű lap, ahol a személyes adatok mellett 2 cigit kell kiválasztani, amit szívok, utána jön a kódküldés, meg is csinálnám, de azt mondja, nem vagyok regisztrálva: Nem vagy regisztrálva játékunkban. Ha elmúltál 18 éves, igényelj DM levelet honlapunkon vagy fogyasztói vonalunkon, és játssz velünk! ...
Hol regisztráltál a pall mall oldalon?,mert én azt nem találom!
Vagy ott kell csak, azt a 2 rublikát kitölteni,ahol az adataid vannak,hogy milyen cigit szívsz,aztán enged tovább a kódbeküldő oldalra?
Vagy hol van a regisztráció az oldalon???
Nekem sikerült regisztrálno, adja is, hogy küldjem el a kódot aztán nem történik semmi

sem regisztrálni, sem kódot beküldeni nem lehet: a játék még nem működik, gyere vissza április 4-én.
A szokásos PallMall indulási próbléma...
Igen az ügyfélkód ugyanaz! az nem szokott változni!
De,van webkód is,a levélben az is bennevan,minden egyéb adatoddal együtt!
ide írjuk már be a Pall Malllal kapcsolatos kérdéseinket, ha már van rá topic.
Olvastam a negatívba, hogy megjött Nektek a nyitott boríték. Nekem nem jött meg.
Az ügyfél kódotok maradt a régi? Mivel nincs levelem, így elővettem az előző borítékot, és azon van kódom.
Próbáltam én is beküldeni neten a kódot, sikertelenül.
Április 4-től lehet majd regizni az oldalon is.
Gili, napi egy, heti max. 4
Én viszont azt nem tudom, meg nem találom sehol se, hogy heti hány kódot lehet beküldeni?Köszi
nekem az nem teljesen világos, hogy erre a játékra külön kell regezni, vagy a sima honlapos regisztráció is megteszi???
Köszi Sada!
Úgy látszik ma béna vagyok, semmit nem találok meg!
Köszönöm a segítségeket!!

A kódos játékot kérdezte.
Juditzita!
Ami oldal bejön az elején ott van a játékok link arra kell rámenni alatta van a kérdőív is.
...és utána a doboz alatt a részletekre.
Pedig fenn van.
A nyitóoldalon van egy autó, arra kell klikkelni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások