Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 304 / 9337 oldal |
Nagyon szívesen 😊
Andi4
Gratu
köszi
" alt="
">
Gratu
köszi
" alt="
">jojó Az első nap 500 pontot, azóta semmi.
Nyert már vki Supershop pontot
Igen,értem .
jojó
Az unileveres kérdésem? Most csak két játék van. Igazából mindegy, csak valami "hír" jó lenne, ha kap valaki értesítőt, mert én is játszottam a napokban.
" alt="
">
Az unileveres kérdésem? Most csak két játék van. Igazából mindegy, csak valami "hír" jó lenne, ha kap valaki értesítőt, mert én is játszottam a napokban.
" alt="
">pieceofluck
milyen játék ?
milyen játék ?
Köszönöm a válaszokat!
Ha kap majd mostanában valaki unileveres nyertesértesítőt, beírná, légyszi? 😀
(Csak hogy ne várjak reménykedve. 😅)
(Csak hogy ne várjak reménykedve. 😅)
Nekem se működik pár napja.
Nekem működik, de minek.
LGR, nekünk se működik.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy a Screvon az EverydayMe játék nektek működik?Napok óta próbálkozom de nem adja be a játékot pedig 01.31.-ig lehetne játszani.
Köszönöm a válaszokat!
Szeretném megkérdezni,hogy a Screvon az EverydayMe játék nektek működik?Napok óta próbálkozom de nem adja be a játékot pedig 01.31.-ig lehetne játszani.
Köszönöm a válaszokat!
Ha még nem vok teljesen demens talán Te írtad,hogy nyeremény autót vennél. Ha Én nyerném,eladó lesz -de nem ócccón! mert hát benne lesz az okosság meg a csízió is! Miután kifizeted majd a vételárat természetesen kiszállnak majd az utastérből
" alt="
">
" alt="
">ederz
Ezt szeretném tudni Én is. Sajnos semmilyen információm sincs azon kívül,hogy az eredeti promóció 2023 nov 30.-aig tartó idejét december 23-ig kitolták meg,hogy egyik esetben sem közöltek sorsolási időpontot. Úgy láttam a legújabb Mercedes CLA 180 coupénál már van sorsolási időpont is.Ez viszont nem magyarázat a Jeep Compass körüli káoszra.
Ezt szeretném tudni Én is. Sajnos semmilyen információm sincs azon kívül,hogy az eredeti promóció 2023 nov 30.-aig tartó idejét december 23-ig kitolták meg,hogy egyik esetben sem közöltek sorsolási időpontot. Úgy láttam a legújabb Mercedes CLA 180 coupénál már van sorsolási időpont is.Ez viszont nem magyarázat a Jeep Compass körüli káoszra.
letti
köszi
" alt="
">
köszi
" alt="
">SzerencsésFlótás A Mol Jeep Compass nyertesét hol lehet megtudni, megnézni?
“de hova tűnt Damon Hill???!!!” Vagyis: Hol van mar a MOL JEEP Compass?
jojó, még én is várok Nagyi tányért.
Én is várok még Pick utalást!