Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 308 / 9337 oldal |
Sziasztok! tudjátok mikor lesz idén a DM- ben a karácsonyi csomagok kiárusítása?
Flótás!
e-mailben küldte a Mol move alklamazás
e-mailben küldte a Mol move alklamazás
SzerencsésFlótás 2024-01-01 :: 10:29
BÚÉK Mindenkinek!
Szia napibetevo!
Hol találtad a Mol Mercedeszes infot?
BÚÉK Mindenkinek!
Szia napibetevo!
Hol találtad a Mol Mercedeszes infot?
Spar-Mizo 250.000 senkinél sem landolt?
MOL Jeep Compass-t mikor sorsolja?
Sziasztok!
Tud valaki telefonos elérhetőséget Progressive-hez?
Tud valaki telefonos elérhetőséget Progressive-hez?
bvera
Nem.
Nem.
pieceofluck
Köszi
" alt="
">
Köszi
" alt="
">Sziasztok. Aki regisztrált az OTP mastercard játékra, kapott valami visszajelzést a regisztrációt követően? Köszönöm
jojó, ha a feltöltéssel kapcsolatban van személyes/egyéni problémám, én szoktam írni az adott játék e-mailes elérhetőségére.
Kért már valaki / Magyar Termék játék ! / Feltöltött blokk törlését ?
Bolti vásárláskor használd a kártyádat és automatikusan részt veszel a sorsoláson.
Mint a Pennyben.
Mint a Pennyben.
Ez Dorko x Playersroom x Sportfactory nyereményjáték.
Gondolom egyiknél ez, másiknál az a kártya neve. Mindegy, hogy hívják, csak használd!
Gondolom egyiknél ez, másiknál az a kártya neve. Mindegy, hogy hívják, csak használd!
Vágási Feri 2023-12-27 :: 09:27
https://dorko.hu/ajanlat/tenerife-nyeremenyjatek
"Fedezd fel a kivételes előnyöket a törzsvásárlói kártyáddal!
Vásárolj és használd a klubkártyádat, mert egy 2 fős álomutazást nyerhetsz Tenerifére, hiszen a Dorko jó helyekre visz!"
Ami izgalmas, hogy nem törzsvásárlói és nem is klubkártya van náluk, hanem ügyfélkártya. Feltételezem, hogy ezt nevezik törzsvásárlói kártyának vagy klubkártyának...
Én most regisztráltam az oldalra és egy 13 számjegyből álló Ügyfélkártya - Dorko Loyalty Club kártyaszámot kaptam.
Van már valakinek ilyen kártyája? Valóban ez a törzsvásárlói kártya?
Ha igen, üzletben történő vásárláskor (fizetéskor) be kell csippantaTni?
Webshop-os vásárláskor pedig automatikusan érzékeli a kártyaszámot (miután beléptél a fiókodba)?
https://dorko.hu/ajanlat/tenerife-nyeremenyjatek
"Fedezd fel a kivételes előnyöket a törzsvásárlói kártyáddal!
Vásárolj és használd a klubkártyádat, mert egy 2 fős álomutazást nyerhetsz Tenerifére, hiszen a Dorko jó helyekre visz!"
Ami izgalmas, hogy nem törzsvásárlói és nem is klubkártya van náluk, hanem ügyfélkártya. Feltételezem, hogy ezt nevezik törzsvásárlói kártyának vagy klubkártyának...
Én most regisztráltam az oldalra és egy 13 számjegyből álló Ügyfélkártya - Dorko Loyalty Club kártyaszámot kaptam.
Van már valakinek ilyen kártyája? Valóban ez a törzsvásárlói kártya?
Ha igen, üzletben történő vásárláskor (fizetéskor) be kell csippantaTni?
Webshop-os vásárláskor pedig automatikusan érzékeli a kártyaszámot (miután beléptél a fiókodba)?
robbe77 2023-12-23 :: 12:12
Ja, vagy úgy! Nem játszottam vele. A Penny-nél hol fel kell tölteni, hol nem a játékoknál, nem tudom követni.
Ja, vagy úgy! Nem játszottam vele. A Penny-nél hol fel kell tölteni, hol nem a játékoknál, nem tudom követni.
letti 2023-12-23 :: 11:43
Ennél a Kométa játéknál sem kell feltölteni a vásárlás blokkját, mert automatikusan benne leszel a sorsolásban, ha használtad a Penny kártyádat, mely a játékhoz kötelező is.
Ennél a Kométa játéknál sem kell feltölteni a vásárlás blokkját, mert automatikusan benne leszel a sorsolásban, ha használtad a Penny kártyádat, mely a játékhoz kötelező is.
Napibetevő 2023-12-23 :: 11:43
Ennél a játéknál nem kell blokkot feltölteni.
Ennél a játéknál nem kell blokkot feltölteni.
robbe77 2023-12-23 :: 08:38
Attól még a blokkot fel lehet tölteni 24-én is gondolom.
Attól még a blokkot fel lehet tölteni 24-én is gondolom.
Napibetevő 2023-12-23 :: 07:50
Penny Kométás játék csak 23-ig tart, mert 24-én a Penny boltok is zãrva lesznek!
Penny Kométás játék csak 23-ig tart, mert 24-én a Penny boltok is zãrva lesznek!
törpi
Köszi
" alt="
"> azért a képen lévő termékeket is küldhették volna
" alt="
">
Köszi
" alt="
"> azért a képen lévő termékeket is küldhették volna
" alt="
">