Kedves Ildicc,
dobj egy e.mail-t, érdekelne a Kent kupon! Köszi
Krysztasz
Majd az lesz a reklámszöveg, hogy csak Persillel lehet szép fehérre mosni a jegesmedve bundáját.
(Ez off ugyan, de ott senki se értené.

)
Tegnap vettem az Auchanban Kent csomagot: 2 db. Kent cigi + 1 egész designe-os hamutartó 1180 Forint (vagyis a hamutartó ingyen van), és van benne tájékoztató füzet az új játékról, meg adatlap is. (A garantált pendrive viszont nem túl nagy szám - 64 megás...)
Látogasson ki dec. 4-5-ig a Fővárosi Állat- és Növénykertbe a Persil Mikulásra! A rendezvény apropója, hogy a Persil örökbefogadja az állatkert egyik jegesmedvéjét.
A rendezvény időtartama alatt minden 14. életévét be nem töltött gyerek ingyen léphet be az állatkerbe és az első 2000 gyerek egy Persil jegesmacit kap ajándékba.
Forrás: Somat újság
HA most előfizet 2 magazinunkra: TETSZŐLEGESEN választhat egy 3. FÉLÉVES előfizetést, melyet AJÁNDÉKBA ADUNK ÖNNEK!*
HA 3 magazinunkra fizet elő: TETSZŐLEGESEN választhat egy 4. ÉVES előfizetést, melyet AJÁNDÉKBA ADUNK ÖNNEK!*
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2004. december 6.
Megrendeléshez, kérjük, hívja a helyi tarifával hívható 06-40-22-66-22-es kékszámot (munkanapokon 8-16 között), vagy látogasson el a www.magazincentrum.hu weboldalra! Az előfizetés indítási időpontjáról értesítést küldünk.
Tescoban a ketchup-hoz van, állatos. 30féle létezik, a flkonhoz keető van fóliázva
A vágás direkt van, azon kell áthúzni a sál másik végét.
Szia! delphyn Írtam neked!
Tegnap a Corában vettem globus mustárt és ajándék MINI 3D puzzle van hozzá csomagolva. Motort lehet belőle összerakni. 10 különböző féle van.
Kiskapika!
Azért van rajta a lyuk, hogy áthúzd rajta a sál másik végét, és akkor nem kell megkötni, és nem lesz egy jóóó nagy bumszli a nyakadban.

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy vett-e valaki közületek Popcorn újságot, olyat amiben sál van, mert abban, amit én vettem a sálon van egy vágás. Most azt nem tudom, hogy az direkt van vagy csak selejtes darab. Aki vett, az légyszi írja már meg, hogy az övé is olyan volt-e. Köszi szépen.
angyalka
nem utál itt senki, legfeljebb irritálsz néhányunkat. Ennek ellenére (vagy ezzel együtt) én átgondolnám a dolgot...
ez van! Bocs, ha nem tetszek, akkor ez van!!! Amúgy NE foglakozzatok velem, ha ennyire utáltok!
ja, és még ő kér segítséget a játékok megoldásához...
angyalka, ne haragudj, de egyszerűen förtelmes a hozzáálásod mindenhez

Sziasztok!
Megérkezett az otp-és kisrádió...műxik :-)
Valamint megkaptam a Manhattan ajándékcsomagot (körömlakk,rúzs) sőt a manhattan csomagból kettőt kaptam :-))))))))
Hernyone
Bocsi hogy javitom de régebben volt tili-toli is az OTP-n csak azt levették a kinálatról.
Az lehet, de legalább müxik a rendszer. Legalábbis én tegnap igényeltem 3 könyvutalványt és egyből kaptam mailen a felhasználható kódokat (dec 2-ig érvényesek)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások