Nem hiszem, hogy nem marad másnak, mert újság mindig annyi van a bejáratnál, hogy na
Egy tranzakciószámot meg szerintem csak egyszer fogadják el, hiába írták rá 5 db-ra.. Bár nem tudom hogyan van ez az egész.. Ha nem nézik át a sorsolás előtt, hogy mindegyikből csak 1 db legyen akkor az ötből nagyobb az esély, hogy 1-et ki is húznak pl.
bocs, hülyeséget írtam

szóval több az esélyük mitől lenne?

ennek akkor sincs semmi értelme

mitől lenne így kevesebb az esélyük???

Gondolom,hogy ne maradjon másnak,nagyobb eséllyel induljanak,ha kitöltöttet is dobtak be néhányat.
Budaorsi tescoban egy holgy meg egy ur ures!!! kuponokat dobalt be a szulinapi jatekos dobozba, de marekszamra. Ezzel nem tudom mit akartak elerni

Ma beszéltem a Töltődj fel ny.vonallal, sajnos egyik pályázatunk sem nyert. Kérdeztem, hogyan lehetnénk esélyesebbek a következőre, nagyon készségesen azt javasolta, küldjünk minél több borítékot.

Marad a csokievés gyümölcs helyett.

A Töltődj fel-nek még mindig nincs meg a nyerteslistája.
A héten majd később meg tudják mondani, hogy mikor
tudják megmondani, hogy kik nyertek. (Kicsit értelmetlen a dolog, nem?)
És hozzátette a hölgy: a nyerteseket 2 héten belül postán értesítik....
Ennyit erről

Csak engem bosszant?
Ma reggel is beküldtem a Balatonjaimat és még mindíg szept. 21 a sorsolás dátuma! Milyen játék ez akkor? Hogy lehet hinni a pntos sorsolásban?
Csak engem bosszant?
Ma reggel is beküldtem a Balatonjaimat és még mindíg szept. 21 a sorsolás dátuma! Milyen játék ez akkor? Hogy lehet hinni a pntos sorsolásban?
Bubus még én sem kaptam a Globustól semmit

most küldtem be Balatont; szept. 21-én sorsolnak! Remélem nem 2005-ben?!
Globustól még semmi!
sada Hozzászólás - 2004. szeptember 19. :: 09:45
De elértétek amit akartatok, mostmár én sem írok be JÁTÉKOT a fórumra,
majd tájékoztat benneteket "Spanyolviasz" "-" és tsai a női lapokból,
mikor már hetek óta megy a játék.
Unom, amit itt műveltek. Sok szerencsét
Nem értem, kinek gond ha infot ír be valaki?

igazad volt, nem tud távol maradni.
Re:
meg egy másik Hozzászólás - 2004. szeptember 18. :: 10:28
1./
Én voltam a dialogus egyik részese,és amit mondtam okkal,mondtam és vállalom.
Bár neked el kellene magyarázni,"bár lehet, hogy nem, nem tudom ki vagy", miért tettem ezt a kijelentést,de vannak aki értik majd, ha nem hát majd rájönnek maguktól.
Én részemről lezártam.
Naná.

Bizonyára így lesz. Jobbá csak mi tudjuk tenni hát próbáljuk meg.
Nyugi, True, 'Valaki' úgysem sokái bírja ki, hogy ne nyilvánuljon meg, lételeme az okoskodás.

Valakiért megszakad a szivem vagy mégsem?Most büntiben leszünk?Aligha.

egy pécsi
Ezek szerint aki szorgalmazta a tábla levételén, annak nem. Ilyenek is vannak.
Itt Péncsen tavasszal megnyílt az Árkád üzletház.
Nagy örömére szolgált a városlakóknak, hogy az Árkádba lesz Media Markt.
A Media Markt nyitása előtt 1 héttel több reklámtáblán megjelent a Media Markt reklámja a következő volt:
,,Marha drága ez a város!"
Ez a mondat nekem kifejezetten tetszett, a Media Markttal tökéletesen egyetértettem, ugyanis Pécs egy marha drága város volt.
Persz ez nem tetszett az Önkormányzatnak ezért feljelentették a céget és el kellett távolítaniuk, a reklámjukat, melyet nagyon sajnáltam.
Persze a lökött Pécs Önkormányzata pont a perekre dobája a pénz ki az ablakon, nem, hogy örülnének egy ilyen nagy műszaki láncnak, hogy Pécsre jön.
Felháborítónak tartom, azt hogy a plakáttáblákról a reklámot el kellett tüntetnie a Media Marktnak!
PÉCS kifejezetten MARHA DRÁGA város volt!!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások