Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 303 / 511 oldal |
Nem dohányzom, nem játszom. Csak az észt osztom.
Vonalka! Tapasztalatbol irod?
Nem tudom mikor nyit a PALL MALL rendszer reggel de 7:00:01 vagy 8:00:01-kor ELVILEG átlagban 10 nyertesnek lennie kéne akkor. Próbáljátok.
A JAcobsos nyereményeim még mindig nem értek ide!
A nyáron nyert Siós sem.
A nyáron nyert Siós sem.
Ua. a helyzet. Végre sikerült egy kódot szereznem, sokadik hívás után, nyolc óra 1 perckor semmi! akkor mikor hívjuk? pedig a tegnapi reginél a nőci azt mondta, hogy egész nap hívható...
Radasul nekem nincs vonalas telefonom, ugyhogy az ejszakai probalkozasaim igen sokba kerultek. Tegnap meg egyszeruen megnemult a telefon a kod beutese utan. Szerintem is csunyan elszurtak. De Sada, te legalabb nyertel:-)
A hozzá legközelebb eső hívó nyeri meg, tehát elvileg a vonal feléledése után az első néhány kapásból nyer. Viszik az éjszakára kisorsolt nyereményeket.
Elvileg.
Mert a Pall Mall-nek ez a játéka totál el van b.....................altázva.
Miután a regit a játék megkezdése után 8 órával kezdték, eleve hatalmas torlódás volt.
Egyeseket azonnal regiztek, engem pl. másnap hívtak vissza, a vonal fél nap nem él, stb, stb.
A holt időben eleresztett vonalas próbélkozásaim min. 5 Ft/db (hívásfelépítési díj), eleve + kiadás, méreg..
Tovább is van, mondjam még?
Elvileg.
Mert a Pall Mall-nek ez a játéka totál el van b.....................altázva.
Miután a regit a játék megkezdése után 8 órával kezdték, eleve hatalmas torlódás volt.
Egyeseket azonnal regiztek, engem pl. másnap hívtak vissza, a vonal fél nap nem él, stb, stb.
A holt időben eleresztett vonalas próbélkozásaim min. 5 Ft/db (hívásfelépítési díj), eleve + kiadás, méreg..
Tovább is van, mondjam még?

Pall Mall egész éjszaka elérhetetlen volt. Nagyon kiváncsi lennék, hogy az előre kisorsolt időpontok közül, melyek éjszakára esnek, azokkal vajon mi a fene lesz?
A friskies sorsolását a Student Kft végezte oda kell figyelnünk a cég sorsolásaira
honlap: www.student.hu
honlap: www.student.hu
Baromi csalódott vagyok a Friskies-promókat illetően
2 és fél éves a cicám, és csak a Friskies-t hajlandó (esetleg!) megenni, ez alapján a csereberék és elajándékozottak mellett is rengeteg pályázattal játszom náluk.
Egyszem nyereményem a tavaszi promóciót illetően (a barátnőmével és még ki tudja hánnyal együtt!) a mai napig nem érkezett meg. Most meg az aktuális nyerteslista...
Úgy gondolom, a legkönnyebb a nyereményjátékot bonyolító ügynökségre terhelni a felelősséget, hiszen a listát ők tették közzé, valószínűleg a szabályzatot is ők alkották...észre kellett volna venniük. Nem beszélve arról, hogy nem tudom, hogyan képzelik a korrigálást, hiszen javarészt már ki lettek küldve a nyeremények (tulajdonképpen ez az, ami dühít: kicserélik a nyerteslistát...na ja!).
Semmi gond, tévedni lehet, de akkor el kellene ismerni, és nem holmi ostoba érvekkel mentegetőzni.
Szerintem...
2 és fél éves a cicám, és csak a Friskies-t hajlandó (esetleg!) megenni, ez alapján a csereberék és elajándékozottak mellett is rengeteg pályázattal játszom náluk.
Egyszem nyereményem a tavaszi promóciót illetően (a barátnőmével és még ki tudja hánnyal együtt!) a mai napig nem érkezett meg. Most meg az aktuális nyerteslista...
Úgy gondolom, a legkönnyebb a nyereményjátékot bonyolító ügynökségre terhelni a felelősséget, hiszen a listát ők tették közzé, valószínűleg a szabályzatot is ők alkották...észre kellett volna venniük. Nem beszélve arról, hogy nem tudom, hogyan képzelik a korrigálást, hiszen javarészt már ki lettek küldve a nyeremények (tulajdonképpen ez az, ami dühít: kicserélik a nyerteslistát...na ja!).
Semmi gond, tévedni lehet, de akkor el kellene ismerni, és nem holmi ostoba érvekkel mentegetőzni.
Szerintem...
A Komfortokat én szárazon szoktam leszedni, tapétavágó segítségével. Tudod, úgy, hogy mindig alányúlkálok a szikével, és csak utána húzom a papírt. Nem nehéz, ha az ember rájön a techikára
A Globus címkéket sokkal jobban utáltam, még egy teljes éjszakás áztatás után is meglepő ragaszkodást mutattak a bádogdoboz iránt
A Balfit meg nem részletezném, okosan pont a ragasztás felett van az Atlasz logo, ahogy már egy éve, meg két éve az autóembléma is ott volt.
Ez a leghülyébb hely, ahova egyáltalán tenni lehetett 
A Globus címkéket sokkal jobban utáltam, még egy teljes éjszakás áztatás után is meglepő ragaszkodást mutattak a bádogdoboz iránt
A Balfit meg nem részletezném, okosan pont a ragasztás felett van az Atlasz logo, ahogy már egy éve, meg két éve az autóembléma is ott volt.
Ez a leghülyébb hely, ahova egyáltalán tenni lehetett 
A tegnap jó sok időt eltöltöttem a Komfort vonalkód leszedésével. Áztatás után is nagyon ragaszkodott a flakonhoz.Nektek könnyen ment? Hogy miért kell annyi ragasztót használni?!
válaszoltak a friskiestől!
akit érdekel, továbbküldöm, de nagyon hosszú, nem akarom a fórumot terhelni a levéllel!
akit érdekel, továbbküldöm, de nagyon hosszú, nem akarom a fórumot terhelni a levéllel!Kiváncsi leszek milyen gyorsan fognak válaszolni a leveleinkre.
és ez a cicakosár pont olyan nyeremény, hogy minek egy háztartásban 3???
még a kettő is sok! még ha valakinek 2 cicája van akkor is!
még a kettő is sok! még ha valakinek 2 cicája van akkor is!Ez van az oldalon
Játék időtartama alatt** zárt borítékban közönséges levélpostai küldeményként (továbbiakban: Pályázat) eljuttatja a következő címre: „Friskies vakáció” 1461 Budapest, Pf. 9. Egy címről és névről érkező Pályázat a sorsoláson csak egyszer nyerhet
Játék időtartama alatt** zárt borítékban közönséges levélpostai küldeményként (továbbiakban: Pályázat) eljuttatja a következő címre: „Friskies vakáció” 1461 Budapest, Pf. 9. Egy címről és névről érkező Pályázat a sorsoláson csak egyszer nyerhet
de én is írtam nekik... 

az előző hozzászólásom törölve! nem szedték ki, csak elnéztem 

nem elgondolkodtak, hanem kiszedték a játékszabályzatból azt az egy mondatot!!!
remek! válaszoltak valakinek amúgy?
remek! válaszoltak valakinek amúgy?Legalább elgondolkodnak