Dörmimaci, teljes részvétem
Egy ilyen postai tudakozvánnyal küzdöttem két hónapig!
Most aztán várhatsz, míg utánajárnak hogy a posta hibájából tűnt-e el az a szerencsétlen csacsi!

dörmimaci
Remélem nem hagyod!
Hát nem nyertünk sem a balatonon, sem a stellán, ma telefonált a barátnőm.
A Füles ajándékcsomagom helyett egy postai tudakozvány érkezett, hogy megkaptam-e. Ekkora tolvajlást a Magyar Postánál. Ellopták a Füles csacsimat, amit 3 hónapja várunk.
Nekem sem érkezett meg az ajándék. Én ezen a számon próbálkoztam, de senki nem vette fel. 1/2253846 Tudja valaki, hogy jó ez a szám?
Bocsi a sokszoros elírásokért!
Sziasztok! Én két pályázatot küldtem be egy takaróra és egy alátétre a takaró megérkezett ezt ajánlva adtam fel az alátétre simán küldtem az be sem érkezett. Ilyenkor csak jó lenne ha valamivel honorálnák azt, hogy mi összegyűjtöttük beküldtük arról nem mi tehetünk, hogy nem érkezik meg! ÍgíYegy kedves embernek köszönhetően én már nem kapom meg az aláltétet!
Rita!
Légyszives írd be a Whiskas telefonszámát, nekem a tányéralátét nem érkezett még meg.
Jó lenne, ha kerestetnék is! Akkor nem hinné a tolvaj, hogy büntetlenül gyűjtögethet.
Ma telefonon rákérdeztem a Whiskasnál a cicatakaróra,és kiderült hogy már három hete postázták!!! Vajon merre járhat most a takaróm?
Ezt a pozitívhoz kellene írnom, de nagyon rendesek voltak azt mondták hogy: "természetesen küldünk egy másikat".
Jenny
Tudunk várni a nyereményre. De nem fél évet.
Viszont, itt is megírtuk már, hogy nemcsak a mi leveleink nem kézbesítése a probléma, hanem a hivatalos leveleké. Pl. amikor a sulikba kell felvételizni. Nem hiszem, hogy az iskolát meghatja, ha egy héttel később ér be a levél, mint ahogy a határiőd megszabja. Jó, miért nem adjuk fel hamarabb. De a levelet az utolsó nap is fel lehet adni, viszont kézbesítsék ki az előírt idő alatt. Ez most csak egy példa, de több ilyen is lehet még, hiszen Te is említetted.
Jenny azért szidunk mindig vkit itt, mert ez a negatív tapasztalatok. A pozitív tapasztalatok között találod a dicséreteket.

Virág.
Nemmondod
Háát ez bizony elkeserítő hír
Tea nevű írónak, aki azt panaszolta, nem kapta meg a Győritől a hátizsákot: Mikor közölték, hogy nyertél? Általában több mint 2 hét is eltelhet várakozással mire megkapod! Légy türelmes! Nem kell mindenhol a rosszat látni! Megjegyezném, hogy a Győriék még gyorsak ugyanis a sorsolástól a közlésik is néha egy-két hónap is eltelhet és még utána vársz a nyereményre egy-két hetet! Ez normális! Tudod, te mennyi adminisztráció van egy nyereményjátékkal? Pláne, ha mindent szakszerűen folytatnak le!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Más. Ti itt mindig csak vkt szidtok? Amióta olvaslak benneteket a Posta van a toppon. Magyarországon a Postával, az egészségüggyel az oktatással stb. mióta élek baj van - jó, hogy most veszitek észre!
Poén, hogy egy nyereményjáték ajándékának kikézbesítésére szerintem igazán tudunk várni, viszont mikor egy ajánlott hivatalos levél nem ér célba -soha, nemhogy időben- és emiatt rengeteg pénzt bukok az már csúcs! Vagy annó az expresszlevél 2 hét alatt ért célba, vagy faluba felbontják a leveleket ill. kórházi haláleset értesítút 2 nap késésel visznek ki és a szomszédtól tudod meg, hogy meghalt a nagyi ....stb.
Ez van, mióta élünk. Külföldön jobb, de szerintem ez embereken múlik, hogy éppen aki kezeli az ügyeket az mennyire meszi komolyan a munkáját ill. azokon múlik akik szemet hunynak felette.
Reklamálni tudtommal csak egyénileg lehet feljelentésként illetékbélyeggel! (Ezért mi is mindig csak szóban reklamáltunk.) Ez van skacok!
Minya, 60 dkg az orsó, de tök mindegy, ugyanis olyan értesítőt dobtak be hétfőn, hogy 10-én (pénteken) megpróbálták kézbesíteni, de nem sikerült, átvehető személyesen a postán.
Nem azt írták, hogy van egy bazi nagy csomagunk, menjünk érte!
Na mindegy, már nem bosszankodom, mert a férjem teljesen fel van dobva, hogy még sose volt ilyen szupi orsója. (Felvilágosítottam, hogy most sincs, mert ÉN nyertem, de ha szépen kéri, kölcsönadom neki.)
Otthagyta a postát a kedvenc csomagos postásom.
Elment máshová dupla pénzért.

Anikó, mi értesítőt sem kaptunk. Más miatt mentem be tegnap a postára, és utánam szóltak, hogy csomagom jött, nem akarom elvinni ?
De lehet, hogy fél kg. Most már nem tudom.
Anikó
Az én értesüléseim szerint csak 1,5 kg-ig hozza ki a kézbesítő a csomagot. Az orsók ennél többek lennének?
Ezt biztosan sokan tudjátok, de azért leírom. Én kis buta tegnap felhívtam a Jacobs Oldódj fel! vonalát, a vízforralómmal kapcsolatban. Nem tudják megmondani, hogy mikor postázták, és csak reménykedhetek, hogy megkapom. Állítólag benne van a játékszabályzatban.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások