Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 306 / 511 oldal |
Haho! Meg mindig nem kaptuk meg a majusi Axe lady Danubiusos jatekon nyert ajandekcsomagot, elvileg futar hozta volna, most mi van?
Én eddig még soha senkivel nem jártam pórul legalábbis nyeremény tárgy csere ügyben (levél elvesztés postán persze volt) de ha megtörténne, én is szeretném világgá kiálltani az illető nevét, címét hogy valahogyan megbűnhödjön. Becsület is van a világon 

A freemail szenvedése miatt megkérek mindenkit, ha lehet a fenti címre írjon !
Remélem ez az állapot csak néhány napig áll fenn.
Előre is köszi nektek !!
Remélem ez az állapot csak néhány napig áll fenn.
Előre is köszi nektek !!
Elnézést kérek azoktól akikkel levelezek azonban a freemail éti csiga lassúsággal megy illetve araszol ezért elég sok időbe telik válaszolni !
Megértéseteket köszönöm !!
Megértéseteket köszönöm !!
Elveszett a postán a Complettás Lush csomagom, aug. óta nem ért ide.
Remélem a postásnak ez volt élete legnagyobb ajándéka.
Remélem a postásnak ez volt élete legnagyobb ajándéka.
queene
Fel merted adni abban a borítékban?? Én inkább belehajtottam borítékba. Egyébként a különbözetről is szó van. Ami 48 az 48, nem pedig 65. Ilyen szolgáltatás mellett meg pláne!
Fel merted adni abban a borítékban?? Én inkább belehajtottam borítékba. Egyébként a különbözetről is szó van. Ami 48 az 48, nem pedig 65. Ilyen szolgáltatás mellett meg pláne!
én is jártam már így. 

Már nem először járok így.
A postán a Töltődj fel borítékokat nem volt hajlandó szabvány borítékként kezelni a hölgy az ablaknál. Mindenáron 65 Ft-os bélyeget akart kifizettetni velem
Miért kell nekem jobban ismerni a posta szabályzatát, mint az alkalmazottaiknak?
A Töltődj fel borítékok (ahogy a Knorr, a Globus meg a többi is) 220 mm X 110 mm méretűek.
A posta honlapja pedig ezt írja:
Szabványlevél
Olyan kedvezményes díjú levél, amelynek:
- tömege belföldi forgalomban nem haladja meg a 30 g-ot, nemzetközi
forgalomban a 20 g-ot, 114mmx162mm vagy 110mmx220mm méretű,
http://www.posta.hu/otthon_cikk.ivy?artid=25A23CC
9-08F3-4934-A914-E88F1A852BE8&colid=a98eb2e9-97db-48
0f-a9b1-94abae959a77
Nem adtam fel őket. Elmentem másik ablakhoz, ahol tudták, hogy ez bizony szabvány. Nem mintha földhöz vágott volna a különbözet, de ami jár, az jár.
Postaládába dobva 48 Ft-os bélyeggel mindig célba ér. Az ablaknál miért fizetnék többet?
A posta működése egy röhej 
A postán a Töltődj fel borítékokat nem volt hajlandó szabvány borítékként kezelni a hölgy az ablaknál. Mindenáron 65 Ft-os bélyeget akart kifizettetni velem
Miért kell nekem jobban ismerni a posta szabályzatát, mint az alkalmazottaiknak?
A Töltődj fel borítékok (ahogy a Knorr, a Globus meg a többi is) 220 mm X 110 mm méretűek.
A posta honlapja pedig ezt írja:
Szabványlevél
Olyan kedvezményes díjú levél, amelynek:
- tömege belföldi forgalomban nem haladja meg a 30 g-ot, nemzetközi
forgalomban a 20 g-ot, 114mmx162mm vagy 110mmx220mm méretű,
http://www.posta.hu/otthon_cikk.ivy?artid=25A23CC
9-08F3-4934-A914-E88F1A852BE8&colid=a98eb2e9-97db-48
0f-a9b1-94abae959a77
Nem adtam fel őket. Elmentem másik ablakhoz, ahol tudták, hogy ez bizony szabvány. Nem mintha földhöz vágott volna a különbözet, de ami jár, az jár.
Postaládába dobva 48 Ft-os bélyeggel mindig célba ér. Az ablaknál miért fizetnék többet?
A posta működése egy röhej 
Akik állandóan ide járnak azok úgy is tudják a másik nevét, meg címét. Nem is azokról van szó, inkább a "vendégekről", akik csak 1-2x ide jönnek, hogy jól átverjenek másokat..
És abban meg nincs semmi, ha valakinek megírjuk a nevét, meg a lakhelyét, cím nélkül persze..
A nyereményjátékoknál is ki szokott lenni írva, sőt még az utca is némelyiknél..
Akinek meg tiszta a lelki ismerete annak nincs mitől félnie!
Másik fórumon is van feketelista, de attól még nem muszály, hogy veszekedés legyen belőle.. és különben is viták mindig, mindenhol vannak. De azért vagyunk, hogy megoldjuk őket emberek módjára..
És abban meg nincs semmi, ha valakinek megírjuk a nevét, meg a lakhelyét, cím nélkül persze..
A nyereményjátékoknál is ki szokott lenni írva, sőt még az utca is némelyiknél..
Akinek meg tiszta a lelki ismerete annak nincs mitől félnie!
Másik fórumon is van feketelista, de attól még nem muszály, hogy veszekedés legyen belőle.. és különben is viták mindig, mindenhol vannak. De azért vagyunk, hogy megoldjuk őket emberek módjára..
-
Értem, mire gondolsz, de a személyes adataimat a "rajongóim" nem ismerik, csak kizárólag azok, akikkel kapcsolatban állok(tam), velük szemben viszont merem vállalni
De annyira nem érdekes ez az egész, engem a topik törlése bosszant, nem a hiánya...
Minden jókat
Értem, mire gondolsz, de a személyes adataimat a "rajongóim" nem ismerik, csak kizárólag azok, akikkel kapcsolatban állok(tam), velük szemben viszont merem vállalni
De annyira nem érdekes ez az egész, engem a topik törlése bosszant, nem a hiánya...
Minden jókat

mystic
Egész addig, míg vmelyik "rajongód" nem a te neved, címed teszi közzé...
A személyes adatainkat bizalmasan adjuk meg egymásnak....
Egész addig, míg vmelyik "rajongód" nem a te neved, címed teszi közzé...
A személyes adatainkat bizalmasan adjuk meg egymásnak....
Vonalka nehogy azt hidd, hogy a futár szolgálat olyan jó nekem folyamatosan lepasszolják a dolgaimat a szomszédoknak és volt már, hogy a szomszéd letagadta, hogy átvette. Sőt volt olyan is, hogy átadta a szomszédnak a csomagom, de értesítést nem hagyott! A futár szolgálat is akkor működne igazán ha köteleznék őket, hogy semmilyen körülmények között nem adhatják át a csomagot a szomszédoknak!
Kérdés a moderátorhoz:
Miért lett törölve a Feketelista topik?? Mert újabb vitákat szülhet?
Ez igaz, de engem akkor is zavar, ha csak úgy, hirtelen a levegőbe szállnak a hozzászólások, minden különösebb indok nélkül.
Mellesleg igenis jó ötletnek tarto(tta)m...
Miért lett törölve a Feketelista topik?? Mert újabb vitákat szülhet?
Ez igaz, de engem akkor is zavar, ha csak úgy, hirtelen a levegőbe szállnak a hozzászólások, minden különösebb indok nélkül.
Mellesleg igenis jó ötletnek tarto(tta)m...
Millike
Sz'tem nem biztos, hogy az ő bűnük...valószínűleg a bemutató példányokból kaptak, amihez nem jár termékminta.
Sz'tem nem biztos, hogy az ő bűnük...valószínűleg a bemutató példányokból kaptak, amihez nem jár termékminta.
A Pall Mall a nyári játékában Cosmopoliten előfizetést ígért. Valóban megjött a magazin, de előfizetésről szó nincs, ők vásárolják meg az újságot, és miután kivették belőle az összes termékmintát, elküldték postán, ajánlva, így az újságért állhattam egy csomot sorba, a megjelenést követően 3-4 nap múlva,
Elcsórtak egy csomó algida törcsimet a postán + lenyúlták a Whiskasos takaróimat is,és a tányér alátéteket.
Felhívtam mindkét céget,ők postázták!
Ragadjon a valagukhoz az enyves postások keze,főleg az elosztóban!
Mert a mi postásbánk rendes, sosem nyúlt le semmit!
Most már tényleg lépni kéne,hogy a monopól posta helyett a játékszervezők is észrevegyék,futárcéggel sokkal biztonságosabb dolgoztatniuk! Nem kéne annyi nyereményt duplán,triplán kiküldeniük!
Felhívtam mindkét céget,ők postázták!
Ragadjon a valagukhoz az enyves postások keze,főleg az elosztóban!
Mert a mi postásbánk rendes, sosem nyúlt le semmit!
Most már tényleg lépni kéne,hogy a monopól posta helyett a játékszervezők is észrevegyék,futárcéggel sokkal biztonságosabb dolgoztatniuk! Nem kéne annyi nyereményt duplán,triplán kiküldeniük!
Júliusban felmondtam a Vodafone szerződésemet végre. Nem is használtuk a számot, csak a 2 éves hűségszerződés miatt fizettük a havidíjat. Mielőtt felmondtuk, az ügyfélszolgálattal azt beszéltük meg telefonon, hogy az utoljára küldött teljes havi számlát (ami ugye már nem jogos, mert 18-ával mondtuk fel) ne fizessük be, hanem majd küldenek egy módosított számlát a helyes összeggel, és azt kell befizetni.
Számla nem érkezett, csak egy felszólítás, hogy fizessünk be 1512 Ft-ot. Ilyen összegű számlám nem lévén újabb telefon az ügyfélszolgálatnak, elismerik, tényleg nem küldték még el, elnézést, postázzák. Postázták is. 08.30-i fizetési határidővel, kábé két nappal a határidő lejárta előtt. Nyaraltunk, ezer dolgunk volt, így két hetes késéssel, 09.14-én fizettük be a számlát.
Erre ma jön egy felszólítás a Sigma Rt-től, hogy a Vodafone átadta nekik az 1512 Ft-os tartozásomat, és azonnal fizessem be nekik. Újabb telefon az ügyfélszolgálatnak, a hölgy kedvesen csicseregve elismeri, hogy tényleg nem lát számlatartozást, úgyhogy szíveskedjek ÉN felhívni a Sigma RT-t és tisztázzam velük. HOGYAN?? Interneten utaltam, a banktól az e havi számlakivonatot még meg sem kaptam, csak ő látja, hogy ki van egyenlítve, én ezt majd csak két hét múlva tudom igazolni a banki kivonattal. De erősködik, hogy csak telefonáljak nekik, és beszéljem meg velük.
Na erre kiborult a bili
Elbohóckodják a számla kiküldését és két hetes késés miatt átadják egy behajtó cégnek azt a tartozást, ami jóformán kenyérre meg tejre se elég egy bevásárlásnál
Szinte kiabáltam a nővel, hogy hívja fel ő a Sigma RT-t, nem én csesztem el, normális cég tud várni 2 hetet a pénzére, baleset is érhetett volna, vagy kórházi kezelés, ami megakadályoz a fizetésben, és akkor még én telefonálgassak a már befizetett számlám miatt, amikor ők a hunyók??? Nem biztos, hogy szalonképes volt az összes mondatom, mindenesetre a hölgy intézkedett.
De a Vodafone-nal egyre jobban tele van a tököm.
Ez eljárás? Egy ekkora cégnél???
Számla nem érkezett, csak egy felszólítás, hogy fizessünk be 1512 Ft-ot. Ilyen összegű számlám nem lévén újabb telefon az ügyfélszolgálatnak, elismerik, tényleg nem küldték még el, elnézést, postázzák. Postázták is. 08.30-i fizetési határidővel, kábé két nappal a határidő lejárta előtt. Nyaraltunk, ezer dolgunk volt, így két hetes késéssel, 09.14-én fizettük be a számlát.
Erre ma jön egy felszólítás a Sigma Rt-től, hogy a Vodafone átadta nekik az 1512 Ft-os tartozásomat, és azonnal fizessem be nekik. Újabb telefon az ügyfélszolgálatnak, a hölgy kedvesen csicseregve elismeri, hogy tényleg nem lát számlatartozást, úgyhogy szíveskedjek ÉN felhívni a Sigma RT-t és tisztázzam velük. HOGYAN?? Interneten utaltam, a banktól az e havi számlakivonatot még meg sem kaptam, csak ő látja, hogy ki van egyenlítve, én ezt majd csak két hét múlva tudom igazolni a banki kivonattal. De erősködik, hogy csak telefonáljak nekik, és beszéljem meg velük.
Na erre kiborult a bili
Elbohóckodják a számla kiküldését és két hetes késés miatt átadják egy behajtó cégnek azt a tartozást, ami jóformán kenyérre meg tejre se elég egy bevásárlásnál
Szinte kiabáltam a nővel, hogy hívja fel ő a Sigma RT-t, nem én csesztem el, normális cég tud várni 2 hetet a pénzére, baleset is érhetett volna, vagy kórházi kezelés, ami megakadályoz a fizetésben, és akkor még én telefonálgassak a már befizetett számlám miatt, amikor ők a hunyók??? Nem biztos, hogy szalonképes volt az összes mondatom, mindenesetre a hölgy intézkedett.
De a Vodafone-nal egyre jobban tele van a tököm.
Ez eljárás? Egy ekkora cégnél???
Ja: És csupa nagybetűvel kell beküldeni.
" A formátum helyes az angol ABC nagybetűk alkalmazása esetén."
" A formátum helyes az angol ABC nagybetűk alkalmazása esetén."
korbis
Minden telefonról elfogadja egyszer. A tiedről még nem küldte be senki sem. De a nyereményt csak a kódért adják oda. Ha beküldte, akkor sem megy vele semmire.
Inkább az lehet a gond, hogy nulla vagy O vagy Q, vagy ilyesmi.
Minden telefonról elfogadja egyszer. A tiedről még nem küldte be senki sem. De a nyereményt csak a kódért adják oda. Ha beküldte, akkor sem megy vele semmire.
Inkább az lehet a gond, hogy nulla vagy O vagy Q, vagy ilyesmi.
A Linco játék elég gáz. Vettünk, beküldtük a kódokat és visszajött az üzenet, hogy érvénytelen. Biztos a k*rva boltosok beküldözgetik mert sajnos kivül van rajta.