Cikcakk!
Hol található ez az Algida Express,Bp.-en is van boltja?
A Lipton tea miatt kérdezem.
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 303 / 393 oldal |
Tesco-ban az összecsomagolt 2*2 lit. coca-colához ajándék gyerekkártya jár, már ha le nem " esett " róla.
Ajándékok az Algida Expressnél dec. 31-ig:
1-1 doboz sárga-zöld és eper Lipton teához 1 Lipton teásbögre.
2 videokazettához Disney bögre
+3 Vienetta 799 Ft!
1-1 doboz sárga-zöld és eper Lipton teához 1 Lipton teásbögre.
2 videokazettához Disney bögre
+3 Vienetta 799 Ft!
Intersparban 4 db-os coca colához egy Karácsonyi Kártyajátékot adnak ajándékba 989 Ft-ért, a kártya 6 éves kortól ajánlott.
Szilvi!
Én még nem kaptam meg. Sőt az airwick-et sem a DM-től.
Én még nem kaptam meg. Sőt az airwick-et sem a DM-től.
Kapott már valaki Cosmo pólót?
www.felicitas.hu
www.brendon.hu
Anya és gyermeke pályázat
info: Anyák Lapja novemberi szám
www.brendon.hu
Anya és gyermeke pályázat
info: Anyák Lapja novemberi szám
Nekem is megjött a Reflex...
M a megérkezett a Reflex magazin első száma!!!
a Sanomacentrum.hu-n az újság előfizetésnél, bármelyiket adják féléves, vagy éves akcióra is.
Te választod ki, hogy melyiket szeretnéd. Jön is utánna neked vissza egy igazolás e-mailben.
Az újság előfizetéseket kéreheted akár különböző címekre .
Te választod ki, hogy melyiket szeretnéd. Jön is utánna neked vissza egy igazolás e-mailben.
Az újság előfizetéseket kéreheted akár különböző címekre .
Vásároljon a Tesco hipermarketekben 2004. nov.17 - nov.30. között legalább 1 csomag Pampers Jumbo pelenkát és egy Pampers törlőkendőt és ajándékba kap egy Nestle 500 ml-es babaitalt!
A blokkot mutassa be a hoszteszeknek az alábbi időpontokban:
nov.19.,20.,21.,26.,27.,28-án 9-21 óra között. A hoszteszek a pénztárakon kívül kihelyezett standoknál várják Önöket.
A blokkot mutassa be a hoszteszeknek az alábbi időpontokban:
nov.19.,20.,21.,26.,27.,28-án 9-21 óra között. A hoszteszek a pénztárakon kívül kihelyezett standoknál várják Önöket.
Ez nem úgy jött át, ahogy gondoltam. A Kent cigarettás hozzászóláshoz írtam.
Megírnád bővebben a játékszabályt? Nekem jó lenne egy + pen-drive. (Van nekem egy normális, de sok helyen nem használom, nehogy vírusos legyen.)
HA most előfizet 2 magazinunkra: TETSZŐLEGESEN választhat egy 3. FÉLÉVES előfizetést, melyet AJÁNDÉKBA ADUNK ÖNNEK!*
Tudja valaki, hogy melyiket adják ajándékba? Úgy értem, minden előfizetés más összegű, de olyan kikötést nem találtam, hogy a legolcsóbbat....
Tudja valaki, hogy melyiket adják ajándékba? Úgy értem, minden előfizetés más összegű, de olyan kikötést nem találtam, hogy a legolcsóbbat....
http://www.nokevszazada.hu/registration.do
Az első regisztrált klubtagoknak sminktükröt küldünk ajándékba!
Az első regisztrált klubtagoknak sminktükröt küldünk ajándékba!
Külgyetek rejtvényt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!Itt az e-mail címem: tola@citromail.hu
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!Itt az e-mail címem: tola@citromail.hu
Valóban, sorry
ezer az a 100
Rossman karácsonyi katalógus címlapján 100 Ft-s kupon parfümhöz
Ildicc, bocs, nem tudom hogyan került a neved a "név" rovatba... én voltam Szóval továbbra is érdekel a Kent kupon