Én is írtam egy kedves levelt Friskies ügyben.
poci savika
Én is megírtam a vélemény a szabály az szabály nem ??
Gazdi
Nem azzal van a baj,hogy valaki többet nyer hanem a szabályzat kiírással. Ha egyszer úgy írják ki,hogy egy címről egy nyertes akkor tartsák be a saját szabályukat.
Sajnos nem vagyok a Friskies nyertesek között.
Elfogulatlan véleményem: ha valaki rendszeresen vásárol egy terméket, ezért több vonalkódja összejön, akkor hadd pályázzon velük. Legyen az Friskies, Knorr vagy ásványvíz.
Ez nem ugyanaz a kategória (szerintem), mintha valamelyik weboldalról ötvenszer van képe (ingyen) beküldeni ugyanazt a megfejtést, és felmarkol egy tucat mozijegyet vagy 20 kg Vichy gélt, amivel aztán itt üzletel.
Én csak jót tudok mondani a zene.hu játékáról.
Én már többször nyertem náluk.
Érdemes velük játtszani.
savika
Én azért írtam az emailt mert nem voltam rest és oda másoltam nekik a névazonosságot összesen 39 mert az egyik családból 3 volt.Szerintem falrahányt borsó lesz, de legközelebb talán???
Poci: írjak nekik én is emailt? inkább holnap felhívom az infovonalukat. ha az nem segít írok nekik. Örülök, hogy nem csak engem idegesít.
savika
Én már irtam is nekik. Te is kérdezd meg hátha észbe kapnak.
Érdekes! A Friskies szabályzata szerint:
"A sorsoláson egy címről érkező pályázat csak egyszer nyer. "
Ehhez képest nem is egy olyan név van aki kétszer-háromszor szerepel!

én meg egyszer sem nyertem! Lehet reklamálni fogok holnap!

Ezt találtam:
Kipróbáltátok már ezt a játékot?
Zene.hu pontgyűjtő játéka CD-kért, zenei nyereménytárgyakért.
http://www.zene.hu/jatek/pontgy3/jatekfr.htm
Elfelejtették odaírni,hogy nem biztos az ajándék akkor sem ha a legtöbb pontot gyüjtötted. Ez sajnos tapasztalat.
Nem tudom Pannonnal melyek a NEM ELŐFIZETŐI számok, de a 06 20 9000 XXX tuti az és akkor a te gondodból kiindulva a 06 20 5555 XXX is.

Választható SMS-csomagok (csak belföldi előfizetőnek küldött SMS-ekre használható!):
Havidíj Benne foglalt
SMS-ek száma Ft/SMS A csomag felhasználása után küldött SMS-ek díja
SMS-csomag 25 531,25 Ft 25 db 21,25 Ft 31,25 Ft
SMS-csomag 80 1500 Ft 80 db 18,75 Ft 25 Ft
Fontos a zárójelben lévő rész! És mint RS írta ezek a számok nem sima SMS számok!!!
Robert Smith,
a heineken telefonszáma 20/5555333 volt. A pannon díjszabásában is vannak kivételek? Azt is meg lehetne valahol nézni? Na, meg akkor már a vodafone-t se hagyjuk ki.
-
nekem ez az sms csomagom, de azt hiszem lemondom.

sms csomagban minden sms 20 ft.
T-mobile oldalan fenn vagy ügyfélszabályzatban.
06-30-3030 XXX
06-30-4444 XXX
Az ilyen számok nem sima telefonszámok!!!
Ma megjött a t-mobil havi számlám. 2 hónappal ezelőtt előfizettem a 80 SMS csomagra. Az első hónapban szerintem oké volt minden, 110-ből 80-at levontak. a maradékot nem néztem mi volt. Az ehavinál 68 sms-ből 39-et levontak, 29-et kifizettettek velem 37,5 Ft-ért. Mondván, hogy csak az előfizetőknek küldött sms-t foglalja magába ez a szolgáltatás. A játékos sms-ek nem tartoznak ide, mert azt egy rendszer ill. automata fogadja és nem előfizető. Ilyen volt pl. a Heineken és a Borsodi nem képtelenség.

Viszont biztos vagyok benne, hogy a 39 sms sem mind privát volt, hanem rengeteg játékos is volt benne!
Honnét kéne megkülönböztetni, hogy akinek küldök sms-t az miként van nyilvántartva? Ti ezt értitek?
Nils
Érdekes. Nem is tudtunk róla, hogy a postának van világnapja.

Nem is reklámozták.

Vajon miért?

Ma van a postai világnap !
1874. Október 9-én írta alá Bernben 21 tagállam az általános postaegyesületi szerződést, mely biztosítja a nemzetközi levélforgalom lebonyolítását.
Szerintem közülünk senki nem kedveli a -magyar- postát ezért raktam ide az infot.
Miért ír ki valaki cserét, ha nem jó az e-mail címe? Jó lenne, ha odafigyelne!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások