Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 303 / 609 oldal |
megnézem, nálam milyen
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
kb negyven ötven meghívóm van küldve abból 6 elfogadva de nem enged többet küldeni
nem tudok korlátozásról, de én össz 4db-ot küldtem ki
miért, mennyi a max meghívó?
miért, mennyi a max meghívó?
bocs nevet és címet
viszont nálam a meghívás a játékba téglalap mellől hiányzik a másik ahova a nebvet és ímet kellene beírni
mondjuk én sem titkosítanám ezért...
nálam megpróbálta, hogy menjek az masn-re, vagy szóban
pechére nem használok msn-t, szóban meg majd ha lesz 06 90-es számom
meg még talán pár órám, hogy diktáljak 
nálam megpróbálta, hogy menjek az masn-re, vagy szóban
pechére nem használok msn-t, szóban meg majd ha lesz 06 90-es számom
meg még talán pár órám, hogy diktáljak 
Dóri te a meghívókkal kapcsolatban tudsz valami korlátozásról? ráadásul egyeseknek annyi pontjhuk van ami nem lehet annyi meghívóval amit nekem enged
nekem mondod ráadásul eddig csak 260 kérdés volt
a cím figyelmetlenségből lett elírva ahol elvan pl lemaradt a .hu vagy a .com
98 kérdés az majdnem 5 teljes kép
Ati én sem tíláltam rá utalást
ráadásul náhány helyen feltünően elgéepltem a címet és bevette de kitörölni meg nem lehet
viszont lenne olyan ismerősöm akit viszont szeretnék meghívni mert mondta hogy jönnen is és a meghívómra vár
ráadásul náhány helyen feltünően elgéepltem a címet és bevette de kitörölni meg nem lehet
viszont lenne olyan ismerősöm akit viszont szeretnék meghívni mert mondta hogy jönnen is és a meghívómra vár
nekem is lány volt
a címemet meg nem szeretném emiatt titkosítani itt is meg e- mailben is megírtam az illető(k)nek a véleményemet
a címemet meg nem szeretném emiatt titkosítani itt is meg e- mailben is megírtam az illető(k)nek a véleményemet
Dóri igazad van, de ha nem írok amit már megtettem azt hitte az illető hogy nem kaptam meg és újra küldözgeti a maileket
a 98 kérdés már nem sok volt hanem ..........
a 98 kérdés már nem sok volt hanem ..........
igen, olvastam... és tudod mi az érdekes? hogy amint beléptem a citromba, egy lány megpróbált vmi hasonló csőbe rángatni. pont akkor... 

Dóri tán olvastad amit írtam?
Nagyon szépen köszönöm dorati !!!
Sziasztok
Szia Dóri Ati Milcsi és a többiek
Szia Dóri Ati Milcsi és a többiek
milcsi: nem egyszerű 

milcsi! ment
Sziasztok!
Biztos egyszerű a válasz a kérdésemre , : a lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni (a számítógépes programmal) ?
Biztos egyszerű a válasz a kérdésemre , : a lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni (a számítógépes programmal) ?