Ha,nem kell senkinek a sport sms cserére,estig,akkor beküldöm én!

Adok: 15 db szűz sport sms,még ma mélben küldöm,de postázom is!
11 kinder buenó,3 pöttyös csomi(2 óriás 1 kicsi),1-2 milka vk,1 cerbona,cerbona embléma(coophoz),iglo sms,1 baba sms,Tesco blokk és szelvény a szülinapi játékhoz,1 1200g-os friskies vk,és hűtőmágnesek,több spar szív.
Kisebb nyereménytárgyak,AÁ.,Volt CD,pallmall telefonzsínór,mobiltokok,stb. stb.
Kapok: Fa vk. ,HA. vk,Delikát8,Floriol,trió ,Ultra Aktiv, Zewa sms,Tolle matrica, 2db 10 l-es és 5l-es vénusz.
Vannak Nívea vk-ok, fa vk-ok érdekelnének cserébe.

Csere:
4 Kinder Bueno
5 pont Cerbona
6 Nivea vk,
3 Libero figura
DM kuponok 11.30-ig: Libero bilipelus, Gumi vitamin, Nivea szemránckrém, Állat figurás fürdőszivacs, Sminkelős kuponok, Gilette borotvazselé, Bellinda zokni, Tena, Bip öblítő, Zewa Plus 8 tek. WC papír, Ambi Pur, Persil, AirWick, Fogfehérítő, Palette krémhajfesték, Nivea sampon v. balzsam, Herbária csalán sampon
DM kuponok 2007.02.28-ig: Gilette Sensor 3 borotva, SauBar nedves toalettpapír
DM kuponok 2007.08.31-ig: Hipp tejpép, Milupa tejpép, Manner babapiskóta, Bellinda Ideal zokni, Avent tanulóüveg szett
Cserére: Mondd mit tudsz ajánlani! Sok minden érdekel!
FA megmaradt vk-jaimat elcserélném whiskasra, de van még vénusz és floriol is...
Van pár Sport szelet sms kódom, aminek ma jár le a határideje. Akit érdekel, írjon privit.
Sziasztok! Kérek:Kinder Meglepetés Vonalkodót!! Zöld (békás) Happy Meal játék!! Adok: Rossmann kuponfüzet,DM-Rossmann-Paloma pontok!!! Vagy kifizetem őket!!!!
Keresek:
- zewa
- maresi
- iglo
- barilla tészta
Adok:
- barilla szósz
- baba
- delikát
- spar pötyi
- rudicsomi
- fornetti
stb.
Adok:
-Cerbona
-Knorr (főzős leves, rafinéria, tetszőleges)
-Milka
-Whiskas
Kérek:Spar pontot vagy írd meg mit tudnál adni!
Van két Fa, és egy Kinder Bueno vk-om.
Érdekel: Pickwick, vénusz
Sziasztok,
van:
1 db pampers plüss víziló (original)
4 db Dm pont
1 db pampers -500 ft kupon a Rossmann-ba(okt.29-ig felhaszn.)
1 db coccolino arcfestő pályázat
2 db Knorr rafinéria vkód
1 db floriol vk
1 db kinder bueno csomagolás
SPARSZÍV érdekel
Keresek: Kinder Bueno, Pöttyös
Adok: Cerbona, HA., Pickwick, Knorr raf.
2db 2pontos pampers vonalkodot babaesernyőre cserélnék
Kedves 1027!
Vagy háromszor írtam Neked, hogy van Spar szívecském, egyszer sem méltattál válaszra!
Cserére ajánlok:
- 3 Pickwick vk
- 1 DM kuponfüzet (november 30-ig)
- 8 MAggi vk
- 50 Maggi pont
- 1 Milka
Keresek: MAresi, BArilla, Iglo, Ultra Aktív, Cerbona, HA
Szeretnék Floriol CD-t is,akinek van felesleges,de másolt is jó,adok lemezt lemásolni,vagy én is írok fel zenéket,ha van konkrét elképzelésed!
Ezen kívül keresek még:
HA. vk,Delikát8,Floriol,trió ,Ultra Aktiv, Zewa sms,Tolle matrica,
5l-es vénusz.
A következő heti,Tesco-Knorr játékhoz szűz blokkokat(fénymásolt is jó)!
Az eköbb írt dolgokért,valamint kisebb nyereménytárgyért,pl. pm. nyakbaaki,Volt CD,AÁ. cd,mobiltokok,stb.
Keresek még kb. 10 Fa vk.-t!!!
Adok: szűz sport sms-ek,még ma mélben,de postázom is!
11 kinder buenó,3 pöttyös csomi,1-2 milka vk,1 cerbona,cerbona embléma(coophoz),iglo sms,1 baba sms,Tesco blokk és szelvény a szülinapi játékhoz,1 1200g.os friskies vk,és hűtőmágnesek,spar szív.
Fáraó vagy még? Írtam

Van: Spar szív, 11 Kinder buenó, 20 sport sms,vk. is,1-2 cerbona,1-2 milka vk. 10 igló sms,2-3 baba sms,(Cerbona embléma Coophoz),Tesco blokk+szelvény a szülinapi játékhoz,egy 1200g-os Friskies vk,hűtőmágnesek. Van még 3 pöttyös rudicsomi is!
Keresek főleg: Fa-vademevum,
HA. vk,Delikát8,Floriol,trió is,Herz szív,Pickwick vk,Ultra Aktiv, Zewa sms,Tolle matrica,5l-es vénusz. Tesco-Knorr játékhoz szűz blokkokat(fénymásolt is jó)!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások