Edyka!
Ismerős a helyzet, nálunk se az OB, se az Alldays nem érkezett meg

Kb. júniusban kértünk termékmintát.
Kérésre ingyen számla
2004. október 29.
A hírközlési fogyasztói jogok képviselője levélben arra szólította fel a magyarországi vezetékes és mobil távközlési társaságokat, hogy azok írásos és szóbeli kommunikációjukban is tartsák be az elektronikus hírközlési törvénynek a tételes telefonszámlákra vonatkozó rendelkezéseit. A törvény 142. paragrafusa szerint a szolgáltatóknak - az előre fizetett díjú előfizetői szolgáltatások kivételével - az ügyfelek kérésére ingyen kell adniuk a tételes, hívásrészletező számlamellékletet
Én kb 1 hónapja kitöltöttem, de még me sem érkezett egy fél tisztasági betét sem.

úgy október közepe felé töltöttem ki a kérdőívet!!!
Észrevettétek már hogy megújult a www.libresse.hu oldala? Most másféle képpen lehet termékmintát rendelni, és havonta lehet...
Nézzétek meg!
Angyalka! Te mikor töltötted ki a Manhattanas kérdőívet? És milyen email címre kell nekik írni?
Nem tudom, tudjátok e már, de a Dove most Ápoló és Hajszínélénkítő sampon és balzsam termékmintát ad.
http://www.lovedove.hu/index.php?pid=5&sid=32
-betti!
Nekem van cserére 1 OTP-s rádióm!
Ha,érdekel dobj 1 mailt,címem fent!
Már rég vége annak az akciónak!
sziasztok,
meg szeretném kérdezni, hogy lehet otp kisrádióhoz jutni ha valaki tudja írna egy emailt nekem? megköszönném, átnéztem az egész honlapot és sehol sem találtam lehetőséget pl játékra, vajon hol lehet??????
tricikli
Gondolj bele, hogy mennyi idő kitölteni némely kérdőívet. Osztályozzak 10-es skálán pl. 3*30 terméket, hogy mennyit használok. Nekik nagyobb a hasznuk egy ilyen kérdőívből, mint nekem az ingyenes ajándékukból. Hát még ha nem is működik.
öhöhm! Én még semmit sem kaptam ingyen! Ja de: a Glamour magazint! Sokat értem vele, jó mondjuk eég vastag, de vastagságához képest elég olcsó!
öhöhm! Én még semmit sem kaptam ingyen! Ja de: a Glamour magazint! Sokat értem vele, jó mondjuk eég vastag, de vastagságához képest elég olcsó!
Miért vagytok ilyen türelmetlenek?
Gondolkozzatok már, hogy hány ember pályázott az ingyenes dolgokért, és az nem 1 hét mire kiküldik az összeset.
Inkább örüljetek neki, hogy kaptok egyáltalán ingyen valamit
Hát lehet!!!! De azért örülnénk, ha megkapnám!!!
Én se kaptam meg semmit se még .se manhattan csomag se rádio se air wick.Amit ingyen adnak azt nem kell ezek szerint elhinni hogy adják is!
Külföldön ez nem igy mükszik!
Az Otp-s rádió megérkezett, de ne sajnáljátok. Nem sokat ér, a miénk meg sem szólal!
Azt tudom, hogy írtam nekik mailt, és ezt írták vissza:
-MAnhattenesek: későn írtam meg a tesztet, így nem kapok ajit! :-(
-AIR WICK: nem volt jó a rendszerük, megkérdezték a címem, de semmi még nem küdték! Viszont rokomnak is megkérdezték, neki küldték!!! :-()
-mini radio: írok nekik naponta többször is, de nem válaszolnak rá!!!
Nekem még semmilyen garantált aji sem jött!!!
Hát ha az vígasz, hogy nekem sem jött rádió , illatosító, globus nyeremény..(Miskolc felé ezek nem jönnek)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások