Nyiltszív! semmi gond szóltam a startlap rendszergazdájának csak megnézik. Azért köszi a tippet! :-)
most megyek holnap talákozunk!
sziasztok!
Sziasztok! 1 kérdésem lenne a jazz-zenekaros? Ezt sajnos sehol sem találom! Elöre is köszönöm!!!!!!
én mondtam szívesen segítek de nem mindenben elhiszem hogy van egy- kettő amit nem lehett megtalálni de primitív dolgokat amit egy szó beírásával a startlapkeresőbe ami benne van mondatban első egy - két lehetőségben benne van az több a soknál
alig ment le a játék egyharmada tesség dolgozni rajta akinek meg nincs ideje az ne csinálja
bocsi mindenkitől de ezt ki kellett mondanom
senki ne legyen lusta disznó (elnézést) rengeteg idő van még a játék végéig tessék nekiülni és keresgetni nem mnondom akad néhány nehezebb is de mindent meg lehet találni és nincs kikötve hogy csak a startlapkeresővel lehet keresni ajánlom használatra a googlet
na akkor itt és most leszögezné, hogy én sem vagyok hülye és nekem ne küldözgessetek kiló számra kérédéseket amire azt mondjátok nem lelitek a válkaszt a tököm ki van a legprimitívebb kérdésekkel cseszegettek engem
Nyiltszív, hát sajna ez nem jött be :-(
Szeretnék egy utolsót kérni.
Nem külföldi motor
lyukkészítő készülék
a kerékpár segítségével, a pörgés és a zene egyesül
szép fotókat kaphatsz tőlem
Előre is köszönöm.
hálás vagyok mindenkinek, köszönjük szépen.
Mára akkor ennyi talán holnap megint ( vagyis biztos !

)
Nyiltszív ok! megpróbálom köszi
zolika! küldtem a választ
kovex lépj ki/be és helyreáll
Köszi szépen mindenkinek!

Meghálálnám, de többet tudtok, mint én!

De tényleg nagyon-nagyon köszi
Megjelenítem más reklámját, cserébe engem is reklámoznak
mi lehet ez?
én nem jövök rá.
köszi
szemelyesen@citromail.hu