Üdv.czd!
Igazad van, te higgadtabb vagy!
én is végig játszom és szeretek megküzdeni az eredményért. Néha beleizzadok, de csak a végső esetben kérek segítséget, ami nem sokszor fordul elő.
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 304 / 609 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Ezer köszönet dorati !
krisztácska ment válasz
Sziasztok ! Tudna valaki segiteni a 10 -nél több tagú... kérdésben?
Ha valaki túl sokat kér, akkor vissza lehet utasítani. Az ilyenek addig próbálkoznak, míg találnak maguknak "madarat", akit ki lehet zsigerelni. Akkor elő a vastagon író cerkát, és jól meghúzni a határvonalakat.
Úgyhogy aki esetleg nálam ilyennel próbálkozna: most leszögezem, hogy kár a gőzért.
Természetesen minden jó érzésű (=nem mindent csak lemásolni akaró) fórumozónak továbbra is él a lehetőség, szívesen segítek.
Amúgy én valóban végigjátszom ezt a játékot (és pontosan tudom, mik okoznak fejtörést és mik nem), és nagyon ajánlom mindenkinek. Éjjel együtt szoktunk játszani, lehet csatlakozni éjféltől, és nagyon klassz, izgalamas így együtt fejtegetni, egymást rávezetni.
Úgyhogy aki esetleg nálam ilyennel próbálkozna: most leszögezem, hogy kár a gőzért.
Természetesen minden jó érzésű (=nem mindent csak lemásolni akaró) fórumozónak továbbra is él a lehetőség, szívesen segítek.
Amúgy én valóban végigjátszom ezt a játékot (és pontosan tudom, mik okoznak fejtörést és mik nem), és nagyon ajánlom mindenkinek. Éjjel együtt szoktunk játszani, lehet csatlakozni éjféltől, és nagyon klassz, izgalamas így együtt fejtegetni, egymást rávezetni.
mevelin küldtem a válaszokat
Szia Nyíltszív!
Nahát, érdekes, amit írsz...
De hát nem kell válaszolnod, ha nem akarsz! Hidd el, észre fogják venni, hogy nem válaszoltál.
Titkosíthatod is a mail címedet, és akkor majd max. mi írunk Neked (akik "ismernek"), ha nem tudsz valamit.
Ne húzd fel magad!
Pusszancs
Nahát, érdekes, amit írsz...
De hát nem kell válaszolnod, ha nem akarsz! Hidd el, észre fogják venni, hogy nem válaszoltál.
Titkosíthatod is a mail címedet, és akkor majd max. mi írunk Neked (akik "ismernek"), ha nem tudsz valamit.
Ne húzd fel magad!
Pusszancs
én is utolsó kérdéssel állok elő!1.látsz egy embert mégis ketten vannak.2.sátorozásra alkalmas száll.hely.. Előre is köszi
Erka33! szívesen, máskor is
mennem kell hív a kötelesség
gyerek férj
gyerek férj
sziasztok megjöttem
dorati hálás köszönet az e-mailért.
dorati hálás köszönet az e-mailért.
ha emlékeim nem csalnak, a szabályzatban nincs kikötve, hány meghívott lehet
na én most megyek majd egy másfél óra múlva leszek
mevelin atus ment mail
én sem csak úgy megjegyeztem
és még valami? nem tudjátok limitálva van hogy hány meghívót lehet küldeni nekem elég sor ismerősnek van küldve de lenne másik és ne adja fel a meghívást
Ha esetleg valaki segitene megköszönném!!!
-a leggyorsabb széllelhajtott vizisporteszköz?
-milyen valóság a cyberspace
köszi
-a leggyorsabb széllelhajtott vizisporteszköz?
-milyen valóság a cyberspace
köszi
jó est mindenkinek. elakadtam megint v.túl este van.1.kényelmessé teszi nyári pihenésed? tők h. kérdés.2.milyen fontos liturgikus eleme van egy istentiszteletnek.3.valakinek nagyon elege van mindenből,nem érdekli semmi?4. ki az az énekesnő akinek a világslágere a Holiday? ha valaki tud valamit irjon...köszi..
én nem hiszek a nyerésben, ill. a nyereményben
nekem az jó időtöltés.
nekem az jó időtöltés.
a freemailem nem győzöm törölni esténként amikor feljövök legelább negyven játékosoktól kapott lveéllel van tele