Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 307 / 394 oldal |
"A SUNSILK termékekhez most a nagyobb üzletekben SUNSILK-GLAMOUR határidőnaplót adunk ajándékba!" forrás: Nők lapja
Egy tavalyi botrány jutott eszembe erről, amikor az árvízkárosultaknak küldött segélyszállítmányba csupa lejárt szavatosságú élelmiszert pakoltak a nagylelkű adakozók. 

-Jrekuska, hát akkor sajna nem csak én jártam így.
Azért ez...
Azért ez...
Nekem is megérkeztek a Manhattan ajándékok, a körömlakk nagyon tetszik, a szemhéjpúder sötétbarna, és minőségét 2002. december 31-ig őrzi meg. 

nem kell h-nak nézni, de én nem találom a lejárati időt sem a körömlakkon, sem a szájfényen....!!?
Sziasztok!
Nekem is megjöttek a Manhattanas ajándékok ajánlott levél formájában. Egy dupla kék-rózsaszín körömlakk és egy ilyen rózsaszines-lila rúzs (amely 2006.december 31-én jár le!
. Én meglepődtem hogy küldték és egyben nagyon örültem neki!
Az OTP-s rádióm viszont még sehol...
" alt="
">(
Nekem is megjöttek a Manhattanas ajándékok ajánlott levél formájában. Egy dupla kék-rózsaszín körömlakk és egy ilyen rózsaszines-lila rúzs (amely 2006.december 31-én jár le!
. Én meglepődtem hogy küldték és egyben nagyon örültem neki!
Az OTP-s rádióm viszont még sehol...
" alt="
">(Nekem 2004. december
Nekem 2004. december
nekem 2005. december
rúzsom akart lenni a rúszom helyett. 

Nahát, hogy valami rosszat is mondjak a Manhattan rúszom Minőségét,megőrzi a felirat szerint 2003 december!!!!
" alt="
">
Tied, neked mi van ráírva lejárati időnek?!
" alt="
">
Tied, neked mi van ráírva lejárati időnek?!
Köszi Minke, TIED, Kriszta!
Akkor reménykedve megyek mindjárt haza, de ha nem jött meg ma, még holnap is bizakodva várom majd a postást
Akkor reménykedve megyek mindjárt haza, de ha nem jött meg ma, még holnap is bizakodva várom majd a postást

A Manhattanes ajánlottan jött.
Az otp-s viszont sima levélként, pont akkor volt a postás mikor jöttem haza, így megkaptam ezt a csomagot, amúgy nem biztos, hogy később is a postaládában lett volna.
Az otp-s viszont sima levélként, pont akkor volt a postás mikor jöttem haza, így megkaptam ezt a csomagot, amúgy nem biztos, hogy később is a postaládában lett volna.

Hogyan érkezett a MANHATTAN CSOMAG AJÁNLOTTAN VAGY SIMÁN CSOMAGKÉNT?
Honnan jött a relax nekem?!
" alt="
"> A vitalmagazint akartam írni...
Ja, a kisrádióhoz a otp elemeket is mellékelt!
" alt="
"> A vitalmagazint akartam írni...
Ja, a kisrádióhoz a otp elemeket is mellékelt!

Nekem ma jött meg egyszerre az otp-s rádió és a relaxos Manhatten lakk-szájfény kombináció.
Minden nap jöhetnének ilyen csomagok akár.
Az otp-s kérdőívnél nekem is olyan hirtelen lett vége! Aztán itt van megjött!
Minden nap jöhetnének ilyen csomagok akár.
Az otp-s kérdőívnél nekem is olyan hirtelen lett vége! Aztán itt van megjött!
Sziasztok! Én is megkaptam ma a Manhattan ajándékokat. A körömlakk világoskék, meg rózsaszín. És szemhéj festéket kaptam még , lilát. Nagyon jók.
a lakk világos kék és világos rózsaszín, olyan gyögyházfény szerü, de a szájfény.... vadítólila és enyhe pink keveredve, s olyan erdei gyümi illatú csoda....
De én hangsúlyozom nagyon örülök neki!!!!!!
De én hangsúlyozom nagyon örülök neki!!!!!!
-TIED
hát amikor kitöltöttem az OTP-s kérdőívet, akkor "csak úgy befejeződött a vége hirtelen", de akkor a itt a fórumon másnál is így volt. Nem tudom, hogy közülük kapott-e már vki, mert ha igen, van még remény szerintem..
Örülhetsz is
És milyen színűek a lakkok+a szájfény? (a képen fekete-fehér lakk volt, ha jól rémlik)
hát amikor kitöltöttem az OTP-s kérdőívet, akkor "csak úgy befejeződött a vége hirtelen", de akkor a itt a fórumon másnál is így volt. Nem tudom, hogy közülük kapott-e már vki, mert ha igen, van még remény szerintem..
Örülhetsz is
És milyen színűek a lakkok+a szájfény? (a képen fekete-fehér lakk volt, ha jól rémlik)
rádió szerinted lehet még?
örülök, hogy a vitalmagazin küldte a dolgokat!!!!!
örülök, hogy a vitalmagazin küldte a dolgokat!!!!!