Ide és a Marlboróhoz is tartozik szerintem ( Philipb Morris - egy cég ): visszahívtak a Marlborós játék infovonalánál hagyott üzimre. Csak akkor játszhatok, ha kaptam írásos értesítőt! ( Vagyis hiába van azonosítóm, most csak "frissítették" az adataimat, de "legközelebb biztos kapok értesítőt"...

Én sem kaptam levelet,de tudok sms-ben játszani.Próbáld ki.Nem kaptam választ,elküldtem mégegyszer,akkor írták,hogy heti egyszer játszhatok csak.
Ha nem kapok értesítőlevelet, akkor nem játszhatok, hiába van személyes kódom?
Csak akkor küldenek sms-t ha nyersz.
Lehet fordítva kell?

Személyes kód:Multi kód: ajándék szava???
Aki kapott választ,az hogy küldte,be az sms-t,milyen formában? kösz a választ!
Vagy csak esetleg a nyertesek kapnak,nem mindenki,pedig a leírásban másképp szerepel.

Fáraó én is igy csináltam semmi-/
Ennél az új játéknál újra kell regizni(telefonálni),vagy a régi ,állandó cigis jelszóval-kóddal is lehet játszani? (multi,marbi,stb.)
Mert most küldtem 1 sms-t és semmi válasz.

pedig elvileg kéne,hogy jöjjön a leírás szerint!
Illetve, így kell küldeni,jól csináltam? Multi kód:személyes kód:ajándék "jelszava"
nos én már sikeres is voltam az 1. nap mp3as napszemüveg...
Így van, Dorc@, én is csak ezt találtam...
sada, azt láttam hogy te már beírtad, de honnan vetted?!

marycsiga
Az sms egyik része a személyes kód, másik része a kuponkód, aztán jön a választott ajándék.
Ha nincs személyes kódod, nem tudsz játszani.
Igen kaptam értesítőt.
Abba az volt írva, hogy:
"Azonnal kapsz egy válasz sms-t, amelyből máris megtudod, nyertél-e."
Ebből azonban nem lehet egyértelműen következtetni.

Tudja valaki,hogy csak regisztráltak küldhetnek kódot vagy bárki.Fontos lenne.De ahogy olvasgatom vissza úgy gondolom csak regizettek.igaz?
Dorc@!
Te kaptál értesítőlevelet erről a játékról?
Nem olvastam sehol, hogy csak a nyertes kap válasz SMS-t..."Azonnal kapsz egy válasz-SMS-t, amelyből máris megtudod, nyertél-e."
A vonalkódos játékból vett személyes kódommal próbáltam játszani, nem jött válasz...
Aki "meghívóval" SMS-ezett, írja be, légy'szi, hogy nyeretlenség esetén is kapott-e választ!
Sada köszi
még egy kérdés,bármilyen telefonról be lehet küldeni a kódot,vagy csak aki regisztrálva van?Én regelve vagyok a párom nem ,akkor csak az enyémről küldhetem?köszi
marycsiga
Persze, hogy leszedheted a vk-ot.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások