Köszönöm az eddigi szavazatokat az Ulpius játékán.
Aki még nem szavaztak, azoknak megköszönném, ha szavaznának

" alt="

"> Ha kell írjatok és visszaszavazok

" alt="

">
Előre is köszönöm! Szlacsin Hajnalka
Universal Music Hungary:
SZILVESZTERI JÁTÉK! A mai napon rendhagyó játékra kerül sor. Nem kell mást tennetek, csak pontban éjfélkor bejelentkezni hozzánk, és Boldog Újévet kívánni onnan, ahol vagytok! Azok az kommentelők, akinek a postjánál a Facebook pontban 12.00-át vagy 0.00-át mutat(+/-1 perc), automatikusan nyernek egy általuk választott toplistás Universal kiadványt.
Nekem már követhetetlen az Ulpius, de ha valaki ír, szívesen visszalájkolom. E.Erzsébet
Sziasztok. Én is sok mindenkit bejelölök, de csak olyanokat, akikkel száznál több közös ismerősünk van. Eddig csak egy valaki nem igazolt vissza, bár nicknevet nem szoktam írni.
Ez az ulpius-os játék meg sem közelíti a táskásat, már ami az összefogást illeti. Itt is mindenkire szavaztam, ha csak a negyede visszalájkolna, már akkor is több mint 100 szavazatomnak kéne lennie. Ezzel szemben alig van több 40-nél.
Köszönjük

" alt="

">
Bor-neked.hu nyertese: Szakáll Róbert
Gratulálok!

" alt="

">
Én visszautasítom, ha totál nem ismerős, vagy ha csak 1-2 közös ismink van. Van akitől megkérdeztem, hogy honnan ismerem, de mivel nem válaszolt, őt is elutasítottam.

" alt="

">Így 1000 olyan ember van akit nem ismerek, mert csak farmville szomszédnak vettem fel, most meg jelölgetnek a nyereményjátékosok is, egy-két lájk reményében.

" alt="

">
OTP Travel Köszönjük, hogy velünk játszottatok. Megtörtént a sorsolás, a szerencse ez alkalommal a következő tag-előknek kedvezett: Kaszás Szabina/Pap Evelin/Oravecz Tibor/Juhász Kata/Halász Mihály.Nyereményük egy-egy csomag exkluzív costa ricai Café Britt kávé. Az új év is izgalmasan kezdődik, hiszen januárban újabb játékot indítunk. Mindenkit visszavárunk!
8 perce · Tetszik Nem tetszik · Hozzászólok
Régebben én is kértem ezt, de falra hányt borsó!!

" alt="

">
Hú, ez jó ötlet! Én is ezt kérném! Mert mindig zavarban vagyok, hogy ki miért jelölt be!
Aki netán jelölne facebookon, tegye már meg, hogy üzibe megírja, hogy innen van és az itteni nicknevét. Köszi
szabina357
bejelöltelek! jelölj vissza légyszíves: Angyal Sándorné Margit
Bejelöltelek, bár én csak most ismerkedem a facebook-oldalakkal

" alt="

">
A facebookon létrehoztam egy webnyereményes csoportot.
Aki szeretne csatlakozni jelölje be Kaszás Gábor Istvánnét
tima, ha beírod a nevét akkor meg tudod nézni az adatlapját (bár sokan már tiltják, de pl. enyémet látod..és ott vannak a játékok)
Jelölj be:-)
Drobni Éva
www.facebook.com/tickair
Meghosszabbítjuk a lehetőséget, hogy újrainduljon a játék! Ha Január 9-ig elérjük az 500 résztvevős számot, újraindítjuk a játékot a sorsolás után!
(405 rajongó van jelenleg)
tima a főoldalra felhozza az ismerősök játékait, mert nagyon sok helyen a megosztás kell. És ugye alapból a személyek üzenőfalain.
egy No salty bevásárló tatyó most.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások