Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 303 / 319 oldal |
Fenn van már az új kódos játék leírása a honlapon, mert én nem találom! Segítsetek hol keressem??
Csebi
én is a fiamat és a páromat fogom bevetni, ők kifejezetten szeretik az ilyen stílusú játékokat, nekem meg nincs elég türelmem hozzá
én is a fiamat és a páromat fogom bevetni, ők kifejezetten szeretik az ilyen stílusú játékokat, nekem meg nincs elég türelmem hozzá
Krysztasz, csak most ültem le ma a gép elé, de úgy látom megoldódott a forgatás problémája, az előbb írtam @-t erről.
sada
Szóval, a nyílra.
Köszi!
Szóval, a nyílra.
Köszi!Az ábrák sarkában, amelyikre épp kattintottaál, megjelenik egy kör alakú nyíl, arra kell klikkelgetni.
sada
Igen, a kódosat megtaláltam, de még forgatni mindig nem tudom. De írok wennek, hogy hogyan kell forgatni a lapokat.
Igen, a kódosat megtaláltam, de még forgatni mindig nem tudom. De írok wennek, hogy hogyan kell forgatni a lapokat.
krysztasz
Én azt kérdeztem, a kódos játékot megtaláltad-e?
Én azt kérdeztem, a kódos játékot megtaláltad-e?
sada
A játékot igen, de még mindig nem tudom forgatni. Adjatok légyszíves tippet, hogy hogyan kell.
A játékot igen, de még mindig nem tudom forgatni. Adjatok légyszíves tippet, hogy hogyan kell.
Wen
Én is a 9 éves fiamat állítottam rá a kirakos játékra . Ő neki pillanatok alatt sikerült 3-at is kirakni.
Én is a 9 éves fiamat állítottam rá a kirakos játékra . Ő neki pillanatok alatt sikerült 3-at is kirakni.

Sziasztok!Nekem ma szóltak telefonon,hogy nyertem egy negyedéves magazinelőfizetést,még választhattam is,Maxima,Praktika vagy FHM.Nagyon kedves volt aki felhivott,pár kérdést feltett a dohányzási szokásaimról és én örömmel válaszoltam .:-)))
krysztasz
Megtaláltad?
Megtaláltad?
Én a pallmall kirakóst tudom forgatni, csak kirakás nem megy, úgyhogy ráállítom a család többi tagját, én feladtam. 

sada
Igen, ezt kerestem. Köszi.
Igen, ezt kerestem. Köszi.
Paint
Igen. Napi max. 1, heti max. 4.
Igen. Napi max. 1, heti max. 4.
Indul a kódos játék ápr.4-én. Olvass utána az oldalon!
A pall mall oldalán a kirakós játéknál hogy lehet forgatni az alakzatokat? Mert ha nem forgatom, akkor nem tudom kirakni a képet.
Irtátot, hogy értékes nyeremények találnak gazdát. De milyen nyeremények? Mert én annyit olvastam - ennél a kirakós játéknál -, hogy ajándéktárgyak. Vagy lenne más játék is?
Irtátot, hogy értékes nyeremények találnak gazdát. De milyen nyeremények? Mert én annyit olvastam - ennél a kirakós játéknál -, hogy ajándéktárgyak. Vagy lenne más játék is?
Hűűűűűűű..... de jó dolgokat lehet nyerni a pall mallal.
De a weboldalon lévő két játékkal nem tudtam játszani, lehet nincs türelmem. El se tudtam indítani. Ennél az új kódos játéknál is heti négy kóddal lehet majd játszani? Remélem ha nem nyerek majd cserél velem valaki. 
De a weboldalon lévő két játékkal nem tudtam játszani, lehet nincs türelmem. El se tudtam indítani. Ennél az új kódos játéknál is heti négy kóddal lehet majd játszani? Remélem ha nem nyerek majd cserél velem valaki. 
a főoldalon a játékoknál pedig öngyújtóért lehet összerakózni.
pallmall.hu-n fent vannak az új játék részletei, jó kis ajándékok lesznek!
Most már emlékszem!