Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 306 / 394 oldal |
Meglepetés újságban hűtőmágnes.
Az Air Wick-re rákérdeztem, hogy mikor érkezik meg, mivel kb 3 hete kértem, azt írták vissza legyek türelmes...hát legyetek ti is azok 

Végre megjött az OTP-s kisrádióm! De Air Wick még sehol...
Cora ujságból kimásolva:
4 X 2 l Pepsi Colahoz nyakbaaksztós telefontartó 859 Ft
Tcibo Exclusive kávé 2 + 1ajándékba 899 Ft
4 X 2 l Pepsi Colahoz nyakbaaksztós telefontartó 859 Ft
Tcibo Exclusive kávé 2 + 1ajándékba 899 Ft
Kiskegyed Konyhája: 2 db ajándék sütiforma, 2005-ös falinaptár.
Popcorn újsághoz talán sál
Popcorn újsághoz talán sál
Bocsi! ezt rossz helyre írtam
OTP-s rádiók, és Manhatten körömlakk+rúzs érkezett , a férjem a nagyrédei boros cég fődíját: 3 üveg bort nyerte egyenlőre még csak telefonon
nekem pl. tegnap megjött az OTPs rádió
A kispesti Intersparban ma olyan félkilós Omniát láttam, amihez két kávés- (nem mokkás) kanál volt csomagolva. Szép, olyan minőségű, mint a Jacobs mokkáskanalai. Kár, hogy nem szeretem az Omniát.
de jo nektek Én nem kaptam még meg semmilyen ingyenes dolgot se manhattan se radio se air wick.
A Pick szalámihoz (rúd) ajándék konyharuha van csomagolva. Én a Plus-ban vettem, de biztos máshol is van.
A Lenor öblítőkhöz lepkés hajcsat van csomagolva a nyakcimkén. (459Ft Cora)
Az Intersparban az Omnia pörkölt vagy instant kávéhoz ajándék mécses jár. (az akció november 4-től az ajándék készlet erejéig, de legkésőbb december 3-ig tart.) A mécses az áruház vevőszolgálatán vehető át. (Az Omnia pörkölt kávé 500 g: 789.-Ft)
Az unokahúgomék vettek marslakócskák vitamint 100db 2300ft-ba kerül és hozzá van ajándékba egy téglalap alakú óra amin van számológép illetve rádió is egyben nekik piros színű volt benne, többféle színben van. Azt mondják a rádió része szuper tisztán fogja az adókat. Én is láttam már gyógyszertárban szerintem is nagyon jópofa.
"Gyűjtsön össze 4 eredeti Öko-Control emblémát 4 db bármilyen Apotheker Scheller termék kartondobozáról, küldje vissza címünkre (Stella Rt., 1142 Budapest, Szőnyi út 41.) és megajándékozzuk Önt még egy Apotheker Scheller termékkel! Részletek a termékekre ragasztott tájékoztatófüzetben. Visszaküldési határidő: 2004. december 31.
Keresse a Rossmann és Skála üzletekben!
Forgalmazza: Stella Rt. Infovonal: (06-1) 470-5086"
+van még egy: Az RTV Részletes újság hátulján találtam 1 kupont:
aki visszaküldi (nem tudom min van még), mintatermékeket, prospektusokat fog kapni!
Keresse a Rossmann és Skála üzletekben!
Forgalmazza: Stella Rt. Infovonal: (06-1) 470-5086"
+van még egy: Az RTV Részletes újság hátulján találtam 1 kupont:
aki visszaküldi (nem tudom min van még), mintatermékeket, prospektusokat fog kapni!

már nem lehet, a vitálmagazin honlapján lehett, egy kérdőívet kellett kitölteni
Bocsi, hol kellett játszani / regisztrálni a Manhattenes cuccokért ?
sada akkor ezek szerint már vmelyikben van is manó? vagy majd csak lesz. Hogy nézz ki ez a fogófüles változat illetve a manók és lehet látni a manót rajta vagy vmiben benne van!
A 2 literes fogófüles Coca Colákhoz ajándék karácsonyi manók vannak / lesznek:
Öcsi, Kobak és Csipi.
Öcsi, Kobak és Csipi.
Sziasztok! Nekem is 2005 decemberig van szavatosság a Manhattan cuccon.