Ha vki beírja, hogy a Metroban havi 80.000 Ft feletti vásárláshoz kötött játék kereskedői promóció, az nem fikázás.
Friss infonak beírni a Cora-boros vagy a Posta tel. kártyásat szintén túlzás, hisz fenn van egy ideje a főoldalon is, a fórumon is szerepelt már. Néha nem ártana a főoldalon is körülnézni.
De elértétek amit akartatok, mostmár én sem írok be játékot a fórumra, majd tájékoztat benneteket "Spanyolviasz" és tsai a női lapokból, mikor már hetek óta megy a játék.
Unom, amit itt műveltek. Sok szerencsét!
Megnevelni? Hát jó, azt tényleg ne akarjuk.
Inkább biztassunk mindenkit, h. kellemetlenkedjen csak nyugodtan, fikázza a hozott infokat, cseszegesse a nyerteseket, hátha tényleg kiürül a fórum a végére.
És akkor majd bunkócskák beszélgethetnek itt egymással a semmiről, az értékes hírek meg majd máshol jelennek meg. Esetleg zárt körben, ahogy arra volt/van is már példa, ha jól értettem. :-(
nn,
Épp ez a probléma itt, hogy még azt sem tudják egyesek elviselni ha a tényeket valaki leírja. Evidens, ha valakinek több ideje van játékokra, többször is nyer, jogosan. Ha pedig valaki rászán két hetet a webnyereményre, hamarosan rá fog jönni, hogy kikről beszélünk. A kioktatást ne keverjük a tényközléssel. Ha valaki kérdez és választ kap, igenis köszönettel tartozik. Járjunk ide normális hozzáállással és ne akarjuk egymást megnevelni mert nem fog menni, ez nem az ovisok katica csoportja.
Ezek azok az internetes játékok, amelyeknek a linkei rendre megjelennek a Nyereményjáték infók között.
Kár, hogy a sok nem oda való hozzászólás között elsikkadnak.
És közülük jónéhány időigényes vagy folyamatos játék. Aki több időt és energiát tud rájuk szánni, többször is nyer.
Itt már nem csak a szerencsén múlik a dolog.
Te is kioktatsz és nem lépsz túl. Ezért nincs vége sosem.
Kivételesen: Anonim meg egy másik,
Tökéletesen egyetértek,

a neten általában mindenki jobbnak mutatja magát mint amilyen, hiszen arctalan az egész. Sokszor számtalan nyeremény sorsolásáról beszélnek holott a játékról sem hallottunk...aki szemfülesebb, több eséllyel indul, ez van. Ezzel együtt ha egyesek túl tudnának lépni a saját árnyékukon és befejeznék a többiek kioktatását, javulna a hangulat és meggyőződésem, hogy méltóbbakká válnánk a nyereményekre is. Amíg némelyek kioktatnak, felsőbbrendűnek gondolva létezésüket és mások irígykednek folyamatosan, marad a jelenlegi hangulat, és a többiek nem tudnak semmit tenni, nincs kedvük infókat hozni, nyereményeket megosztani és tűrnek vagy elmennek. Azt azonban ne várja el senki, hogy ehhez még jóképet is vágjon bárki aki normálisnak született.
no comment

...............de azért ugye optimistának kell maradni , különben minek játszani ?!

1./
Ha véletlenszerűen, szörfölés közben ráakadok egy nyereményjátékra, nyilván beküldöm. Az, hogy szólok-e róla valakinek, az én dolgom. Itt senki sem fizetett alkalmazott, azzal a határozott feladattal, hogy keresgéljen játékok után. Bárki keresgélhet, bárki beküldhet, bárki nyerhet. De azt elvárni, hogy majd 3-4 lelkesebb nyereményvadász megkeresi a játékokat és azonnal rohan a fórumra megosztani mindenkivel, enyhén szólva is naivitás.
Főleg annak tükrében, hogy tényleg senki nem mer már beszámolni semmilyen nyereményről, mert azonnal jönnek a "jóindulatú" emberek, és belekötnek - lásd queene Spektrum TV-s nyereményét. Pontosan nem emlékszem a dialógusra, de az jött ki belőle, hogy hogy merészelt játszani olyan játékkal, amiről más fórumos nem tudott :-o Szerintem pedig szíve joga, meglátta a TV-ben, beküldte az SMS-t, nyert vele, egészségére. Én nem ítélem el amiatt, hogy nem rohant bekapcsolni a számítógépet és beírni ide a játékot. Más is nézhette volna az adott csatornát, játszhatott volna. Az is biztos, hogy nem quenee volt az egyetlen játékos ezen a játékon. Nem azért nyert, mert eltitkolta a játékot valakik előtt. Csak szerencsés. Ezért akkor utálni kell? :-o
Cseppet sem csodálkozom, hogy a régiek elhallgattak és nem szálítanak infot.
Újak, kötözködők, itt a lehetőség - böngésszetek, keresgéljetek, írjátok be az új játékokat. Aztán várjatok a hálára. Egy darabig. Aztán majd ti is feladjátok.
2./
Ezzel kénytelen vagyok egyetérteni. Nekem is van olyan cserepartnerem, aki már kétszer is a postára fogta a küldemény eltűnését, és esze ágában sincs pótolni. Nem cserélek már én sem semmit, senkivel.
bednarik 2004. szeptember 17. :: 11:24
1./
Nekem is sokszor feltűnt, hogy olyan nyereményekről számolnak be egyesek, amiknek a játék-kiírására csak véletlenül, rendszeres szörfölés során, véletlenszerűen lehet rábukkanni. Ezeket az infókat persze izélnek megosztani a "jó barátokkal" (a konkurenciával). Ezzel szemben "tudósítanak" minden nyereményjátékról, amiről a sajtó, plakátok, szórólapok harsognak. Aztán próbálják learatni a babért, mondván: tőlük származik az infó.
2./
Hasonló tapasztalatok után én már nem ajánlok fel cserére semmit. Sosem tudjuk meg, hogy a posta vagy a cserepartner a simlis. Jobb a békesség. Ha a baráti körben nem kell senkinek a számomra fölösleges nyereménytárgy, leteszem a kuka mellé, a kinőtt ruhákkal.
Köszönöm, Jerry!

Anikó !
Algida .
061476 87 07
A Győri nekem is lóg egy dzsekivel és egy hátizsákkal. A héten akartam hívni őket, de nem volt rá időm.
Off, de ha már témánál vagyunk, egy kérdés: az Algida tel.számát nem találom (tőlük a strandpapucsomat várom), ha tudja valaki, legyen szíves írja meg! Köszi.
Nagyon szomorú vagyok!

Felhívtam ma a győrit, hogy még mindig nem ért ide a törölközőm, kedves volt a hölgy azt mondta, hogy ők már feladták 08 02-án!!!! Én meg mondtam neki, hogy akkor az már nem is fog megérkezni! Erre azt mondta, hogy kerestetni csak 29-e után fogják, ha vége lesz a promónak. De a legborzasztóbb az az, hogy akkor nem lesz olyan törcsim, mert csak annyi van nekik amennyit kiküldenek! Valaki írt már a fogyasztóvédelemnek? Vagy én leszek az első?
bed, mennyi ideje késik a cseréddel? azért mindennek van határa.
Lime, nem teszem meg,bár mivel nem válaszolt mailomra még lehet nyaralni is, de jól esne ha jelentkezne.
Elégtétel majd nekem az ha legközelebb akar cserélni velem akkor csak nézhet mint a moziban

cirmus22
Nekem a Masterfoods Kft. adta meg ezt a számot :469-5000 és Bugyik Ritát kell keresni!
Bednarik. Legalább tedd közzé a nevét, hogy mással ne tehesse ezt. Persze ez Neked nem lesz vigasz, de esetleg elégtétel?
Két téma sajnos mindkettő ide valo.
Info visszatartás:
Sajnos eddig is volt,lesz is.Miért? Alapjában emberek vagyunk.
Én eddig minden infot megosztottam,de főleg azokkal akiket érdemesnek tartottam rá. mivel többen lebuktak "magánoznak" inkább meg magamban nyeregetek... Több és sajnos kevesebb esélyem van.
Volt régen egy vitám nem nyitom újra!
Más:
Másodjára fordul elő hogy a megbeszélt cserét nem kaptam meg vagy nem azt kaptam amit igért!
A legfájobb,hogy még nem is akarja a postára fogni...
Mit tévő legyek?
Persze szivacs és nem szívecs
A palmolivetől kapott hátmosó szívecs 2 használat után szinte teljesen tönkre ment

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások