Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 307 / 9337 oldal |
Sziasztok! MOL Move Mastercard nyerteseit hol találom? A játék linkje alatt már az új játék található és azon belül van ugyan egy előző játék nyerteslista, de az még autó nyerteseket sorol...
Az az átépítés: teljes fék és futómű csere még a gyárinál is jobbra pedig az se kutya! Teljes minőségi bőrözés. Prémium HIFI prémium fóliázás -. A teljes autó szétkapása átvizsgálása elektronika mechanika Ez sok-sok millió ha kikellene fizetni. Alapból egy nagyon jól felszerelt autó átépítve szinte felbescülhetetlen az értéke Nagyon mélyre kell nyúlnia a Kuwaiti emírnek ha megakarja majd venni-Tőlem Na pont ezért akkor mégis csak kell a Merci is- nem járhatok gyalog!
A Cabrio 12 éves, használt, átépített autó.
HIVATALOS JÁTÉK- ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT
https://jatek.molmove.hu/media/hu/cgv.e9f82adf.pd
f
1. sz. melléklet:
A Nyereményjátékban részt vevő MOL töltőállomások listája
2. sz. melléklet: Nyeremények leírása
3. sz. melléklet: Törvényes képviselő nyilatkozat
f
1. sz. melléklet:
A Nyereményjátékban részt vevő MOL töltőállomások listája
2. sz. melléklet: Nyeremények leírása
3. sz. melléklet: Törvényes képviselő nyilatkozat
Nem Jsz ben hanem kozeppen sz altalanos szerzodesi felteteleknel es nem 2sz hanem 3sz melleklet Amugy meg egy kis vacak aranyaron 9.4 alatt gyorsul 100ra nem kell vihetitek! Az Unix Amts Audi A5 kabriot fogom elvinni- bocs ha valakinek kellett volna
Jsz.:
f
2. sz melléklet
A résztvevő kutak listája után.
f
2. sz melléklet
A résztvevő kutak listája után.
Köszönöm Napibetevő de egyszerűen nem találom . Olyan lesz a Merci amilyen már a színe sem érdekel. Átvételnél majd morcosan nézek a MOL marketingesre
Flótás!
Az oldal alján a játékszabályzatban.
Az oldal alján a játékszabályzatban.
sada
Áruld már el,hogy hol sorolják 2 oldalon a nyereményautó felszereltségét?!
Áruld már el,hogy hol sorolják 2 oldalon a nyereményautó felszereltségét?!
sada
BÚÉK!
Nem izgultam
Egyaltalan nem mindegy a felszereltseg mert hamarosan jonn a nyar es Nekem nem kell ulesszelloztetes nelkul
Majd azert kivancsisagbol meg h legyen mirol almodozni elolvasom majd azt a 2 oldalas leirast Mobilrol nem tdom megnyitni.
BÚÉK!
Nem izgultam
Egyaltalan nem mindegy a felszereltseg mert hamarosan jonn a nyar es Nekem nem kell ulesszelloztetes nelkul
Majd azert kivancsisagbol meg h legyen mirol almodozni elolvasom majd azt a 2 oldalas leirast Mobilrol nem tdom megnyitni.
Mától akciósak a DM-ben a karácsonyi csomagok
SzerencsésFlótás
Nem tudom, miért aggódtál előre annyit.
Ma kezdődött a játék és mától minden fenn is van a jatek.molmove.hu-n, ahogy kell.
Még a nyeremény autó felszereltségét is 2 oldalon keresztül sorolják.
Szerintem a nyertes még akkor is csak örülhet, ha "zsákbamacska" Mercedest nyer.
Nem tudom, miért aggódtál előre annyit.
Ma kezdődött a játék és mától minden fenn is van a jatek.molmove.hu-n, ahogy kell.
Még a nyeremény autó felszereltségét is 2 oldalon keresztül sorolják.
Szerintem a nyertes még akkor is csak örülhet, ha "zsákbamacska" Mercedest nyer.
ederz!
2023.12.29-én küldött a Mol Move emailt, 41Ft helyett csak 20Ft címmel, abban van benne.
2023.12.29-én küldött a Mol Move emailt, 41Ft helyett csak 20Ft címmel, abban van benne.
SzerencsésFlótás
Hol találtad meg? Igen sokkal tisztábbnak, egyértelműbbnek kellene lennie a nyereményjátéknak.
Hol találtad meg? Igen sokkal tisztábbnak, egyértelműbbnek kellene lennie a nyereményjátéknak.
Koszonom Napibetevo!
Kozben mar megtalaltam Kivancsi vagyok itt lesz e sorsolasi idopontvmegint semmi mint altalaban a MOL nalAz autokrol sincs erdemi felszereltseg ismertetesNem arrol van szo h par tankolasertmeh vasarlasrtt nem lenne jo pl az 1.3 T4 Jeep Compass csakazert marebben a tipus megjelolesben is jelentos felszereltsegi kulongsegek annakait illo lenne bejefoglalniuk a Jszbenencsak a sorolast homalyositani raadasul 3 hettel eltolvamagat a promociot ugyanakkorsorsolasi idopont most sincsNemszimpi ez a Molos hozzaallas nyereszkedok es lekezeloek avevoikkel szemben Miert veszek megis reszt benne?Mert majdnem 70 esen hiszek a mesekben meg kell a benzin meg hat ha nem csalnak
Kozben mar megtalaltam Kivancsi vagyok itt lesz e sorsolasi idopontvmegint semmi mint altalaban a MOL nalAz autokrol sincs erdemi felszereltseg ismertetesNem arrol van szo h par tankolasertmeh vasarlasrtt nem lenne jo pl az 1.3 T4 Jeep Compass csakazert marebben a tipus megjelolesben is jelentos felszereltsegi kulongsegek annakait illo lenne bejefoglalniuk a Jszbenencsak a sorolast homalyositani raadasul 3 hettel eltolvamagat a promociot ugyanakkorsorsolasi idopont most sincsNemszimpi ez a Molos hozzaallas nyereszkedok es lekezeloek avevoikkel szemben Miert veszek megis reszt benne?Mert majdnem 70 esen hiszek a mesekben meg kell a benzin meg hat ha nem csalnak
Nem az app-ba jött, hanem az appban megadott email címre kaptam levelet a mol Move ügyfélszolgálattól
Napibetevo
Nekem nem jott semmi az Appba
Nekem nem jott semmi az Appba
Sziasztok! tudjátok mikor lesz idén a DM- ben a karácsonyi csomagok kiárusítása?
Flótás!
e-mailben küldte a Mol move alklamazás
e-mailben küldte a Mol move alklamazás
SzerencsésFlótás 2024-01-01 :: 10:29
BÚÉK Mindenkinek!
Szia napibetevo!
Hol találtad a Mol Mercedeszes infot?
BÚÉK Mindenkinek!
Szia napibetevo!
Hol találtad a Mol Mercedeszes infot?