Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 305 / 393 oldal |
Senkit sem akarok elkeseríteni, de az otp-s ajándékok köre (kulcstartó, levélbontó, könyvutalvány), már 2 éve nem változott.
www.biztositas.hu
Ha itt kötöd meg köteleződet, 20 ingyen smst adnak.
Ehhez végig kell menni a díjkalkuláción, amikor kiadja a végeredményt, hogy melyik biztosítónál mennyi az annyi, alul az oldalon megjelenik az ingyenes smsekre vonatkozó utalás.
Ha itt kötöd meg köteleződet, 20 ingyen smst adnak.
Ehhez végig kell menni a díjkalkuláción, amikor kiadja a végeredményt, hogy melyik biztosítónál mennyi az annyi, alul az oldalon megjelenik az ingyenes smsekre vonatkozó utalás.
Nők lapja: 1 ajándék Gyermelyi embléma
A MOL-shopokban egy csomag (4 db) Energizer Ultra+ ceruzaelem vásárlása esetén egy stopperóra az ajándék. (+ 2x törzsvásárlói pont)
Ugyanitt 0,5 liter Pepsi + 0,5 liter Pepsi Twist + 1 DVD (meseautó vagy Hippolyt) 999.-Ft. (+ 2x törzsvásárlói pont)
A MOL töltőállomásokon válassza a legjobb tisztítóhatású 1-es gépi autómosó programot, és egy Ambi Pur Car autóillatosító parfümöt kap ajándékba. (A készlet erejéig.)
Ugyanitt 0,5 liter Pepsi + 0,5 liter Pepsi Twist + 1 DVD (meseautó vagy Hippolyt) 999.-Ft. (+ 2x törzsvásárlói pont)
A MOL töltőállomásokon válassza a legjobb tisztítóhatású 1-es gépi autómosó programot, és egy Ambi Pur Car autóillatosító parfümöt kap ajándékba. (A készlet erejéig.)
Ezt ScapeGoat írta a Nyereményjáték infókhoz, szerintem jó lenne, ha itt is szerepelne, mert tényleg nagyon jó!
az otp oldalán lehet ingyen igényelni otp bankkártyás kulcstartót, könyvutalványt és levélbontót. az ajándékok köre változik, érdemes visszanézni máskor is. www.otpbank.hu menj bal oldalt a junior részre és jobb lent regisztrálj. aztán játssz hogy pontot gyűjthess amit aztán "levásárolhatsz" az ajándékokért. sok sikert!!
az otp oldalán lehet ingyen igényelni otp bankkártyás kulcstartót, könyvutalványt és levélbontót. az ajándékok köre változik, érdemes visszanézni máskor is. www.otpbank.hu menj bal oldalt a junior részre és jobb lent regisztrálj. aztán játssz hogy pontot gyűjthess amit aztán "levásárolhatsz" az ajándékokért. sok sikert!!
Rossmann-ban 999ft Boci mikulás csomag benne zöld színű Boci bögre rajta nagyon aranyos rénszarvasok! A Smarties csomagban felhúzható járó jegesmaci van˘szintén 999ft. Minden 1500ft után jár egy sorjegy aminek az egyik része kaparós sorsjegy azonnali nyereménnyel ha sikerül /kozmetikumok/ a másik részét be kell dobni egy dobozba sorsoláson vesz részt!
Sziasztok,
a tegnapi postával megérkezett a DM-s illatkristály! Nagyon dekoratív, édes gyümölcs illatú.
Karácsonyi illatcsomagokhoz ajándékok vannak csomagolva: Pl.: Glisskur termékekhez nesszeszer, Fa termékekhez kis rádió, Panten + Secret termékekhez világoskék kis táska. Ariel mosóporhoz farmertáska/szatyor. DrOetker pudigonkokhoz díszdoboz. Egyenlőre csak a Metro áruházban láttam.
a tegnapi postával megérkezett a DM-s illatkristály! Nagyon dekoratív, édes gyümölcs illatú.
Karácsonyi illatcsomagokhoz ajándékok vannak csomagolva: Pl.: Glisskur termékekhez nesszeszer, Fa termékekhez kis rádió, Panten + Secret termékekhez világoskék kis táska. Ariel mosóporhoz farmertáska/szatyor. DrOetker pudigonkokhoz díszdoboz. Egyenlőre csak a Metro áruházban láttam.
Meglepetés újságban hűtőmágnes.
Az Air Wick-re rákérdeztem, hogy mikor érkezik meg, mivel kb 3 hete kértem, azt írták vissza legyek türelmes...hát legyetek ti is azok 

Végre megjött az OTP-s kisrádióm! De Air Wick még sehol...
Cora ujságból kimásolva:
4 X 2 l Pepsi Colahoz nyakbaaksztós telefontartó 859 Ft
Tcibo Exclusive kávé 2 + 1ajándékba 899 Ft
4 X 2 l Pepsi Colahoz nyakbaaksztós telefontartó 859 Ft
Tcibo Exclusive kávé 2 + 1ajándékba 899 Ft
Kiskegyed Konyhája: 2 db ajándék sütiforma, 2005-ös falinaptár.
Popcorn újsághoz talán sál
Popcorn újsághoz talán sál
Bocsi! ezt rossz helyre írtam
OTP-s rádiók, és Manhatten körömlakk+rúzs érkezett , a férjem a nagyrédei boros cég fődíját: 3 üveg bort nyerte egyenlőre még csak telefonon
nekem pl. tegnap megjött az OTPs rádió
A kispesti Intersparban ma olyan félkilós Omniát láttam, amihez két kávés- (nem mokkás) kanál volt csomagolva. Szép, olyan minőségű, mint a Jacobs mokkáskanalai. Kár, hogy nem szeretem az Omniát.
de jo nektek Én nem kaptam még meg semmilyen ingyenes dolgot se manhattan se radio se air wick.
A Pick szalámihoz (rúd) ajándék konyharuha van csomagolva. Én a Plus-ban vettem, de biztos máshol is van.
A Lenor öblítőkhöz lepkés hajcsat van csomagolva a nyakcimkén. (459Ft Cora)
Az Intersparban az Omnia pörkölt vagy instant kávéhoz ajándék mécses jár. (az akció november 4-től az ajándék készlet erejéig, de legkésőbb december 3-ig tart.) A mécses az áruház vevőszolgálatán vehető át. (Az Omnia pörkölt kávé 500 g: 789.-Ft)