ördöglakat
hűha, köszi szépen.

Én meg már írtam is a barátnőmnek, hogy nyert szakácskönyvet.

De akkor azt nem értem, hogy mért van a jelenlegi játéknál kitéve a régi nyerteslista. Megyek is pontosítani...

krysztasz: a lista még az előző játéké (szalvétagyűrű). A mostani még nincs fent.
Reácska
De akkor mi az a lista? A barátnőm és én is beküldtük, elsőbbségivel az első nap vagy egy nappal előtte, már nem tudom. Ő ott van, én nem, és nincs ott 1000 név. Nem értem. Én a szalvétára hajtok, nem a könyvre.
krysztasz: a szakácskönyveket a végén sorsolják, hol van az még?
a knorr ízbombán milyen nyertesek vannak? Úgy értem, kb. 340 név van ott, 1000 nyertesnek kellene lennie a gyorsaságin és a szakácskönyvön is.
A XIV. ker.-be nemsokára jön a kedves Hölgy a receptbarátnős ajival!

Sziasztok!
Bocsánat, egy kicsit lemaradtam a válaszolással, ezért összevonom őket!
Minden területen folyamatosan szállítanak ki a fiúk, lányok a hétvégétől. Várhatóan Szolnok megyében már folyik a telefonos egyeztetés, de szerintem a többi megyében is elkezdik a kollégák!
Futárka
futárka, Dunakeszire mikor jön a barátnős csomi? Köszi Kata
futárka
Tatabányára mikor jönnek? Köszi

Kedves Futárka!
Szolnok megyében mikor kézbesitítek a barátnős csomikat?
Most hívtak, ma kapom meg a barátnős csomit. Megkérdezte a hölgy(Nagyon kedves volt

) ,hogy itthion leszek-e ma. Szupi ez a nap!
köszönöm

Hidasra üzenem: várhatóan holnapig nem fognak menni a fiúk!
Köszi

ja,bocsi,a barátnősre gondolok.
Bettinah!
Szerintem holnap is járhatsz-kelhetsz nyugodtan, mert a fiúk jelentkezni fognak telefonon!
Futárka
futárka,ismét én

Hidasra várjam ma még,vagy leléphetek itthonról?
mert nem szeretnék,úgy járni mint a coccolinos futárnál,hív,hogy itt a ház előtt én meg 2 km-re innen.maratoni tekerés volt

köszi
Szombathelyen is a hétvégén kezdik kézbesíteni az ajikat!
Futárka! Szeretném megkérdezni, hogy Szombathelyre mikor érkeznek a Receptbarátnős ajándékok. Köszi előre is.
Köszönöm a választ. Akkor ma még szabadon járok-kelek.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások