törpi
köszi

" alt="

">
Nagyi tányért vár még vki ?
29-én nyertem, december 20-án utaltak
Sziasztok!
Pick utalást vár még valaki? Utolsó napokban nyert!
Nem sikerült nekem sem, nem tölti be.

" alt="

">
A Screvo ingyenes Everydayme játékán nektek sikerült ma kaparni?
Most 25 millió forint értékben segítünk a bevásárlásban! 🤑
Vásárolj 5000 Ft felett a PENNY bármely üzletében január 4. és 31. között! Ha szerencsés vagy, megnyerheted a napi 150 db, 5000 Ft értékű PENNY Ajándékkártya egyikét, amelyet a vásárlásod után a pénztáraknál aktiválunk részedre. 🎁
Akár nyertél aznap, akár nem, töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait a https://nyerjapennyvel.hu oldalra, hogy a promóció végén Tied lehessen a 4 db, 1 000 000 Ft értékű PENNY Ajándékkártya egyike! 🤩
Kicsit érthetőbb FB -on
Megpróbálok nyerni

" alt="

">
Anno én nyertem azonnalit ,vásárlás összegét ,3000 valamennyi Ft-ot
Áhá...
Látott már valaki valakit nyerni a kasszánál?
"Felírta valaki a rendszámot?
Látta valaki a vezetőt?
Nekem most dolgom van.
Odabent."
igen ,anyoka értelmezi jól
naponta 150 vásárló véletlenszerű sorsolás útján azonnali nyereményként 5.000 Ft értékű
PENNY Ajándékkártyát nyer, melyet az üzletben a vásárlás után töltenek fel részére, vagy/és
• a https://www.nyerjapennyvel.hu oldalon, a továbbiakban: „Weboldal”, pályázik személyes
adatainak megadásával, valamint a vásárlást igazoló blokk adatainak feltöltésével, a továbbiakban:
„Pályázat”, ahol az 4 db egyenként 1.000.000 Ft értékű PENNY Ajándékkártyát nyerheti meg
a továbbiakban fentieknek megfelelő személy
Ezek a mondatok egyértelműen igazolják !
Penny főoldalán leirtak szerint anyoka gondolja jól, szerintem
Für anyoka:
Szerintem nem, a kasszánál nyerhetsz 5ezret, MAJD a blokk regisztrációja után szintén 5ezret (még akkor is, ha a kasszánál már nyertél).
Ezen felül az egymillát is megnyerheted a blokk bepötyögésével.
A kérdés az, hogy a páHázat után jön-e azonnali üzenet a nyertességről (5.000) vagy sem.
Valaki csak nyert már...
Csak a fődíjhoz regisztrálsz online.
A kassza becsipog a nyerőidőpont után és ott azonnal oda is adják a kártyát...
Jól írom ?
A Penny 5ezrek nyeLő időpontosak, áber azonnal megtudod, hogy nyertél óder később jön róla elektromosch levél?
Lehet

" alt="

"> ,de .....
Azért szerintem jó, ha néha rákérdez valaki.
Mert lehet időközben nyer(t) valaki, csak mondjuk elfelejti beírni, de aztán olvassa itt, hogy épp ezt kérdezik, és válaszol.

" alt="

">
Sziszka9
Már volt téma.
sada Hozzászólás: 2023. december 14. :: 10:26
L. jsz.:
"A nyeremények sorsolására a játék lezárultát követő 30 MUNKAnapon belül kerül sor."
Vagyis valamikor január 20-ig.
Majd a sorsolástól számított 30 MUNKAnapon belül értesítik a nyerteseket.
Minden everydayme játéknál így van.
Tovább is van, mondjam még?
A nyeremények postázására az értesítésre való sikeres visszajelzést kövező 60 MUNKAnapon belül kerül sor.
Lesz az akár Húsvét is.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások