Ugyanezt akartam írni, de megelőztél !

Közepeske!
Tuti én vagyok a béna, de azon belül hol? Nálam nincs "karácsonyi ....".
Ha van kisgyereketek, biztosan örölni fog neki:
www.egyszervolt.hu
Katt a karácsonyi ajándék akcióra
Én is nagyon remélem hogy küldik!
Tescoban dec. 1-től:
Completa kávékrémpor díszdobozban 2x200gr + ajándék 2 db csésze 615,-
Baileys krémlikőr 0,7liter + ajándék 2 db pohár 3299,-
Ariel mosópor 4,5 kg + ajándék plüss elefánt 2199,-Ft
Nicika! Én se kaptam meg az AIR WICK-et, és nekem is azt írták! REMÉLEM KÜLDIK! Amúgy rokonomnak megérkezett, és nagyon jól néz ki!
A postán jött témában olvastam hogy van akinek már megjött a Rivage termékminta! Mindenki szappant kapott?
Ja és van még valaki rajtam kívűl akinek a DM azt az információt adta hogy az Air Wicktet novemberben postázzák a számomra? Csak mert még mindíg nem kaptam meg!
Holnaptól a Plusban szép, fém, díszdobozos Completa kávékrémpor 350gr - 549Ft-ért.
Szintén a Lehel téri Reálban a Blend a med night fogrémhez hozzá van csomagolva egy kis hold/szivacsos az anyaga/, ami világít sötétben!
Lehel téren lévő Reálban holnap reggel 9-től aki 3 csomag Globus shrek pástétomot vásárol választhat egyet a 3 féle kis méretű plüss közül:Shrek, szamár ,csizmás kandúr vagy pedig egy Srek2 mesekönyvet.
1 csomag vásárlásáért 1 hűtőmágnest adnak 2 csomag vásárlásakor pedig vagy egy pici puzzle-t talán 2db-ból áll vagy egy kis jegyzetfüzetet adnak!
Tescoban vettem a gyerekeknek Sió VitaTigris üditőt 4x0,75 liter (669ft)és van hozzá egy aranyos kis legó helikopter amiből vagy helikopter vagy kisrepülő rakható ki és kettő darabból pedig egy nagy repülő. Nagyon aranyos, és ha kiszámolod tényleg ingyen van és a gyerekeknek nagyon tetszik az üditő meg finom vitaminos.
Coraban 2*200 g Maggi ízvarázshoz (2*6 pont) fém fűszerszőró van:
Más-más a magyaroshoz (piros tetejű) és a hagyományoshoz (sárga tetejű). Á 489 Ft..
A Tescoban a Boci csokikhoz ajándékok járnak, 600Ft felett fenyőfadísz, 1500Ft felett plüss boci. Fődíj egy PHILIPS HÁZIMOZI.
A rendezvény az alábbi TESCO hipermarketekben kerül megrendezésre:
1. 2004. november 26. Fogarasi
2. 2004. november 27. Győr
3. 2004. november 28. Székesfehérvár
3. 2004. december 3. Pólus Center
4. 2004. december 4. Megapark
5. 2004. december 5. Budaörs
Tescoban:
2 darab West cigihez ajándék fém-bögre.
500 g Jacobs Krönung elég szép fémdobozban.
ollesz
Ezen a héten péntek, szombat, vasárnap Budapesten az Europarkban lesznek elvileg.

Sajnos, ez nem volt a szórólapon.
Coraban, Tescoban hétvégén szoktak lenni hostesek.
Nálunk a Coop áruházban mindig szerdára, szombatra szervezik az ilyesmit.
konkrétan nem tudod, hogy hol lesznek ezek a hosstesek? örülnék neki , ha tudnál áruház neveket írni
Keresd a Milka hosteseket a nagyobb áruházakban 2004. 12.12-ig, mert megfelelő mennyiségű Milka termék vásárlása esetén ajándékot kapsz.
500g-ért Milka bögrét
1000g-ért Milka plüssmacit
1500g-ért Milka hóembert karácsonyi CD-vel.
A TESCO-ban ha kétszer 2les Pepsit veszel emelt áron, akkor választhatsz, hogy a Meseautót vagy a Hyppolitit kéred mellé DVD-n ajándékba.
Fáreó
Ez állítólag olyan, mint a Family Frost, csak Algida.
Tehát nem bolt, hanem autó.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások