GOLD
Címed?
Átküldöm a képét.
Sziasztok!
Aki CD-tartót kapott, mekkora dobozban van? Milyen színű? Mindenkié piros? A lámpa is?
Na meghozták a 3 lámpát és a Cd tartót.

Reácska
Még próbálkozok, hátha sikerül egy cd állvány. Ha nem, akkor helybélivel szeretnék.

Betti
elöször is vegyél 1 doboz pall mall-t.
a benne levő kártyán minden le van írva.
Szia!
A 0640-22-33-44-es telefonszámon tudsz regisztrálni. Ott tájékoztatnak, hogy tudsz játszani. A cigisdobozokban található kuponon található kóddal lehet játszani.
sziazstok, meg szeretném kérdezni hogy lehet játszani a pall mallal és hol lehet regisztrálni elmesélni valki? nagyon megköszönném
Hát a fotel közel se úgy néz ki, mint a cigibe talált papiron
Hol fér ezen el két meber
erka70
Kérdésedre elárulom, hogy pesti vagyok. csütörtökön felhívtak hogy szombaton hozzák a cuccot délelőtt, megfelel-e vagy sem az időpont. ezek után pénteken is rámszóltak még1szer egyeztetni az időpontot. az átvételkor kell a szem ig szám is. Ezt csak azért mondom, ha meghatalmazott veszi át a nyereményt.
krysztasz: nekem se a cd állvány, se a fotel nem tetszik. Csak a lámpa.

Persze azt nem nyertem. Ha el tudod szállítani van cd állvány cserére.

Meg fotel is.

Többnyire lámpát szeretnék.

A képeket köszönjük!
Robert Smith
Nekem meg legjobban a cd tartó tetszik. Úgyhogy rástartolok.
A fotel nagyon függ attól, hogy milyen a szoba berendezése. Bár én nem nevezném fotelnek, inkább valami karosszéknek - igaz, ez már inkább az a régies megnevezés lenne.
A lámpa már annyira nem.
Gratulálok a nyerteseknek, ha valaki fotelből többet nyerne mint amire szüksége van, engem érdekelne karácsonyra.

Hát...
Messzemenőleg a fotel a legjobb nyeremény!
Szerintem egy fotel ér annyit ténylegesen mint egy lámpa és egy cdtartó együtt.
Navi
köszi az infókat, nagyon tuti vagy. Már csak annyit árulj el, hogy pesti vagy, vagy vidéki, és hívtak-e előtte időpontot egyeztetni.
Ma reggel fél9 kor hozták a nyereményeket. ezért tudom biztosan hogy igy néznek ki. Ne nézzetek madárnak, hogy csak kitalálom. a mérete bocsi rosszul irtam 800×800 mm tehát 80 cm magas, 80 cm széles.
Megkapta már valaki az állványt,onnan tudja,hogy úgy néz ki,vagy honnan az infó,mert...
Én egy ilyen CD állványt találtam az IKEÁban 9900Ft értékben: (a többi cucc is annyiba kerül,onnan gondoltam,hogy ez lehet az a CD tartó)
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/Pro
ductDisplay?catalogId=10101&storeId=22&productId=114
14&langId=-30&parentCats=10104*13805
800*800?

biztos vagy benne?

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások