Ma érkeztek vissza címzett ismeretlen jelzéssel a szept. 6-án feladott Győris zacskóim. Megint össze-vissza van firkálva a boríték, több irányítószám is ráírva, mindegyik áthúzva, csepeli és rákospalotai bélyegzővel dekorálva stb., kisértetiesen ismétlődik az augusztus eleji sztori.
Még az aug. eleji széldzsekit se kaptam meg, a második (most visszajött) zacsik helyett pedig hátizsákot vártam.
Az ügy pikantériája, hogy hazafelé jöttem a munkából, mikor hívott a Győri (akkor még nem tudtam, hogy visszajött a levelem), valami zavaros adategyeztetés céljából, amin már rég túl vagyunk. Csodálkozott, hogy nem kaptam meg az első nyereményt, a másodikról meg nem is tudott, de majd utánanéz. Hát nézhet nyugodtan, most derült ki, hogy azt meg sem kapták. Majd holnap felhívom és kivasalok belőlük egy újabb irányítószámot.
Tele van velük a tökfejem, szerintem nagyon elcsesztek valamit, és most próbálják rendbe szedni (vagy nem).
Rendkívül inkorrekt dolognak tartom (ezt el is üvöltöttem a pasinak az aluljárói hangzavart túlharsogva), hogy sehol nem írják le azt a címet, ahova a zacskókat küldeni kell, hanem eseti "eligazítást" adnak, és ha nem ér célba a levél, akkor az ügyfél hülye, mert biztos rosszul címezte. Mintha direkt arra utaznának, hogy ne kelljen elküldeni a nyereményeket.
Kicsit hosszú lett, bocs, de irtó pipás vagyok.