Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 32 / 160 oldal |
Én tavalyelőtt karácsonykor tettem el benne fenyődíszeket, most karácsonykor amikor elővettük szétfoszlott. Én örülök ennek, mert a hagyományos fajta nylonzacsik lebomlási ideje több évtized, hegyeket lehet a szemétből építeni. Ez elég ijesztő tény számomra.
tescos szatyor:
Ez már biológiai úton lebomló csomagolás.
Ez már biológiai úton lebomló csomagolás.
Kerestem a kincsesládáimban a nestlé csomikat... (mhelyi asztal alatt)
Kollégám kérdezte, na milyen akció indult? Milka, kismackó, nestle, túró rudi, tibi, pilóta...
" alt="
"> Mert úgye ezeket állandóan gyűjteni kell...
" alt="
">
(ja és észrevettem, a tescos szatyor, porlad... foszlik... azokba (is) szoktam csomagolni... és így málik, v. hogy mondjam... igaz ehhez azért kellett 2-3 év...)
Kollégám kérdezte, na milyen akció indult? Milka, kismackó, nestle, túró rudi, tibi, pilóta...
" alt="
"> Mert úgye ezeket állandóan gyűjteni kell...
" alt="
">
(ja és észrevettem, a tescos szatyor, porlad... foszlik... azokba (is) szoktam csomagolni... és így málik, v. hogy mondjam... igaz ehhez azért kellett 2-3 év...)
Hát igen, aki nem követi nap mint nap, az fáziskésésben van kissé. Én is utólag kapok mindent, de olyan jó szándékkal adják
" alt="
"> De elteszem, hátha jó lesz valamire. Pl. a Theodora amikor vége lett, akkor kaptam kb. 100 db-ot. Most jól jött a Nestlé játékhoz. A jó reggeltes ikonok is még jól jöhetnek.....valamikor.
" alt="
">
" alt="
"> De elteszem, hátha jó lesz valamire. Pl. a Theodora amikor vége lett, akkor kaptam kb. 100 db-ot. Most jól jött a Nestlé játékhoz. A jó reggeltes ikonok is még jól jöhetnek.....valamikor.
" alt="
">Még az ősszel megkértem Anyukámat, hogy a Rama-kat és a Jóreggelt csomikat rakja el nekem. Nővérem is hallotta, mondta, hogy ő is elrakja, ha lesz. Nem adott semmit tavaly, gondoltam, biztos nem volt neki.
Erre vasárnap nagy vígan a kezembe nyom egy szatyrot, hogy mennyi mindent gyűjtött nekem....41 db kódos Jóreggelt, és 4 Rama csomi, természetesen sárga vk-al....
Itthon a hajamat téptem, de neki csak kedvesen megköszöntem, de azt megtanultam, hogy a tesómnál havonta rá fogok kérdezni, hogy van-e valami csomi...
Erre vasárnap nagy vígan a kezembe nyom egy szatyrot, hogy mennyi mindent gyűjtött nekem....41 db kódos Jóreggelt, és 4 Rama csomi, természetesen sárga vk-al....
Itthon a hajamat téptem, de neki csak kedvesen megköszöntem, de azt megtanultam, hogy a tesómnál havonta rá fogok kérdezni, hogy van-e valami csomi...
Szuperbankó: Vettem 5-öt hazahoztam lekapartuk, 2-vel nyertünk 500 Ft-ot. Bementem a lottózóba, hogy akkor veszek még kettőt. A kettőből ismét az egyik 500 Ft, és még 3x 500Ft. Mindig szépen visszaálltam a sorba. Néni már röhögött. következő kör 5000 Ft
" alt="
"> Mondom csak 1-et kérnék, mondták, hogy 4 lottóval 4 milliót lehet nyerni, így vettem egy olyat is..ha már így benne voltam
" alt="
">
" alt="
"> Mondom csak 1-et kérnék, mondták, hogy 4 lottóval 4 milliót lehet nyerni, így vettem egy olyat is..ha már így benne voltam
" alt="
">Nekem erről a témakörről mindig ildicc jut eszembe, ha jól emlékszem, ő írta le, hogyan kukáztak a Szigeten.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Ma vettem 2 féle Pek-Snack-et, örültem a pandás zacsiknak, útközben megettem.
Egy utcával odébb nézem: mi ez a szemét a táskámban??
Kidobtam a kukába.
Fél utcával arrébb eszembe jutott: jaa, a pandák miatt tettem el!
" alt="
">
Tanulság: máskor vagy tegyem mélyebbre, vagy itthon egyem meg, akkor esetleg még ki is tudom kukázni!
" alt="
">
Egy utcával odébb nézem: mi ez a szemét a táskámban??
Kidobtam a kukába.
Fél utcával arrébb eszembe jutott: jaa, a pandák miatt tettem el!
" alt="
">
Tanulság: máskor vagy tegyem mélyebbre, vagy itthon egyem meg, akkor esetleg még ki is tudom kukázni!
" alt="
">Liszolda
" alt="
">
" alt="
">
Nagymamák nyaralnak nálunk. Hogy segítsenek nekem, rendet raktak. Kidobáltak teás dobozokat, csokis papírokat, amiket kiraktam a konyhapultra, mert a vonalkódokat logókat akartam lenyírni róluk.
" alt="
">Egy reggel én is a kukánál helyezkedtem, éppen ki akartam emelni egy Milkás papírt, de pechemre meglátott a kisfőnöknőm. Hát ez jó nagy égés gondoltam, de később a munkahelyen azt mondja: Te cigizel? Nem is tudtam. Hát azt én sem .....
" alt="
"> gondoltam magamban, de inkább bagós Zsuzsi legyek mint kukás Zsuzsi.
" alt="
"> gondoltam magamban, de inkább bagós Zsuzsi legyek mint kukás Zsuzsi.Ezt kellett volna mondanom,vagy "nem megyek még haza"
" alt="
">
De jól jött ,mert időbe haza érkeztem!/titkon megfordult a fejembe"jó lenne,ha jönne valaki ismerős"
Kívánságom teljesítve,csak épp rosszkor!
" alt="
">
De jól jött ,mert időbe haza érkeztem!/titkon megfordult a fejembe"jó lenne,ha jönne valaki ismerős"
Kívánságom teljesítve,csak épp rosszkor!
Játékokról beszélgettünk egy ügyfelessel vhol.
Mondom: Az olyanra, mint a Boci, Milka, stb. nagyon sok pályázatot küldenek.
- Volt velük játék? Most már értem, miért szedte ki a takarítónő a kosárból a csokis papírokat!
Mondom: Az olyanra, mint a Boci, Milka, stb. nagyon sok pályázatot küldenek.
- Volt velük játék? Most már értem, miért szedte ki a takarítónő a kosárból a csokis papírokat!
Várj, még kikukázom ezt a papírt aztán mehetünk!
" alt="
">
" alt="
">megálltam,egy buszváró kukásládája előtt,hogy levegyek egy milka csokipapírt /a tetején villogott/éppen helyezkedtem a levételhez,mikor megáll egy autó,s kiszólnak:"hazavihetem"? /a szomszéd volt.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Ez a testfesték verzió naggggyon jó!
" alt="
">
" alt="
">Volt egy kisebb zsáknyi coca kupak gyűjteményem. Megnyugodott a lelkem, mert jó helyre juttattam.