Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 309 / 319 oldal |
Végre megtört a jég éjjel nyertem egy lámpát. Igaz a Pall Mall vezet 10:1 arányban.
Nem csak írni, olvasni is!
Megérkezik
Megérkezik
Sziasztok! Épp most nyertem egy "formatervezett" cd-állványt - 20 nap határidővel. A hozzászólásotok alapján csak annyit tudtam meg, hogy piros a szentem, gondolom a modern designe csúcsa lehet ilyen színben (Ikea?) Van valakinek előzetes infója a rám váró "gyönyörrel" kapcsolatban? Meg is érkezik (de minek...), vagy csak kamu?
Pall-Mall cd állványt cserélnék a másik két ajándékra !
piros .
lámpáért egyet , fotelért kettőt adok !!!
Budapest előnyben a személyes csere miatt!!
piros .
lámpáért egyet , fotelért kettőt adok !!!
Budapest előnyben a személyes csere miatt!!
Hát ma még nem küldtem el kódót. Most próbáltam meg, erre azt mondja ez a pacák, hogy már játszottam! Szerintem tényleg bibis a helyzet!
Most írok megint nekik!
Most írok megint nekik!
1205
van vkinél egy pall mall kód?Írjátok be lsz, mikor lesz vége!
Szerintem elfogyott az összes nyeremény!
Ennyit a Pall Mall játékról!
Ennyit a Pall Mall játékról!
15:0
ez már durva.
ez már durva.A pall-mallnél jó lenne ha nem kérnék még a fődíjhoz sem, mert én ahogy beküldöm egyből dobom is ki, hogy véltlenül se keveredjen össze a még be nem küldöttel( mondjuk kár aggódnom a fődíj miatt
)
)Cége válogatja.
Pall Mall-nél nem kell megőrizni sem a nyertes, sem a nyeretlen (
) cetlit.
A PM játékoknál (Multi, Marlborro, L&M) viszont kell az ajándék átvételekor a nyerő kód!
Pall Mall-nél nem kell megőrizni sem a nyertes, sem a nyeretlen (
) cetlit.
A PM játékoknál (Multi, Marlborro, L&M) viszont kell az ajándék átvételekor a nyerő kód!
Tölünk nem kérték a papírt amikor kihozták az ajándékokat.
Nekem nem kérték az ajándékhoz.
Vicke
Szerintem őrizd meg. Ha az ajándékoknál is kérik, akkor a fődíjnál még szép, hogy elkérik. Nekem így logikus, de a szabályzatot ez ügyben nem olvastam.
Szerintem őrizd meg. Ha az ajándékoknál is kérik, akkor a fődíjnál még szép, hogy elkérik. Nekem így logikus, de a szabályzatot ez ügyben nem olvastam.
A nem nyertes beküldött kódos papírokat (na ezt jól megmondtam..
is meg kell őrizni? (az esetleges fődíj-nyerés miatt?)
is meg kell őrizni? (az esetleges fődíj-nyerés miatt?)Bár élőben még nem láttam, a fotel azt hiszem, bézs v. ecrü (majdnem fehér).
A mi cd-állványunk is piros, nem igazán megy a lakásba. Lapos és hosszú csomagban volt. Szóval az IKEA-ból adják a nyereményeket? Még jön majd egy lámpa, ha minden igaz.
A fotel milyen színü, tudja valaki?
A fotel milyen színü, tudja valaki?
Nekem még csak a lámpa jött meg hétvégén, úgyhogy megköszönném, ha küldene valaki képet a cd állványról. Az értékek különben úgy tűnik, egyenlőek, hisz a lámpa is, a fotel is 9990 Forint az IKEA-ban (a cd állvanyt, mivel nem láttam, nem tudom beazonosítani).
Semmi, semmi és megint semmi a Pall Mallal!
12:0, azaz semmi.