// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 32 / 110 oldal |
marilyn1986 már nem először játssza el, hogy nem válaszol a levelemre. nem értem neki miért nem érdeke hogy eladjon valamit kp-ért, ez érthetetlen számomra!
Nem tudom a nicknevét, de Pozsonyi Gáborral én is cseréltem mostanság és mindhárom alkalommal megérkezett a cseréje.
Nem volt semmi gond. Megbeszélt időben küldte, és úgy hogy én előre küldtem az én cserémet, mert ő későbbre igérte az ővét.
Nem volt semmi gond. Megbeszélt időben küldte, és úgy hogy én előre küldtem az én cserémet, mert ő későbbre igérte az ővét.
sziasztok
szeretném megvédeni B.Fné Klárit nekem előre küldte amiben megegyeztünk , most még ő vár rám türelmesen.
szeretném megvédeni B.Fné Klárit nekem előre küldte amiben megegyeztünk , most még ő vár rám türelmesen.
Na, most már az én türelmem is elfogyott! Göde-Hegedűs Alexandrát írom be, Ő június 18-a óta tartozik nekem 1 cs. Johnson popsitörlővel. Hiába írtam már Neki többször is, válaszra sem méltat" alt=""> Remélem, ezt olvasni fogja" alt=""> Ha jól láttam, már azóta újból csere-berélget, hát én többet biztos nem fogok Vele!
B. F-né Klári levelét ma megkaptam, az előző csere útközben "elveszett ", de most kárpótolt érte sokadik e-mail levelezgetés után...
Ma megjött a csomagja, de nekem se a megbeszélt dolgok voltak benne és főleg olyant küldött amivel nem is tudok mit kezdeni.
Buzás Ferencnével nekem is volt cserém...Igaz, hogy az eredeti cserearánytól nagyon elrugaszkodott, én visszaléptem a cserétől, aztán mégis küldte a dolgokat. Én arra címre küldtem is vissza a cseréket az eredeti megállapodásunk alapján...de visszajött a levelem " alt="">
kovax
Én is várok még tőle cserét, mert nem annyi cserét küldött, amennyit még ő ajánlottmailre nem válaszolt nekem sem, visszajelzés jött, hogy átvette.
Én is várok még tőle cserét, mert nem annyi cserét küldött, amennyit még ő ajánlottmailre nem válaszolt nekem sem, visszajelzés jött, hogy átvette.
Megnézi a leveleimet, mert rákattint, csak nem válaszol.... de hátha most igy jelentkezik....
Én is cseréltem már vele és semmi gond nem volt.
Nekem volt cserém vele az elmúlt napokban és rendben megérkezett, máskor is cseréltem vele és azzal sem volt gond. " alt="">
Ismeri valaki Búzás Ferencné, Klári
elküldem neki a cserémet, azóta az ővé nem érkezett meg és nem is válaszolt egyik emailomra se, hogy feladta-e
elküldem neki a cserémet, azóta az ővé nem érkezett meg és nem is válaszolt egyik emailomra se, hogy feladta-e
Amúgy konkrétan tudok 5 embert akiknek már 1 éve tartozik,és itt most százezres összegekről beszélünk " alt="">
Én csak felajánlottam egy lehetőséget, mert nem mindenki kapott meg mindent.
Én is úgy hallottam, hogy utólag rendezte a tartozásait...
Sziasztok!!
Szeretném "megvédeni" Gonit, én is mekaptam a tartozást!!
Gratulálok a Borsodihoz!!!!!
Szeretném "megvédeni" Gonit, én is mekaptam a tartozást!!
Gratulálok a Borsodihoz!!!!!
FIGYELEM!!!!!! Egyik ismerősöm révén sikerült POZSONYI GÁBOR-GONI elérhetőségét megszereznem.Akit érint a dolog az irjon emailt a nagy.andika007@gmail.com címre.Már sokan panaszkodtak rá és sok emberrel eljátszotta és még fogja is.Még egy jó tanács: akit érint a dolog minél elöbb jelezzen,mert biztos vagyok abban hogy amint ő is olvassa ismét telefonszámot cserél.Nagyon sok embert meglopott már,határ nála nincs.Ja és nincs munkahelye,nem dolgozik külföldön,tehát nem ezért késik a pénz.Ő belőletek él,a ti pénzetekből.Neki ez a hobbyja.Össze kéne fogni. Sziasztok Andi
Hatvani fórumosok segítségét kérem!
Valaki ismeri Marcali Zsuzsannát, Hatvanból ( másoldalon „zsuzsamar” néven jelentkezik be) és a barátnőjét Széles Krisztinát, de ő nem biztos, hogy hatvani.
Ha tud segíteni valaki e-mailben írjon, mert nem vagyok mindig gépközelben.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Valaki ismeri Marcali Zsuzsannát, Hatvanból ( másoldalon „zsuzsamar” néven jelentkezik be) és a barátnőjét Széles Krisztinát, de ő nem biztos, hogy hatvani.
Ha tud segíteni valaki e-mailben írjon, mert nem vagyok mindig gépközelben.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Goni ma feladta postán a pénzt, a feladóvevényt csatolta róla e-mailben. Így tisztázni tudom őt.
Igen, mindenkinek közbejöhet vmi, csúszhat napokat, egy hetet, de több hét, sőt hónap késést már nem lehet tolerálni.
Azt hiszem, én elég türelmes és megértő voltam, nem hiszem, hogy eddig is sokan eltűrték volna, hogy több mint másfél hónap után se küldjék a pénzt.
Ráadásul Goni két hete már reagálni sem reagál az e-mailjeimre.
Természetesen ha megkapom tőle a pénzt, azt is beírom! Én szeretném a legjobban, hogy erre mielőbb sor kerüljön..
Azt hiszem, én elég türelmes és megértő voltam, nem hiszem, hogy eddig is sokan eltűrték volna, hogy több mint másfél hónap után se küldjék a pénzt.
Ráadásul Goni két hete már reagálni sem reagál az e-mailjeimre.
Természetesen ha megkapom tőle a pénzt, azt is beírom! Én szeretném a legjobban, hogy erre mielőbb sor kerüljön..