Ünnepi jókívánságok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 32 / 329 oldal |
Köszönöm szépen :-)
Tímeáknak sok boldog névnapot ☺️
Nagyon Boldog Anyák napját az én drága Anyukámnak!!
" alt="
"> 3 meg minden anyukának!!
" alt="
">

Áldott Húsvéti Ünnepeket Kívánok Minden Kedves Fórumosnak!
" alt="
">

Mindenkinek boldog húsvétot!
" alt="
">

Kellemes húsvétot minden fórumosnak!
Minden Fórumosnak és Családjának : Falu végén aranyvessző,
aranysárga rüggyel büszkélkedő,
Őz és nyuszi körbeállja,
tekintetük megcsodálja.
Gondold azt, hogy én is ott állok,
és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
aranysárga rüggyel büszkélkedő,
Őz és nyuszi körbeállja,
tekintetük megcsodálja.
Gondold azt, hogy én is ott állok,
és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
Kellemes húsvéti ünnepeket!
A Húsvét üzenete arra tanít, amire Danny Blue könyve a Lélekpillangó tudáscsomagjából. Arról beszél, amiről Mátrai Vanda írónő, Danny Blue a mentalista és Gáll Gregor szobrászművész. Arról szól, hogy nincs vége ott, ahol megáll a szív. Nincs vége ott, ahol azt hisszük, halál van.
Minden ember életében a legnehezebb dolog a halállal szembesülni, a testi lét végességével találkozni. Minden húsvét elhozza nekünk a végtelenség, a lélek üzenetét. A LélekPillangó meséje is karácsonytól húsvétig, a születéstől a feltámadásig tart. A LélekPillangó ebben az időszakban hozza el a boldogságot az emberek szívébe.
Te szembe tudsz nézni a félelmeiddel? Te el tudod engedni, amire már nincs szükséged? Lehet, hogy jó lenne, ha kapnál ebben segítséget? A http://www.lelekpillango.hu/hofigeza oldalon minden olyan élethelyzetre találsz egy-egy könyvet, amely az életedben sorsfordító lehet
és meghitt ünnepet mindenkinek

Ezt meséltem már? Amikor oviba jártam húsvét alkalmából festettek nekünk tojit, majd a csendespihenő alatt az óvónők egy komodra tették őket. Majd hazafelé el lehetett venni a tojást. Mindenkinek volt tojása, egyik leányzóért jött az apukája magához vett egy tojást csak az enyémet!!!! Sebaj gondoltam az ővé ott maradt.... aztán elaludtam... Majd jött érrtem Anya... 3an voltunk már a csoportban, és 2 tojás...
" alt="
"> Néztük 3an a 2 tojást értetlenül, hogy mi történhetett a 2 óvis társam mondta h. azok az ővék... én meg csak sírtam...
" alt="
"> Anya meg csak kérdezgette h. hát hová lett a tojásod?
Nagy tragédia volt ám ez... leginkább azért mert mai napig nem tudom hová lett a tojglim... gondolom jó lett volna pár tartalék, dehát már akkor is kevés lehetett az óvódai költségvetés...
Hát így jártam... szóval legyen tartalék tojásotok....
" alt="
">
Boldog húsvétot!

Nagy tragédia volt ám ez... leginkább azért mert mai napig nem tudom hová lett a tojglim... gondolom jó lett volna pár tartalék, dehát már akkor is kevés lehetett az óvódai költségvetés...
Hát így jártam... szóval legyen tartalék tojásotok....

Boldog húsvétot!
Boldog névnapot minden Ildikónak!
Az unokatesóm is Ildi..... kapott a fiától egy unokát névnapjára
" alt="
">
" alt="
">
Ezt nem tudja senki sem űberelni!
" alt="
">
Az unokatesóm is Ildi..... kapott a fiától egy unokát névnapjára

Ezt nem tudja senki sem űberelni!

Boldog Névnapot a Zsuzsannáknak!!!
" alt="
">

Én is köszönöm és köszöntöm a többi fórumos Zsuzsannákat!
jojó
Köszi szépen!
" alt="
">
Köszi szépen!

Boldog Névnapot kívánok ,minden kedves Fórumos Zsuzsannának
" alt="
">

Részemről is sok boldogságot minden Ágnesnek!
Boldog Névnapot az Ágneseknek!!!
" alt="
">
" alt="
">

Boldog Névnapot Minden Kedves Veronika nevű fórumosnak!!!
" alt="
">

Verák,Veronikák !
NyerőNapos boldog névnapot kívánok
" alt="
">
NyerőNapos boldog névnapot kívánok

Egészségben és Boldogságban Gazdag, Szerencsés Új Évet Kívánok Minden Fórumosnak!!!
" alt="
">