Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 306 / 393 oldal |
Az unokahúgomék vettek marslakócskák vitamint 100db 2300ft-ba kerül és hozzá van ajándékba egy téglalap alakú óra amin van számológép illetve rádió is egyben nekik piros színű volt benne, többféle színben van. Azt mondják a rádió része szuper tisztán fogja az adókat. Én is láttam már gyógyszertárban szerintem is nagyon jópofa.
"Gyűjtsön össze 4 eredeti Öko-Control emblémát 4 db bármilyen Apotheker Scheller termék kartondobozáról, küldje vissza címünkre (Stella Rt., 1142 Budapest, Szőnyi út 41.) és megajándékozzuk Önt még egy Apotheker Scheller termékkel! Részletek a termékekre ragasztott tájékoztatófüzetben. Visszaküldési határidő: 2004. december 31.
Keresse a Rossmann és Skála üzletekben!
Forgalmazza: Stella Rt. Infovonal: (06-1) 470-5086"
+van még egy: Az RTV Részletes újság hátulján találtam 1 kupont:
aki visszaküldi (nem tudom min van még), mintatermékeket, prospektusokat fog kapni!
Keresse a Rossmann és Skála üzletekben!
Forgalmazza: Stella Rt. Infovonal: (06-1) 470-5086"
+van még egy: Az RTV Részletes újság hátulján találtam 1 kupont:
aki visszaküldi (nem tudom min van még), mintatermékeket, prospektusokat fog kapni!

már nem lehet, a vitálmagazin honlapján lehett, egy kérdőívet kellett kitölteni
Bocsi, hol kellett játszani / regisztrálni a Manhattenes cuccokért ?
sada akkor ezek szerint már vmelyikben van is manó? vagy majd csak lesz. Hogy nézz ki ez a fogófüles változat illetve a manók és lehet látni a manót rajta vagy vmiben benne van!
A 2 literes fogófüles Coca Colákhoz ajándék karácsonyi manók vannak / lesznek:
Öcsi, Kobak és Csipi.
Öcsi, Kobak és Csipi.
Sziasztok! Nekem is 2005 decemberig van szavatosság a Manhattan cuccon.
"A SUNSILK termékekhez most a nagyobb üzletekben SUNSILK-GLAMOUR határidőnaplót adunk ajándékba!" forrás: Nők lapja
Egy tavalyi botrány jutott eszembe erről, amikor az árvízkárosultaknak küldött segélyszállítmányba csupa lejárt szavatosságú élelmiszert pakoltak a nagylelkű adakozók. 

-Jrekuska, hát akkor sajna nem csak én jártam így.
Azért ez...
Azért ez...
Nekem is megérkeztek a Manhattan ajándékok, a körömlakk nagyon tetszik, a szemhéjpúder sötétbarna, és minőségét 2002. december 31-ig őrzi meg. 

nem kell h-nak nézni, de én nem találom a lejárati időt sem a körömlakkon, sem a szájfényen....!!?
Sziasztok!
Nekem is megjöttek a Manhattanas ajándékok ajánlott levél formájában. Egy dupla kék-rózsaszín körömlakk és egy ilyen rózsaszines-lila rúzs (amely 2006.december 31-én jár le!
. Én meglepődtem hogy küldték és egyben nagyon örültem neki!
Az OTP-s rádióm viszont még sehol...
" alt="
">(
Nekem is megjöttek a Manhattanas ajándékok ajánlott levél formájában. Egy dupla kék-rózsaszín körömlakk és egy ilyen rózsaszines-lila rúzs (amely 2006.december 31-én jár le!
. Én meglepődtem hogy küldték és egyben nagyon örültem neki!
Az OTP-s rádióm viszont még sehol...
" alt="
">(Nekem 2004. december
Nekem 2004. december
nekem 2005. december
rúzsom akart lenni a rúszom helyett. 

Nahát, hogy valami rosszat is mondjak a Manhattan rúszom Minőségét,megőrzi a felirat szerint 2003 december!!!!
" alt="
">
Tied, neked mi van ráírva lejárati időnek?!
" alt="
">
Tied, neked mi van ráírva lejárati időnek?!
Köszi Minke, TIED, Kriszta!
Akkor reménykedve megyek mindjárt haza, de ha nem jött meg ma, még holnap is bizakodva várom majd a postást
Akkor reménykedve megyek mindjárt haza, de ha nem jött meg ma, még holnap is bizakodva várom majd a postást

A Manhattanes ajánlottan jött.
Az otp-s viszont sima levélként, pont akkor volt a postás mikor jöttem haza, így megkaptam ezt a csomagot, amúgy nem biztos, hogy később is a postaládában lett volna.
Az otp-s viszont sima levélként, pont akkor volt a postás mikor jöttem haza, így megkaptam ezt a csomagot, amúgy nem biztos, hogy később is a postaládában lett volna.