rúzsom akart lenni a rúszom helyett.

Nahát, hogy valami rosszat is mondjak a Manhattan rúszom Minőségét,megőrzi a felirat szerint 2003 december!!!!

" alt="

">
Tied, neked mi van ráírva lejárati időnek?!
Köszi Minke, TIED, Kriszta!
Akkor reménykedve megyek mindjárt haza, de ha nem jött meg ma, még holnap is bizakodva várom majd a postást

A Manhattanes ajánlottan jött.
Az otp-s viszont sima levélként, pont akkor volt a postás mikor jöttem haza, így megkaptam ezt a csomagot, amúgy nem biztos, hogy később is a postaládában lett volna.

Hogyan érkezett a MANHATTAN CSOMAG AJÁNLOTTAN VAGY SIMÁN CSOMAGKÉNT?
Honnan jött a relax nekem?!

" alt="

"> A vitalmagazint akartam írni...
Ja, a kisrádióhoz a otp elemeket is mellékelt!

Nekem ma jött meg egyszerre az otp-s rádió és a relaxos Manhatten lakk-szájfény kombináció.
Minden nap jöhetnének ilyen csomagok akár.
Az otp-s kérdőívnél nekem is olyan hirtelen lett vége! Aztán itt van megjött!
Sziasztok! Én is megkaptam ma a Manhattan ajándékokat. A körömlakk világoskék, meg rózsaszín. És szemhéj festéket kaptam még , lilát. Nagyon jók.
a lakk világos kék és világos rózsaszín, olyan gyögyházfény szerü, de a szájfény.... vadítólila és enyhe pink keveredve, s olyan erdei gyümi illatú csoda....
De én hangsúlyozom nagyon örülök neki!!!!!!
-TIED
hát amikor kitöltöttem az OTP-s kérdőívet, akkor "csak úgy befejeződött a vége hirtelen", de akkor a itt a fórumon másnál is így volt. Nem tudom, hogy közülük kapott-e már vki, mert ha igen, van még remény szerintem..
Örülhetsz is
És milyen színűek a lakkok+a szájfény? (a képen fekete-fehér lakk volt, ha jól rémlik)
rádió szerinted lehet még?
örülök, hogy a vitalmagazin küldte a dolgokat!!!!!
-TIED
Akkor én is "lesem" a postást

, hátha nekem is küldtek.
...OTP rádióból nem érkezett 1 sem

délelőtt megérkezett a vitalamgazin kérdőíves ajándéka, egy szájfény és két körömlakk..!!
VÉGRE VALAMI!!!!!!
Bizony, hogy létezik. Gyerekeknek szóló újság benne Jázminnal stb...
-MAHTAB, -MAHTAB, -MAHTAB
Csak nem azt akarod mondani, hogy létezik egy folyóirat Hercegnők címmel? Eldobom magam.

A hercegnők novemberi számában van egy Rauch puzzle rajta egy nagyon aranyos jegesmaci!
A hercegnők novemberi számában van egy Rauch puzzle rajta egy nagyon aranyos jegesmaci!
Most minél több szerettét meglepheti magazinjainkkal: ha 2 fél éves vagy éves előfizetést vásárol, tetszőlegesen választhat egy 3. fél éves előfizetést, ha pedig már 3 fél éves vagy éves előfizetést rendel, akkor a 4. éves előfizetést mi adjuk ajándékba Önnek!*
Ha kérdése van az akcióval kapcsolatban vagy segítségre van szüksége megrendelése elküldéséhez kérjük hívja a helyi tarifával hívható
06-40-22-66-22-es előfizetési kékszámot.
(hétköznapokon 8-16 óráig)
http://www.mc.hu/
Sehol sem találom a Velvetnek ezt a játékát!!!!
Lécci segítsetek
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások