jojó!
Nem. A kicsit is nagyobb értékű nyereményeknél mindig postán kérik be. Már nincs meg az sms amit küldtek?
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 303 / 9337 oldal |
Aki nyert a Reál-Knorr játékkal ,mailba kérték a blokkot ?
Meg tudnátok adni azt az emailt amiről jött az üzenet? Vagy vmi elérhető ség? Addig meg szerintem kár blokkot pazarolni rá.
Esetleg irhattok nekik...
EvandEra
Nálam ugyanez. TESCO játék visszaigazoló emailjében NINCS benne a hivatkozott link, vagyis nem tudod megerősíteni a részvételi szándékodat, nem vehetsz részt a sorsolásban! (Reméljük, hogy mielőbb javítják, de azért ez így elég gáz... miért kell 1) túlbonyolítani 2) felkészületlenül elindítani egy promóciót?!)
Nálam ugyanez. TESCO játék visszaigazoló emailjében NINCS benne a hivatkozott link, vagyis nem tudod megerősíteni a részvételi szándékodat, nem vehetsz részt a sorsolásban! (Reméljük, hogy mielőbb javítják, de azért ez így elég gáz... miért kell 1) túlbonyolítani 2) felkészületlenül elindítani egy promóciót?!)
A Tesco nyereményjátékban a visszaigazoló emailben ahol ezt írják:
"Köszönjük, hogy jelentkeztél a Vásárolj és nyerj! blokkfeltöltős játékunkra!
Kérjük, hogy részvételi szándékodat legkésőbb a promóciós játék hetén vasárnap 23:59-ig erősítsd meg az alábbi linkre kattintva annak érdekében, hogy a blokkod részt vehessen a játékban.
Amennyiben a fenti időpontig nem kapunk Tőled visszajelzést, sajnos a rögzített blokkod nem kerül bele a sorsolásba."
Ti kaptatok linket? Mert semmilyen böngészőből nem látok linket!
"Köszönjük, hogy jelentkeztél a Vásárolj és nyerj! blokkfeltöltős játékunkra!
Kérjük, hogy részvételi szándékodat legkésőbb a promóciós játék hetén vasárnap 23:59-ig erősítsd meg az alábbi linkre kattintva annak érdekében, hogy a blokkod részt vehessen a játékban.
Amennyiben a fenti időpontig nem kapunk Tőled visszajelzést, sajnos a rögzített blokkod nem kerül bele a sorsolásba."
Ti kaptatok linket? Mert semmilyen böngészőből nem látok linket!
marcsu13
Nem kamu, én már nyertem, igaz ez első nap volt, azóta semmi.
Nem kamu, én már nyertem, igaz ez első nap volt, azóta semmi.
Valami hír van már a Spar-Ariel, Lenor nyertesekről?
Köszi előre is.
" alt="
">
Köszi előre is.
" alt="
">Mindennap játszom, eddig 1x1000 pont, de nem hiszem, hogy lesz több. Ha lesz, beírom.
Igen, nyertem 500 pontot.
Érdeklődöm, hogy nyert már valaki a supershop nyerjen játékban, vagy "kamu":
Vár még vki Reál -Knorr Russell Hobbs konyhai szett nyereményt ?
Értsd:
"Lásd: akciós újság"
Vagyis csak nézegetni kell a reklám újságot, nem nyalogatni.
"Lásd: akciós újság"
Vagyis csak nézegetni kell a reklám újságot, nem nyalogatni.
nyikolaj007 2024-01-13 :: 07:36
Gloria91
LSD -vel milyen játék van?🤣🤣🤣😊🙈
Gloria91
LSD -vel milyen játék van?🤣🤣🤣😊🙈
Üdv! Nyert vki Penny azonnalit a kasszánál? A blokkra nyomtatják, h nyert, vagy külön papírt nyomtat a gép. Vagy csak a kasszás kapvmi titkos jelet?!?
pieceofluck
köszi
" alt="
">
Vénember
Gratulálok,azért ez nem semmi .
köszi
" alt="
">
Vénember
Gratulálok,azért ez nem semmi .
Sziasztok!
Azt lehet tudni hogy a Ballantine's-os Valmar koncertjegyek
hova szólnak? Melyik szektorba?
Azt lehet tudni hogy a Ballantine's-os Valmar koncertjegyek
hova szólnak? Melyik szektorba?
Na és most a korrigálás: amire én gondoltam, az a Screvo! 🤦
(Supershop pont még nem...)
(Supershop pont még nem...)
jojó
Csak májusig lapoztam vissza: 3* írtam be(500, 5000, 5000), de több is volt.
Néhány napja beváltottam az összeset egy Swiss törölközőre, azaz összesen már volt 39e.
Akkor 18db volt a készlet, jelenleg 6db. Azaz másoknak is van/volt legalább annyi.
Csak májusig lapoztam vissza: 3* írtam be(500, 5000, 5000), de több is volt.
Néhány napja beváltottam az összeset egy Swiss törölközőre, azaz összesen már volt 39e.
Akkor 18db volt a készlet, jelenleg 6db. Azaz másoknak is van/volt legalább annyi.
Eddig egyszer sikerült 1000 pont.