Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 307 / 393 oldal |
Hogyan érkezett a MANHATTAN CSOMAG AJÁNLOTTAN VAGY SIMÁN CSOMAGKÉNT?
Honnan jött a relax nekem?!
" alt="
"> A vitalmagazint akartam írni...
Ja, a kisrádióhoz a otp elemeket is mellékelt!
" alt="
"> A vitalmagazint akartam írni...
Ja, a kisrádióhoz a otp elemeket is mellékelt!

Nekem ma jött meg egyszerre az otp-s rádió és a relaxos Manhatten lakk-szájfény kombináció.
Minden nap jöhetnének ilyen csomagok akár.
Az otp-s kérdőívnél nekem is olyan hirtelen lett vége! Aztán itt van megjött!
Minden nap jöhetnének ilyen csomagok akár.
Az otp-s kérdőívnél nekem is olyan hirtelen lett vége! Aztán itt van megjött!
Sziasztok! Én is megkaptam ma a Manhattan ajándékokat. A körömlakk világoskék, meg rózsaszín. És szemhéj festéket kaptam még , lilát. Nagyon jók.
a lakk világos kék és világos rózsaszín, olyan gyögyházfény szerü, de a szájfény.... vadítólila és enyhe pink keveredve, s olyan erdei gyümi illatú csoda....
De én hangsúlyozom nagyon örülök neki!!!!!!
De én hangsúlyozom nagyon örülök neki!!!!!!
-TIED
hát amikor kitöltöttem az OTP-s kérdőívet, akkor "csak úgy befejeződött a vége hirtelen", de akkor a itt a fórumon másnál is így volt. Nem tudom, hogy közülük kapott-e már vki, mert ha igen, van még remény szerintem..
Örülhetsz is
És milyen színűek a lakkok+a szájfény? (a képen fekete-fehér lakk volt, ha jól rémlik)
hát amikor kitöltöttem az OTP-s kérdőívet, akkor "csak úgy befejeződött a vége hirtelen", de akkor a itt a fórumon másnál is így volt. Nem tudom, hogy közülük kapott-e már vki, mert ha igen, van még remény szerintem..
Örülhetsz is
És milyen színűek a lakkok+a szájfény? (a képen fekete-fehér lakk volt, ha jól rémlik)
rádió szerinted lehet még?
örülök, hogy a vitalmagazin küldte a dolgokat!!!!!
örülök, hogy a vitalmagazin küldte a dolgokat!!!!!
-TIED
Akkor én is "lesem" a postást
, hátha nekem is küldtek.
...OTP rádióból nem érkezett 1 sem
Akkor én is "lesem" a postást
, hátha nekem is küldtek.
...OTP rádióból nem érkezett 1 sem

délelőtt megérkezett a vitalamgazin kérdőíves ajándéka, egy szájfény és két körömlakk..!!
VÉGRE VALAMI!!!!!!
VÉGRE VALAMI!!!!!!
Bizony, hogy létezik. Gyerekeknek szóló újság benne Jázminnal stb...
-MAHTAB, -MAHTAB, -MAHTAB
Csak nem azt akarod mondani, hogy létezik egy folyóirat Hercegnők címmel? Eldobom magam.
Csak nem azt akarod mondani, hogy létezik egy folyóirat Hercegnők címmel? Eldobom magam.

A hercegnők novemberi számában van egy Rauch puzzle rajta egy nagyon aranyos jegesmaci!
A hercegnők novemberi számában van egy Rauch puzzle rajta egy nagyon aranyos jegesmaci!
Most minél több szerettét meglepheti magazinjainkkal: ha 2 fél éves vagy éves előfizetést vásárol, tetszőlegesen választhat egy 3. fél éves előfizetést, ha pedig már 3 fél éves vagy éves előfizetést rendel, akkor a 4. éves előfizetést mi adjuk ajándékba Önnek!*
Ha kérdése van az akcióval kapcsolatban vagy segítségre van szüksége megrendelése elküldéséhez kérjük hívja a helyi tarifával hívható
06-40-22-66-22-es előfizetési kékszámot.
(hétköznapokon 8-16 óráig)
http://www.mc.hu/
Ha kérdése van az akcióval kapcsolatban vagy segítségre van szüksége megrendelése elküldéséhez kérjük hívja a helyi tarifával hívható
06-40-22-66-22-es előfizetési kékszámot.
(hétköznapokon 8-16 óráig)
http://www.mc.hu/
Sehol sem találom a Velvetnek ezt a játékát!!!!
Lécci segítsetek
Lécci segítsetek
Vicke, nem Vickie! Ezért is bocs.
Vickie!
Bocsi, ne haragudj, azt nem vettem észre, csak ezt. Még egyszer bocsi.
Bocsi, ne haragudj, azt nem vettem észre, csak ezt. Még egyszer bocsi.
edittke, én már 15:46kor beírtam a megfejtést a nyereményjárék infókhoz 

adri!!
Köszi szépen a megfejtést!
2 órája kínlódom, és nem sikerült, de hála neked, erről sem maradok le.
Még egyszer köszi!
Köszi szépen a megfejtést!
2 órája kínlódom, és nem sikerült, de hála neked, erről sem maradok le.
Még egyszer köszi!